Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 97 010
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Може ли подалите документи да ми кажат кой номер на удостоверението се вписва? Серийният или регистрационният?

# 601
  • Русе
Може ли подалите документи да ми кажат кой номер на удостоверението се вписва? Серийният или регистрационният?
  Никаде не ме пита за номер на удостоверение.  Thinking

# 602
За "хартията" питам аз.  Grinning

# 603
  • Русе
Оф, пак помисих, че нещо съм оплескала. И застанах в нисък старт за към РУО.

# 604
В София беше още по-гадно, отиваш първо да си запишеш детето, даваха една бележка, че е записано, с нея отиваш в старото училище за въпросното удостоверение за преместване, което трябва да занесеш в новото училище. Е, можело не веднага или на есен, ама си беше разкарване.
Не помня миналата година дали все още разкарваха така хората. 

И миналата година така ни разкарваха. Но наистина, удостоверението за преместване мисля, че носихме чак септември.

# 605
  • София
 Mr. Green Party Mr. Green
Оф, пак помисих, че нещо съм оплескала. И застанах в нисък старт за към РУО.

Купон да става!  Peace Всичко ще е наред.
Моите тръгнАха. К'вот сме написали, това е!

# 606
  • Sofia
Един малко тъп въпрос. 91 е с един код, а паралелките са 7. Като едно желание ли се вписва или седем пъти?

# 607
  • във фурната
Един малко тъп въпрос. 91 е с един код, а паралелките са 7. Като едно желание ли се вписва или седем пъти?
Като едно желание

# 608
За записването: оригинал на свидетелството, на медицинското, ако трябва и  заявление до директора по образец.

# 609
  • Sofia
Като едно желание
Благодаря!

# 610
  • столицата
Успех на всички деца!

# 611
Нашата класна ни каза , че характеристиките са отпаднали, но за всеки случай от нашето училище са решили да ги направят. Взех я от класната срещу подпис.

# 612
  • София
Жълто цвете, все още не сме взели окончателно решение. Но за колежа знам какви са документите, затова за там не питам. При всички случаи решението ще е продиктувано от лични нагласи и конкретни обстоятелства и не може да бъде смятано като виждане "за" или "против" дадено училище изобщо. По-скоро ще бъде отражение на нашите представи за това къде за нашето дете ще е по-добре да продължи, без да е сигурно, че сме взели правилното решение. И в двата варианта виждаме и плюсове, и минуси, така че ще бъде компромисно решение.

# 613
Успех и от мен!
Важните неща се случват от само себе си.  Peace

# 614
  • София
Здравейте и ние подадохме.
Знаете ли ако детето е прието на първо класиране, мога ли да запиша детето  или да подам заявление за участие във второ класиране без присъствието на детето?

Общи условия

Активация на акаунт