Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 106
  • 865
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!Тук е слънчево и топло.В Черноморец рядко вали, така че се надявам на слънчев уикенд.
Али, по вода ще им върви на младоженците.

# 676
Добро утро!
И аз съм на кафе и форум.
Алечка, дано всичко мине по най- сухия начин! Белинда, Янтра, ударете малко шопинг с кафето! Аз днес чакам четири пратки за щерката за рождения й ден. Как ще ги скрия- идея си нямам. Иначе официалния подарък ще е колело. Ама какво да гледаме, да съобразяваме, да мерим, да струваме...... newsm78 До сега все са били детски.
Сбъдваща, разкажи малко за порасналото момче. Как прие изненадата, доволен ли беше? Покрай теб (да, ти си виновна) и на мен ми се въртят в главата такива мухи. Да видим какво ще измътим.
Светкавица, добре да се представи детето и да му се вдигне самочувствието!
Даун,  Shocked за момент си помислих, че си доволна от вида на техника,..... ама така е, като си поръчваш и медицинските сестри!

# 677
 Тук май също ще вали, но аз друго и не очаквах, все пак бях решила да отида на плаж днес. Laughing
Скрит текст:
И мен ме учудва толерантността към определени индивиди Whistling

# 678
Добро утро!  Hug
Аз сега се събуждам, тук вали едно чудничко, само да си спиш..Ама трябва да тръгваме за Панагюрище по някое време.

Али, чудна сватба да имате днес! После чакаме снимки. Убедена съм, че си страхотна bouquet

Лято, аз бях ходила в един ресторант Марбела преди няколко години на Гребната база и беше много приятно. Иначе Хемингуей май е хубав, и Мастър клас, но да се изкажат Пловдивчанките.

# 679
Добро утро,
при нас има бели, пухкави облачето, но и слънчице има и ще плажуваме. Даже мисля, че съвсем ще проясни.
Али, искам да те видя кума с тоалета, грима всичко. Много весело да си прекарате и да не завали преди да влезете в ресторанта поне:)

Сладоледеното Дулче беше много добро, гостите не разбраха за фала, после им казах и не си представяли да не е сладоледена тортата. Няма да имат шанса да сравнят, това ми беше дебют и бенефист:))
Не стига, че е играчка, а и аз сладко не ям:) А този конкретно десерт направо не се яде от захар, спазих точно рецептата, но не е по мой вкус. Чийз кейк или нещо с натурален шоколад по ми допада.

# 680

Лято, аз бях ходила в един ресторант Марбела преди няколко години на Гребната база и беше много приятно. Иначе Хемингуей май е хубав, и Мастър клас, но да се изкажат Пловдивчанките.

Захирче, предния път бяхме в Марбела по моя иниициатива. Редовно ходихме със съпруга ми и ми е мн любимо. А има и морска храна, която обожавам, и приготвят много добре. Heart Eyes
После, със същата приятелка, ходихме в едно на Отец Пайсий, сега искаме на друго място.

# 681
Мария, той е трудно дете с кофти характер, споделяла съм. Трудно е да му се угоди, все е недоволен, неразбран, недооценен. Не знаеше за партито до последно. Когато започнаха да пристигат децата се шашардиса малко, тросна ми се, че не искал това. Постепенно се усмихна. Развесели се. Отвори си подаръците. В колата пееха и си разказваха вицове. На мача беше пълно размазване- последен мач на любимият отбор за сезона. Шампиони на Германия и тази година. Празненства. Награждаване. Медали. Хандбален кефффф. Накрая ми благодари. Пиша мисията за успешна, въпреки трудното и дълго организиране, струваше си.

# 682
Сбъдваща,  Hug
Лято, четох на скоро за малко ресторантче с много хубава гурме кухня на двама млади. Ако се сетя за името/или го намеря, ще ти го напиша
Намерих го- Паваж

# 683
Добро утро и от мен. Пия си кафе и си пуснах Гала от вчера, да видя банските и аз, от години не съм я гледала. Търся добър АГ специалист в Плевен, може ли да ми препоръчате? Али, весела сватба  Heart Eyes

# 684
  • Пловдив
Мда, добре си ми беше.

# 685
Пуснете си Нова! #Crazy Тая руса жена на какво се е направила? Shocked

# 686
Цветелина Узунова ли?

# 687
Пуснете си Нова! #Crazy Тая руса жена на какво се е направила? Shocked
Коя бе  newsm78. Хапваме закуска направена от малката, ей уникалниии. На мама се е метнало  Flutter

# 688
  • София
Добро утро.Тук вали дъжд и е мрачно и кисело като малкия. Joy
Искам на морето вече да сме.

# 689
Добро утро и от мен!

Поваля сутринта, сега само духа.

И аз искам да видя Алечка на снимка, дано пусне една. Simple Smile

Мислех да ходим на село, сега нещо ме мързи.

raja_nikol, пиши ми на лични ако искаш за какво точно търсиш гинеколог, защото някои са се специализирали в различни области.

Общи условия

Активация на акаунт