Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 97 026
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
 #Crazy Ще се гръмна вече!
Пуснах още едно писмо до 2 АЕГ, защото от тях нямаше никаква реакция... и получих отговор:
"Свързахме с експертите от РУО. провериха системата всичко за посочената паралелка с код 3024 е наред. Обясниха ни, че Вие сте гледали демо версия. Реалното подаване на заявления започва от днес и вече всичко е наред."
Ама писна ми вместо да се проверят те да ни изкарват нас луди - дадох ѝ принт скрийн на който се вижда ясно, че изобщо не е Демо версията, и хич не си е наред името на профила... 
(не се научих как да слагам картинка тук, но всички можете да го видите в план приема!)

# 466
Горките хорица, които ще подават за 2 АЕГ.  Whistling

# 467
  • Варненска клюкарка

във Варна в една от паралелките, които ни интересува видях разлика в профилиращите предмети, РУО със заповед са утвърдили два, а на сайта на училището и в инф. с-ма на МОН се твърди, че са три Simple Smile кое е вярното явно е божа работа...
Може ли линк към РУО Варна където са описани паралелките или МОН?

# 468
Пуснах още едно писмо до 2 АЕГ, защото от тях нямаше никаква реакция... и получих отговор:
"Свързахме с експертите от РУО. провериха системата всичко за посочената паралелка с код 3024 е наред. Обясниха ни, че Вие сте гледали демо версия. Реалното подаване на заявления започва от днес и вече всичко е наред."
Не е ли от утре?
Пробвай за всеки случай да изчистиш кеша на браузъра. Може пък да се оправи.  Mr. Green

# 469
  • столицата
Звънете,пишете-явно това е начинът. Тук и да ни питате,бихме могли да ви отговорим как мислим,че трябва да е.За да сте сигурни в точното посочване на паралелките, си питайте официално.
Че то време не остана...
На моето дете днес му връчиха свидетелството. Много трогателна церемония бяха организирали за изпращането на 7-класниците. Музика,цветя,сълзи.

# 470
явно и ние ще трябва да си помислим внимателно за една определена паралелка ако не получим някакъв смислен отговор; ситуацията всъщност е даже по-интересна, в заповедта на РУО профилиращите предмети са два, на сайта за приема на МОН - три, на сайта на училището - четири Simple Smile те на това му се вика избор Simple Smile

# 471
Май само аз звъня и пиша... но "Експертите" грам не се впечатляват... поне вчера смениха "професионалните" та да не отпада желанието, поради липса на медицинско!
Скрит текст:
"Свързахме с експертите от РУО. провериха системата всичко за посочената паралелка с код 3024 е наред. Обясниха ни, че Вие сте гледали демо версия.
Реалното подаване на заявления започва от днес и вече всичко е наред."
Не е ли от утре?
Пробвай за всеки случай да изчистиш кеша на браузъра. Може пък да се оправи.  Mr. Green
Е, утре е де! Ама "експертите" са информирани за днес Mr. Green
А за "оправяне", ако с излез и влез се оправяше...

# 472
Май само аз звъня и пиша... но "Експертите" грам не се впечатляват... поне вчера смениха "професионалните" та да не отпада желанието, поради липса на медицинско!

писахме, писахме, но с телефоните ударихме на камък, явно са много заети и не вдигат Simple Smile

# 473
явно и ние ще трябва да си помислим внимателно за една определена паралелка ако не получим някакъв смислен отговор; ситуацията всъщност е даже по-интересна, в заповедта на РУО профилиращите предмети са два, на сайта за приема на МОН - три, на сайта на училището - четири Simple Smile те на това му се вика избор Simple Smile
Възможно е разликата да идва оттук:
(3) Профилът е съвкупност от три или четири профилиращи учебни предмета, два от които се определят на национално ниво, а останалите - с училищните учебни планове.
Което до известна степен би обяснило двата предмета ( определени на национално ниво) в заповедта на РУО и четирите предмета на сайта на училището, но някак не мога да наместя варианта с три профилиращи предмета в схемата.  Grinning

# 474
  • София
Добре, де, аз преписвам профилиращите предмети оттам, където са кодовете на паралелките. И там ли не са точни  Shocked

# 475
  • София
На мен ми вдигнаха където звъннах и ми отговориха адекватно. Но аз не съм питала за приемна грижа.

По-напред някой беше публикувал как изглежда заявление, извадено от демо версията на системата. Прерових темата и в двете посоки, но не го намирам. Може ли ако някой си е отпечатил да погледне с какво са разделени училището от паралелката - запетая и интервал или нещо друго  Embarassed

# 476
На мен ми вдигнаха където звъннах и ми отговориха адекватно. Но аз не съм питала за приемна грижа.

По-напред някой беше публикувал как изглежда заявление, извадено от демо версията на системата. Прерових темата и в двете посоки, но не го намирам. Може ли ако някой си е отпечатил да погледне с какво са разделени училището от паралелката - запетая и интервал или нещо друго  Embarassed

Аз имам свален файла за печат. (*.doc) Колоната за училище и паралелка е озаглавена така:
Пълно наименование на училището, профил или специалност от професия. ... Всеки ред е със следващ номер желание, което значи че на един ред трябва да се събере цялата искана информация по дадено желание.
Не знам дали същото е било и в демо-версията.

# 477
  • София
Имах предвид записът на паралелката така ли трябва да е:
73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:ФЕ:БЕЛ

или разделителят между училището и паралелката е друг. Зная че няма голямо значение, но понеже ще си го генерирам от ексела, който са пуснали и ми е все едно какво ще сложа като разделител. Ама нали съм си особена категория луда, искам да е точното.

# 478
  • Бг-мама
Имах предвид записът на паралелката така ли трябва да е:
73. СУ "Владислав Граматик", Чужди езици-НЕ:ФЕ:БЕЛ

или разделителят между училището и паралелката е друг. Зная че няма голямо значение, но понеже ще си го генерирам от ексела, който са пуснали и ми е все едно какво ще сложа като разделител. Ама нали съм си особена категория луда, искам да е точното.

Аз така ги разделих със запетая.
Попълних три броя с код без код и празно . И на място ще гледам кое трябва да дам.

# 479

във Варна в една от паралелките, които ни интересува видях разлика в профилиращите предмети, РУО със заповед са утвърдили два, а на сайта на училището и в инф. с-ма на МОН се твърди, че са три Simple Smile кое е вярното явно е божа работа...
Може ли линк към РУО Варна където са описани паралелките или МОН?

тук са официално утвърдените паралелки за Варна:

http://ruo-varna.bg/images/files/2017/zapoved-priem-2017493.pdf

гледайте на сайта на РУО Варна, раздел прием след 7 клас, има още 2 заповеди касаещи приема - една за професионалните гимназии и една за изменение

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 13:58 от Rumen_s

Общи условия

Активация на акаунт