Янтре, с теб съм, сестро! ТРИ дни ми преинсталираха уиндоуса, дебилите му с дебили, три дни! Върнаха ми щайгата вчера в 3 следобед и след маникюра търчах да видя какво е останало. Слава богу нищо няма затрито, ама имаме да въвеждаме 3 дни производство и продажби, което си е дооста работа...
Кръвната група не си я знам.
Сбъдваща, много гадно за котката. Моята преди години така уж я гледа съквартирантката за няколко дни, като си останах инцидентно в Търново по-дълго от планираното (иначе си я вземах с мен). Като се прибрах я намерих бедстваща в моята стая, беше я затваряла там по неизвестни за мен причини. Откачих! Горкото ми хайванче беше силно стресирано, от зор беше ползвала една саксия, при положение, че тоалетната си и беше на място и бях оставила всичко нужно. Късмет извади тази мърла (не ми беше такова мнението преди това), че я нямаше, а аз отидох да се изнасям, че сигурно щях да я набия. 16 пъти питах има ли проблем и да се прибирам ли на пожар да си я вземам, не та не.
Приготвям се за сватбата! Спах като пън и така съм припаднала снощи, че съм забравила да си навия алармата. Добре, че беше котката да ме раздига в 6 за обичайното хранене, че щеше да има драма
Показах се на терасата и...се отказах. Голем студ!Сега дишаме кафеени пари

.
.