Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 566
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
26 менопур, 60 цитротид.
Поне толкова платих май месец.

# 631
  • София
Юни доплащах менопура по фонда  около 37 лв беше.

# 632
Благодаря ви момичета!

# 633
  • Sofia
Здравейте момичета. Тъй като в сряда съм при др Тихомирова- трябваше да отида с направени хормони,бях на Фемостон и трябваше да ми дойде, но не ми дойде МЦ и съответно нямам хормони. Идеята беше да видим хормоните инда реши каква стимулация да ми направят ( подбутване както тя каза, за овулация) Последния път имах фоликули няколко, но "спали". Имате ли идея сега като отида какво ще последва? Възможно ли е да направим стимулация без МЦ да е дошъл? Имам направени хормони от преди месец, но без Мц.

Пс. Продължих фемостон без прекъсване и сега съм на 5-то червено хапче.

# 634
  • София
Стимулация се започва при настъпила менструация

# 635
  • Sofia
Стимулация се започва при настъпила менструация

Разбирам, само че вече се отчаях, защото нищо не ми повлиява. Пила съм дуфастон, оргаментрил (имаше там 1 ден само) и фемостон и нищо...

# 636
  • В сърцето на любимия човек
А каква е причината за аменореята? СПКЯ или някакъв друг хормонален проблем?
Ако е имало някаква намеса в матката може да се касае за Синдром на Ашерман и тогава, след като хормоналното лечение не е довело до резултат, се преминава към хистероскопия, за да се установи дали се касае за вътрематочни сраствания. В слъчай, че се установят такива, те се премахват и в матката се поставя гел, който предотвратява повторни сраствания.
Пиша всичко това, за да сте подготвени, че вместо стимулация може да ви насрочат хистероскопия.

# 637
Момичета, някой знае ли д-р Цветков дали се е върнал от отпуска?

# 638
  • Sofia
А каква е причината за аменореята? СПКЯ или някакъв друг хормонален проблем?
Ако е имало някаква намеса в матката може да се касае за Синдром на Ашерман и тогава, след като хормоналното лечение не е довело до резултат, се преминава към хистероскопия, за да се установи дали се касае за вътрематочни сраствания. В слъчай, че се установят такива, те се премахват и в матката се поставя гел, който предотвратява повторни сраствания.
Пиша всичко това, за да сте подготвени, че вместо стимулация може да ви насрочат хистероскопия.

Причината е, че преди години 4-5 отслабнах много и изчезна МЦ. След това успчяха да го предизвикат, аз съответно си върнах кг и всичко беше ок, но ме сложиха на противозачатъчни 2 год. Решихме, че искаме бебе и не ми дойде след противоз. вече 6 мес. Нямам СПКЯ, нямам кисти, ЦС- и 2-те тръби са проходими. Хормони без цикъл! - перфектни (но са без МЦ). .. Sad((

# 639
  • В сърцето на любимия човек
А останалите жлези как са - хипофиза, щитовидна, надбъбречни?
Проблемът според мен е повече ендокринен отколкото гинекологичен. Предполагам сте се консултирали с ендокринолог, предложиха ли ви някакво лечение и изследвания?

# 640
  • Sofia
А останалите жлези как са - хипофиза, щитовидна, надбъбречни?
Проблемът според мен е повече ендокринен отколкото гинекологичен. Предполагам сте се консултирали с ендокринолог, предложиха ли ви някакво лечение и изследвания?

Всичко е изследвано и е добре, консултирах се с ендокринолог пак в Надежда, тя ме прати директно за стимулация, но др-ката настояваше за хормони въпреки думите на ендокриноложката. И сега се чудох дали е възможна стимулация въпреки липса на МЬ. Ендокр каза, че при бременност се оправят нещата, инда действам докато са ми добре яйчниците

# 641
Момичета, някой знае ли д-р Цветков дали се е върнал от отпуска?

току що звънях в клиниката
на 21 ще е на работа
за 21-22-23 няма часове
чесно казано  много кофти се почувствах, така ли се отнасят с пациентите? сега не знам още не сме почнали вече ме буквално отрязаха, после какво ще стане?
обясних им, че ми е казал да се запиша за 20-25 ден за преглед, което понеделник е краен срок, казаха ми "другия цикъл ще дойдеш сега няма часове" и чак се присмихваше по телефон и просто затвори.

# 642
Обичайно когато им дойде момичетата звънят за час веднага.

# 643
Да, най-добре звънни в началото на цикъла. Можеш да пробваш отново по-късно и евентуално да попаднеш на по-сговорчива девойка, но се съмнявам.

# 644
  • София
някои са много "любезни"  Close
веднъж една ми се скара че се обаждам чаааак на трети ден да поискам час за осми ден.
скръцнах и със зъби и я уведомих че звъня от първия, ама няма кой да вдигне.
и като се попита с кой разговаряме се сменя тона някакси.

Общи условия

Активация на акаунт