Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 97 034
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
А кой е г-н Димитров, откъде идва и с какво е толкова известен ?

# 541
  • София
А кой е г-н Димитров, откъде идва и с какво е толкова известен ?

http://sou125.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%BD%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 542
  • София
Скрит текст:
Ако служебната бележка съответства на публикуваните от някои РУО образци, няма как в нея да е вписан резултатът от НВО по език.
Бележката удостоверява резултатите от изпитите. НВО по език не минава през областната комисия.
Това не го разбрах, извинявам се.  Embarassed Става дума, за училище в София-град.
Ето как изглежда образецът.
Скрит текст:
При вас има ли въведени Оценки от свидетелството в системата? При нас все още не, а самото свидетелство е вече в ръцете ми. За София става въпрос.
Можеш да провериш дали свидетелството е подадено към регистъра. В сайта на РУО-София имаше следната  препоръка:
 На 14, 15 и 16 юни приоритетно да бъдат подавани данни за свидетелствата за основно образование след седми клас. Тези данни ще се ползват автоматично при балообразуването за прием в осми клас, следователно е от особена важност всички ресурси на Регистъра в тези дни да са свободни за обработка на свидетелствата за основно образование.

https://www2.mon.bg/AdminRD/mon/
Момента на въвеждане зависи от начина на подаване на информацията към МОН.

Данните за изпратени документи се виждат в Регистъра, след като бъдат обобщени.
За файлове, изпратени по ftp, това обикновено е на следващия календарен ден.
За файлове, изпратени на CD - на следващия календарен ден, след като бъдат получени в МОН.
На същото място може да видите и колко ученици завършват основно образование в дадена област.
На този адрес проверих. Излезе само "3 - 30.7 Свидетелство за основно образование (след 7 клас)", това означава ли че Свидетелството за положени изпити не е подадено към МОН?  Rolling Eyes
Предварително благодаря! bouquet

# 543
Здравейте, всички ли ще пускате онлайн заявление или ще използвате класическия начин ?
Можете ли да посочете линка, от който сваляте заявленията за попълване.

# 544
Аз ще подавам по класическия начин.

# 545
Оправиха имената на профила на "чужди езици".
Около 3 часа след като пуснах мейл и на РУО (или пък училищата са се задейсвали изневиделица...) относно паралелките с профил "Оказване на приемна грижа". Пратих им два скрийн шота с двете паралелки с това име, така, че се вижда часа и името на сайта (че не е демо), както и писмото от училището с мнението на "експерта", как всичко е наред и аз гледам демото...
Ох, олекна ми! Каквото можах - направих, поне за грешките които видях... Малко съм си лудичка  Crazy маааалко!

# 546
  • София
Аз ще подавам по класическия начин.

+1 но попълнено на компютър.

# 547
Момичета, последно ще работят ли гнездата събота и неделя в София? Четох назад, но не намерих. Питам за една приятелка. Чета ви и се вълнувам с вас. Нахлуха спомени от миналата година!

# 548
За Софив не знам, в Русе ще работят и през почивните дни .

# 549
  • България, София
За София, доколкото знам, няма да работят.

# 550
  • Русе
Ние завършихме официално. Имаме си диплома, сл. бележка, много пожелания и палцестискане.
Децата си спретнаха купон в стаята и сега са някъде на барче. Госпожата си поплака доста и остана много доволна от подаръците които децата сами измислиха и нагласиха. Шарж (страхотен е) и училищна тениска подписана от всички тях като отпред бяха написали колко е готина и че я обичат много  Heart Eyes
Остана да подадем (още се чудя как) и великото първо класиране  ooooh! Praynig

# 551
При нас документите са в една папка. Чакаме да идва утре да подадем заявлението и да знаем, че вече до 28.06 нищо не зависи от нас.

# 552
  • софия
и аз мисля
същото,но някой да каже дали е така със
сигурност
И в нашата е вписано.
Да ви питам в заявлението:
Г. Свидетелство за завършено основно образование
№ .........................../.................20……. г., училище................................................................................
         (дата)               (наименовение и населено място)

този № кой всъщност е, защото в свидетелството има:
1. Серия ..., № ............ (изписан с червени букви на фон)
и
2. Рег.№ ......../............ г.
Според мен е вторият, а вие как смятате?

# 553
  • столицата
И аз му се чудих днес на този номер и накрая написах и двата.

# 554
Скрит текст:
и аз мисля
същото,но някой да каже дали е така със
сигурност
И в нашата е вписано.
Да ви питам в заявлението:
Г. Свидетелство за завършено основно образование
№ .........................../.................20……. г., училище................................................................................
         (дата)               (наименовение и населено място)

този № кой всъщност е, защото в свидетелството има:
1. Серия ..., № ............ (изписан с червени букви на фон)
и
2. Рег.№ ......../............ г.
Според мен е вторият, а вие как смятате?

Според мен номерът е Серията и големите червени цифри. Регистрационният номер показва как да намериш документа в регистъра (където оригиналите се регистрират служебно)

По същия начин такива "два номера" имат и другите видове дипломи - за средно, за висше... И номерът им винаги е това под заглавието - съдържа Серия и номер с големи цифри... Регистрационният номер служи за проверка оригиналността на документа, т.е с него се проверява в регистъра дали този документ е на конкретно лице и др. негови данни, дали не е фалшификат...
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт