Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 096
  • 865
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз даже сготвих, от две седмици не съм го правила. АЗ!!!
Супа от спанак и гъби със сметанова застройка. И ръгнах малко картофи не според замисъла, ама си седяха три самотни картофа, жал ми беше да ги хвърля.

# 691
 Hug

Добро ви утро от северна Италия.Тъкмо пристигнахме в Болцано.Времето е чудно,шарено такова.Седнахме да закусим,капучиното е прекрасно.Много харесвам Италия,добре че ни е наблизо.

...Аз повече се чудя, че му се отговаря. Не го игнорирам, защото денма да се прояви и да го докладвам. За първи път някой ми е толкова противен във форума, а не е като да не съм се сблъсквала с планктона.

Пише и в тема за менопауза .....

+1  Мисля,че индивида е клиничен случай.Като по учебник.

# 692
Трета пералня върти. Уф. Готвенето днес ще го пропусна, ще карат на салати и аламинути, кой каквото си спретне.
5 хил. снимки за 5 дена!!!Самоизненадах се, определено!

# 693
Добро утро. Де се отчета и аз. Априлски овен, В+, интроверт (това покрай една друга тема).
Не знам защо бях решила абсолютно убедено, че синоптиците грешат много фатално, и всъщност днес времето ще е топло, слънчево, и подходящо за активности на открито Blush Съответно планирах за уикенда куп неща, които сега след като си изпия кафето едно след друго трябва да отменям... Но след кафето. Сега - форум.

Не знам какво се е случвало и кой какво е писал и трил, но аз нямам никакви скрупули да докладвам постове. Случвало се е да докладвам и постове на хора, които са ми силно симпатични, но в определен момент си изпускат нервите и прекрачват граници... Това е обикновен механизъм за контакт с модераторите, и щом го има - използвам го.

# 694
  • Пловдив
И аз съм видна докладвачка Simple Smile Не ми пука. И мен ме докладват, перват ме през пръстите.

# 695
И аз съм видна докладвачка Simple Smile Не ми пука. И мен ме докладват, перват ме през пръстите.

Липсваш, Янтре. Как ти понася работното ежедневие? Напаснахте ли се с екселските таблички?

# 696
  • Пловдив
С ексела се боря усърдно. Тоя учебник дето ми го е купил благоверния е за по-високо ниво от моето hahaha hahaha hahaha Моето дълбае дъното. Сега си поръчах Ексел фор дъмис и се надявам да схвана к'вой туй Simple Smile
Иначе работното ежедневие върви нормално. Вчера се обърка всичко, което можеше да се обърка и останах извънредно - веднъж на месец и половина оставане след работа е ОК за мен, влизам си в личните норми за извънреден труд.

# 697
Добро утро и от мен. Пия си кафе и си пуснах Гала от вчера, да видя банските и аз, от години не съм я гледала. Търся добър АГ специалист в Плевен, може ли да ми препоръчате? Али, весела сватба  Heart Eyes
Моя приятелка ходи първо при Горчев, после при Томов, ммного е доволна и от двамата, но Горчев е по-зает като че ли.

# 698
Добро утро!
В тона на темата съобщавам, че не вали дъжд, слънцето пече като лудо, мен ме мързи да ходя на плаж и затова след малко се местя на шезлонга на покривната тераса. Щях да ходя до един нов козметичен магазин, но не мога да се наканя.
Детето преполови изпитите, добре върви засега. Още една седмица и ваканция до края на септември.

Нищо особено не беше това, което са изтрили снощи. Обичаен лек спаринг.

Янтра, извънредния труд плаща ли се по подобаващ начин или е дар в полза на шефа?

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 11:39 от Анонимен

# 699
Направо си скъсах нервите #Cussing out Иккам да си поръчам едни обувки, а отдясно постоянно ми изскача реклама на "Обувки бг" и ми скрива кошницата, не мога да потвърдя. Докато се натуткам ще ги грабнат. Мога ли да изключа появата на такива реклами?

# 700
  • София
Добро утро.Тук вали дъжд и е мрачно и кисело като малкия. Joy
Искам на морето вече да сме.
Че то на морето кво мислиш, че е - същото Laughing
Аз обаче страаашна разходка по плажа си направих. Дреб спа 4 часа, хапнах палачинка с шоколад Grinning  На момчетата добре че им взехме колелетата, че плаж скоро няма да видят. Е, не че нямаше откачени моржове във водата, но ние не сме от тая порода Simple Smile

# 701
  • Пловдив
Янтра, извънредния труд плаща ли се по подобаващ начин или е дар в полза на шефа?
Плаща се. Не двойно, но се плаща. Засичат ни с чип карти.

# 702
Плаща се. Не двойно, но се плаща. Засичат ни с чип карти.

Не е хубаво, че не се плаща повече, но добре поне че има чип карти и го плащат изобщо.

# 703
  • Пловдив
Бг действителност Simple Smile

# 704
  • София
А Белинда аз в Гърция ще ходя не тук. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт