Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 101
  • 865
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Али, благодаря за жеста! Много си готина, а и слабичка! Blush Честита годишнина! Давам лек съвет само- пробвай и по- розАвко червило, за да изпъква малко повече на снимките.

Ванини, мога да ти пратя остатъка от нашия бъз. У дома никой не се нави да го пие. Няма да коментирам случката, че в главата ми е само как мацка се сурва и ми е по- скоро смешно....а не трябва да е така!
Стискам палци на Светалчо!
И от мен една хубава новина- вчера вечерта си дойде котаракът ни. Огладнял и ожаднял, мръсен и все още много гальовен.

# 151
Алечка, честита годишнина bouquet Много си хубава!

# 152
Алечка, много си красива и нежна Heart Eyes
Бързо оздравяване на всички болни и малки и големи Hug
Светалчо, дано се окаже излишно изследването и си напълно здрава Hug

# 153
Добро утро!
Алексче, много си хубава. Много ми харесва и цветът на косата ти.
Светалчо, всичко ще е наред.
Ванини, можеше по-голяма беля да стане, сега е бил малкия дявол. Да ти минава по-бързо.
Вървя си аз днес и се наслаждавам на хубавата утрин, слушам си музика и някакъв навлек ме спира да  ми каже, че ме виждал всеки ден и искал на кафе да ме покани  newsm78 Отрязах го, естествено.  Crossing Arms

# 154
Честита годишнина, Али! Чудесно изглеждаш! И прическата ти отива. Какъв цвят се води точно? Лилавото, което правеше и преди?

Светалчо, от мен имаш и палци и положителна енергия и мисли. Hug

Ванини, бързо да минава. Добре е, че не е по-сериозно.

Вчера и аз пострадах. Не съм вярвала, че ще се порежа от рулетка. Rolling Eyes Исках да измеря дължина и ширина в две стаи и рязко дръпнах ли и аз не знам точно какво стана и от палеца рукна кръв. Добре ме резна. Почистих раната и сега съм с лепенка.
Втора смяна съм. Не обичам вторите смени, но никой не ме пита.

# 155
  • Sofia
Али,много си хубава и съвсем си отъняла,слабушке bouquet!
Да сте честити младоженци, здрави и влюбени един в друг!  Hug

# 156
ДжеНО, ти да не си се повредила? Знаеш ли кое време е?

# 157
  • дядовата ръкавичка
Алечка, много си хубава! Корпоративен вид имаш на тези снимки, хич не си те представям с мотиката на село  Wink

vanini, пред очите ми е летящата количка! Добре че е бил малкият дявол! Дано бързо се възстановиш!
Няма да забравя преди 17 години, синът беше бебе. Аз, без утвърдени навици на майка с количка, излизам на разходка с бебе и куче. Кучето обаче решава да се сбие, аз зарязвам количката на един баир! и хуквам да разтървавам кучетата. Къде толкоз акъл за две неща да мисля  Embarassed. Количката се засилва по баира, късмет, че отдолу идваше един човек, който успя да спре.
Скрит текст:
Още една подобна случка имам,  по-ужасяваща. Две деца, зарязани в колата, изключена от скорост, на наклонен път.  Не знам дали можете да си представите, метър и петдесет човек, как с две ръце подпира един тон кола  Embarassed. И пак хора се намериха наоколо да помогнат. Господ явно ги пази моите деца с такава отвеяна майка.

Съвсем съм изкуфял, както казах. Говорех за таратор, а не споменах орехите. Опущение превелико! Бели сладки ядки, нарязани на колкото може. Таратор без орехи е като целувка без задни помисли.

Целувка без задни мисли е таратора у нас  Laughing

Светалчо, всичко ще бъде наред!

# 158
  • Варна
Изглежда много естествено гримът, не са прекалили. Харесва ми Simple Smile

Вчера на вратата ми звъннаха две кукувици от Свидетелите на Йехова с някакви смешни брошурки и библия. Пробваха се да ми четат някакви свои теории, да ме зарибяват, че в библията имало отговори на всички въпроси и Бог там лично на мен ми обещавал, че животът ми ще тръгне към добро. Аз им казах, че съм чела библията, защото според мен човек трябва да я е чел поне от обща култура и освен това смятам, че Бог не се е залетял да обещава и помага на хората, ако те сами не си помогнат. Така ме напуши на смях, нямате си идея с какви усилия се сдържах.

Аз също съм виждала как кола изключена от скорост, на баир, тръгва назад с дете вътре.

# 159
  • Бургас
че не върви с бира, а аз я обожавам.
Кой каза,че не върви  newsm78
Аз обичам страшно много и двете неща и ела да видиш у дома за какво чудо е. Бира с таратор! Не ми пука,важното е,че на мен ми харесва.  Peace Hug

# 160
  • Sofia
ДжеНО, ти да не си се повредила? Знаеш ли кое време е?
НапраО се притеснявам вече и аз  Mr. Green,ама аз ви пиша преди да се Опна пак  Whistling. (много пеят ония ми ти птички, котката ми хърка  Shocked и слънцето ми свети,таааа...ми объркват режима  Crossing Arms.)
Бира с таратор и аз обичам  chef.
Колите ни задължително са с опъната/натисната спирачка. Паркингът ни вкъщи е под наклон и имаме навик.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 08:51 от ДжеНа

# 161
Няма ли таратор,с детето не сядаме да ядем  Naughty .И баща му много го уважава.Помня едно време,когато нямаше краставици целогодишно,дядо си правеше една студена супа,на която ӣ казваше пак така—накълцан на ситно праз,зелева чорба и олио  Mr. Green .С братовчедка ми го гледахме в захлас,докато го приготвя.Но започнеше ли да го консумира,бягахме надалеч Laughing .
Светълчо,дано всичко е наред с изследванията   Praynig .
Ванини,наистина малкия дявол е бил,бързо да се оправяш.
Алечка,много хубава  .Честита годишнина,дълъг и щастлив семеен живот да имате,много да се обичате и уважавате  bouquet .

# 162
  • Бургас
Джена,от една порода сме с бирения таратор  Hug
Алечка, bouquet Честита годишнина! Дълъг щастлив семеен живот ви желая! Много си нежна и красива! И аз мисля,че червилото трябва да е един тон по тъмно.

# 163
На мен ми харесва гримът и червилото. Нежно стои и ненатрапчиво.

# 164
  • ту тук, ту там
Ох, Светълче, мило! Най-искрени съболезнования! Много, много съжалявам, толкова се надявах да не е това, което те мъчи от доста време!   Cry Hug
Иска ми се да напиша нещо, но думите не стигат...
Ти се пази! Стискам палци за изследването утре!  Hug

Алечка, много си хубава, много! Честита годишнина!
Ванини, съжалявам за случката! Добре че децата не са пострадали и те!

По другите теми не мога да се включа в момента.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт