Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 100
  • 865
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Светълчо, стискам палци,от сега още  Praynig и пожелавам добри да са резултатите,поне  Peace. Ако ти се доходи към Албена, в края на месеца, предлагаме превоз, аз и младежът  Hug.
Малко сте писали днес  newsm78...бързо да се поправите  Thinking.
Неочаквано ми се сгъсти социалният график  от днес та до края на седмицата  Shocked.
Тараторче обичам-изстудено,с краставица на кубчета, по-гъстичко, с копър, малко чесън, зехтин и сол  Peace, в купа,с лъжица.Гадно ми е да го пия,затъквам се и преглъщам кат' мисирка  hahaha.
Чек,та поплачи си...голям голям,колко да е голям синът ти...все си е на мама момчето  Peace
Моят-ни риба,ни рак...уж се дърпа като го мачкам и целувам,пък ревнува и се завира връз мен,ако глезя котката...Ревнивец голям  Whistling.
Ванини,  Shocked,ще се пребиеш...корава си,браво  Praynig. Намери ли се кой да помогне?

# 136
О, Ванини, дано бързо ти мине, веднъж съм падала на плочки и още помня болката, сякаш вътрешностите ми се изсипаха, а за опашката да не говорим  Cry Добре, че си успяла да удържиш децата, в такива случаи свръхсили сякаш ни идват Hug

# 137
  • Бургас
Оххх,много обичам таратор. И стърган и нарязан,зависи както ми дойде. Слагам копър или магданоз наситнени,чесън и малко сол и олио. Ако имам и орехчета,накълцани наситно. И с малко чер пипер  Crazy Обичам да го пия от халба  Mr. Green
Ние вече открихме сезона пред блока. Бира и сладки приказки. Другата седмица щели да започват да ни санират.
Ванини,много ли се удари? Добре,че си удържала количката. Много са ни гадни подлезите....

# 138
  • Sofia
Ние вече открихме сезона пред блока. Бира и сладки приказки. Другата седмица щели да започват да ни санират.
чета и да ни сВирят  hahaha и завидях  Joy-викам си,ей нахалници-бира,сладки,приказки,жива музика  Laughing.
Лято,добре завърнали се!  HugКакво ще работиш?
Сбъдваща, получи ли се изненадата за рожденика? Да ти е жив и здрав   bouquet!

# 139
  • Бургас
Джена,и на свирня няма откажем,ама свирачите ги няма  Mr. Green Имаме комшии,които свирят на гайда и акордеон  Wink

# 140
Никой не помогна, Джена, но сякаш и никой не минаваше в същият момент. Рая, благодаря.
Карз, много се ударих. От горе, до долу се сурках. Имам рани и синини, ама това да е, че можеше да счупя нещо.

# 141
  • Пазете Гор
Ако намерите и някой - да речем с фагот - , karzz, и друг с пионерско барабанче, ще направите такъв един джемсешън, щото Майлс Дейвис да завиди.

Съвсем съм изкуфял, както казах. Говорех за таратор, а не споменах орехите. Опущение превелико! Бели сладки ядки, нарязани на колкото може. Таратор без орехи е като целувка без задни помисли.

В наше село казваме,  vanini* - дупе дУша нема. Тоест - глутеус максимус може да понася почти всякакво количество удари. Съжалявам за синините, но където и да бяха другаде - щеше да те боли повече. Гледай го от тая страна. Бързо оздравяване!

# 142
  • Бургас
Охх,Ванини,милата...бързо да се оправиш! Винаги съм помагала на майки с колички в подлезите,че знам какво чудо е! Рядко са ми помагали,когато децата бяха в количка,и трябваше да мина подлез.
Куркума,такива екстри инструменти нЕмаме.

# 143
Ох, Куркума, благодаря. Карз  Hug
Казах ли ви, че децата пак са болни. Ще се гътна ви казвам. Ще търся сироп от черен бъз и започвам да им давам, за да ги позакрепя.

# 144
  • Sofia
Ех,какво им е на мушмороците,Ванини?  Говорят ли вече?  Heart Eyes
Ти се понамажи с някой мехлем и удари една мастичка/вино/ракия/бира да подпмогнеш лечението и бързо да оздрвявате и тримата  Praynig Hug!

# 145
Алина говори по-вече. Всичко повтаря. Той само, когато иска.  Laughing Много са смешни.

# 146
  • На брега на реката
Светалчо, стиснати палци и от мен.
Ванини, много неприятно, но е могло и да е по-лошо /счупване/, та е малкия дявол. 

Таратор и аз обичам, и то с много чесън /инак ми е блудкав/. Домашни краставици и мляко, мммммм разкош. Единствения му "недостатък" е, че не върви с бира, а аз я обожавам.

# 147
Добро утро!
Таратор обичам със всичките му подправки: и олио, и орехи и всичко останало/чесън по малко/, и почти ненамокрен т.е без вода.
От лимонадата стигнахме до таратор, ама него поне го ям/пия според зависи.

# 148
Оххх, Ванини  Hug Добре, че не си си счупила нещо и си опазила децата!

Светалчо  Hug Стискам палци за изследването!
При мен нещата не се развиха според очакваното и ще  са тежки няколко месеца. Служебно е, но е гадно. Ще се борим някак си...

Днес имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes
 Hug

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 12:41 от Алечка

# 149
  • София
Али,много си хубава  Heart Eyes

Ванини, голяма гадост, бързо да минава ти пожелавам, и децата да оздравяват!

Светалчо  Hug Каква ти е все пак рецептата за тази вълшебна лимонада? Ако ти се занимава да пишеш.

И моят син пък се разболя сега, не се беше случвало много отдавна. Прибра се с висока Т снощи, горкия, било му е зле в училище, ама е имал тест и не знам си какво още и останал. Сега да се оправел днес и утре да ходи, че им било външното по информатика  ooooh! Голям зор в края на годината. Ама ще го видя днес и ако не е добре, ще го прескочи външното, ще се обадя на класната да проверя колко е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт