Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 115
  • 865
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро!

Янтре, с теб съм, сестро! ТРИ дни ми преинсталираха уиндоуса, дебилите му с дебили, три дни! Върнаха ми щайгата вчера в 3 следобед и след маникюра търчах да видя какво е останало. Слава богу нищо няма затрито, ама имаме да въвеждаме 3 дни производство и продажби, което си е дооста работа...

Кръвната група не си я знам.

Сбъдваща, много гадно за котката. Моята преди години така уж я гледа съквартирантката за няколко дни, като си останах инцидентно в Търново по-дълго от планираното (иначе си я вземах с мен).  Като се прибрах я намерих бедстваща в моята стая, беше я затваряла там по неизвестни за мен причини. Откачих! Горкото ми хайванче беше силно стресирано, от зор беше ползвала една саксия, при положение, че тоалетната си и беше на място и бях оставила всичко нужно.  Късмет извади тази мърла (не ми беше такова мнението преди това), че я нямаше, а аз отидох да се изнасям, че сигурно щях да я набия. 16 пъти питах има ли проблем и да се прибирам ли на пожар да си я вземам, не та не.

Приготвям се за сватбата! Спах като пън и така съм припаднала снощи, че съм забравила да си навия алармата. Добре, че беше котката да ме раздига в 6 за обичайното хранене, че щеше да има драма  Mr. Green

# 661
  • София
Козуначко стана в 6:30, ходи му се на плажа да диша йодни пари Grinning Показах се на терасата и...се отказах. Голем студ!Сега дишаме кафеени пари Sunglasses

# 662
Снощи си легнах в 21.30 беше светло още.И станах в 7 ч., но още ми се спеше.
Добро утро, с кафето!

Преговаряме за плуването, моля ако знаете някакво мазило за преди влизане в басейн, профилактично срещу обрива.

Ще помоля да ми пожелаете късмет за утре в следобедните часове.Синът ми ще има концерт, за първи път ще свири в квартет, едното момиченце е невероятно талантливо, а моят не е май много уверен.

Не е кой знае какъв концерт, представя се школата,  но все пак.

# 663
  • Пловдив
Пия кафе и чета форума. Брей, бях забравила туй какво е.

# 664
  • София
Хубаво е, нали Blush Simple Smile

# 665
  • на Мелмак
Добро утро!
Снощи изкарахме чудесно навън , сега пием кафенце, вали, днес доста работа ще имам, утре малко време за мен, и приготвяне на багажи. Вече мисля за пици, паста и много сладолед  Laughing
Кучето ще го гледа баща ми, те са голяма любов двамата  Grinning
А как не ми се става. ..

# 666
Добро утро!

Тук вали, уикенда ще е мрачен и дъждовен. В понеделник вероятно също ще е лошо времето. Писнаха ми тези дъждове. И винаги когато реша да сложа рокля или пола, дъжд като из ведро. ooooh!
Много беше приятно тези дни времето. Горещо, но не прекалено.

Светкавица, успех на момчето ти!

# 667
Недейте, че наща булка е в истерия 😁 Класически ще се излее точно когато трябва да я вземаме, но каквото-такова 😊

# 668
Добро утро!
Когато постъпих в болницата за второто ми раждане, носех бележка, че съм с кръвна група А+. За всеки случай пуснаха изследване и резултатът беше А-. Наложи се трето изследване, което изпратиха в НЦТХ и потвърдиха отрицателния резус-фактор. ooooh! Голям късмет, че и мъжът ми е с отрицателен, в противен случай двете ми бременности и раждания сигурно щяха да протекат по-различно.  

И този уикенд се очертава дъждовен, омръзна ми вече. Алечка, на булката ще й е по вода.  Simple Smile

# 669
Препоръчайте ми готино, уютно и вкусно гурме местенце за среща с приятелка в Пловдив!
Да напомня въпроса си.

# 670
Аз се мотам цял ден като муха без глава. Дойде днес майстора за бойлера и аз съм доволна. Бойлерът е ок, само нещо му смени, но ще ми струва 200 кинта, вместо 3000, та почти се зарадвах, като плащах.

Сега трябва да се спретна да пусна прахосмукачка и да натоваря мълча в триколката.

# 671
За Хисаря някой търсеше апартамент
[/quote] https://www.airbnb.com/rooms/4381646?guests=3&adults=1&c … D1%80%D0%B8%D1%8F

# 672
Добро ви утро.
Светкавица, успех!
За сърбежите при плуване в басейн- имахме този проблем с големия, когато започна да тренира по-интензивно. Бях изровила едно мазило тогава, което така и не поръчах, само в Щатите го имаше. Правило защитен филм по кожата и т.н. Доста хвалено. Ще се опитам да го изровя пак. При нас проблемът отшумя постепенно и вече няма реакция при плуване.
Днес ще е ден да вкараме всичко в ред, следваканционно. Утре откриваме сезона на турнирите и така ще е почти всеки уикенд до края на юли.

Гледам- снощи пак са трили. Подминаване и игнор е добра стратегия и работи при незлобливи досадници. Но когато индивидът е грубо и агресивно досаден, навлиза в личното пространство и си позволява постоянно намеци за външен вид и сексуални коментари , е редно да се реагира. Остро. Подминаването и игнора се тълкуват като приемане и мълчаливо съгласие, а не трябва. А като се включи и насилие в картинката, гнуста става особено гадна.

# 673
Добро ви утро.
Светкавица, успех!
За сърбежите при плуване в басейн- имахме този проблем с големия, когато започна да тренира по-интензивно. Бях изровила едно мазило тогава, което така и не поръчах, само в Щатите го имаше. Правило защитен филм по кожата и т.н. Доста хвалено. Ще се опитам да го изровя пак. При нас проблемът отшумя постепенно и вече няма реакция при плуване.
Днес ще е ден да вкараме всичко в ред, следваканционно. Утре откриваме сезона на турнирите и така ще е почти всеки уикенд до края на юли.

Гледам- снощи пак са трили. Подминаване и игнор е добра стратегия и работи при незлобливи досадници. Но когато индивидът е грубо и агресивно досаден, навлиза в личното пространство и си позволява постоянно намеци за външен вид и сексуални коментари , е редно да се реагира. Остро. Подминаването и игнора се тълкуват като приемане и мълчаливо съгласие, а не трябва. А като се включи и насилие в картинката, гнуста става особено гадна.

Аз повече се чудя, че му се отговаря. Не го игнорирам, защото денма да се прояви и да го докладвам. За първи път някой ми е толкова противен във форума, а не е като да не съм се сблъсквала с планктона.

Пише и в тема за менопауза  Tired.

# 674
Добро утро,или вече добър ден Grinning !
Довечера съм на женско парти,рядко излизам на такива „мероприятия”.Но този път ще трябва,етървата ще си празнува рождения ден,та ще ходя да търся подарък.ММ пък е за риба от 2—3 дни,и няма кой да ме развозва  Rolling Eyes .
Алечка,весело изкарване на сватбата  Party .

Общи условия

Активация на акаунт