Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 692
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • София
То аз с инжекции правя 5-6 яйцеклетки, от които една свястна, с хапчета не ми се мисли какво ще е. А и вече един път с Клостилбегит нищо не стана.

# 346
  • София
Понякога комбинация хапчета и инжекции в малки дози е много по-добра от инжекции в огромни дози.

# 347
  • София
Дано и при мен така да се получи, че иначе не са добре нещата.

# 348
Момичета, може ли да си сменя лекаря с друг пак в Надежда и ако -да, какъв е редът?

# 349
  • Sofia
Момичета, искам и аз да ви попитам нещо- Днес съм на преглед при Др Хедер( ендокринолог) за разчитане на хормонални изследвания. Последният път тя ми каза, че при всички положения ще има стимулация независимо от показателите- Въпросът ми е - тя ли ще ме стимулира/ предпише лекарствата за стимулацията или ще ме препратят при гинеколог за друг преглед? Идеята ми е да дали ще мога да почна с процедурата веднага, а не да чакам пак 10 дни за преглед при гинеколог? Някоя от вас дали е минала по този път/ схема?

Благодаря предварително!

# 350
  • София
Никол, д-р Хедър не може да ти назначи лекарства за стимулация тя само ще изпише лекарства ако ТСХ не е в норма.

# 351
  • Sofia
Никол, д-р Хедър не може да ти назначи лекарства за стимулация тя само ще изпише лекарства ако ТСХ не е в норма.
да, така и стана, каза, че съм с перфектни хормони и сега съм при д-р Тихомирова за стимулация , но пак ще почакам 1 седмица.. интересно, че нямам цикъл - нямам СПКЯ, перфектни хормони и без цикъл... Sad

# 352
Никол, каква ще бъсе стимулацията, по какъв протокол?

# 353
  • Sofia
Никол, каква ще бъсе стимулацията, по какъв протокол?

ще изчакам др седмица да ми кажат - това, което разбрах е, че може би ще пробват с Клостилбегит (аз преди 3 год бях стимулирана с това и НЕ ми понесе Sad сега може да е друго - тогава бях с ужасни хормони) или др вариант с инжекции (преди ме стимулираха с мерионал мисля се казваше и помня, че реагирах много добре, но тогава целта не беше бебе) Нямам идея какво ще решат

# 354
Да не забравиш да обясниш на лекаря, като го видиш,  това което споделяш тук с наз за клостилбегита.
Правихте ли цветна снимка вече, как мина?

# 355
  • Sofia
Да не забравиш да обясниш на лекаря, като го видиш,  това което споделяш тук с наз за клостилбегита.
Правихте ли цветна снимка вече, как мина?
да задължително ще кажа. То и на амбулаторния лист ми го пише. Не съм правила цветна снимка. Не знам сама дали мога да отида си направя или трябва лекар да ми го предпише/назначи?

# 356
Коментирай нещата с лекаря си задължително и за цветната снимка.

# 357
Момичета,някой знае ли дали доктор Стаменов е на работа в понеделник- има ли някой на преглед тогава?

# 358
Момичета до кой ден се правеше цветната снимка,забравила съм и последно д-р Стаменов на работа ли ще на 15.07.Благодаря предварително bouquet

# 359
До 10-ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт