Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 112
  • 865
  •   1
Отговори
# 165
Аз и брат ми сме карали колата(москвич), като я изключихме от скорост и директно си потеглихме по нанадолнището. Успях да скоча и да предупредя баща ми, а през това време брат ми умело я зави на ляво, и паркира в съседна градина, като преди това счупи един циментов кол, без да издраска колата. Ей, железни коли имаше едно време....

# 166
Добро утро!

Днес започнах с главоболие и болки в стомаха...да видим накъде ще отидат нещата.

От вчера ровя и чета оферти и хотели по морето. Накрая няма да отидем никъде.
Искам малък хотел със собствен басейн, близо до плаж, със закуска и с възможност за хранене на прилични цени. Не искам AI тази година и без това децата почти не ядат, аз мога да мина и с таратор и скара, риба.

# 167

Искам малък хотел със собствен басейн, близо до плаж, със закуска и с възможност за хранене на прилични цени. Не искам AI тази година и без това децата почти не ядат, аз мога да мина и с таратор и скара, риба.

Оххх, и аз, ако откриеш такъв похвали ми се  Wink

# 168

Собствениците са ми познати. Жената е маниачка на тема чистота. Има две внучета и са много добронамерени към децата. Малко е сложно с плажа, не е далече, но на неудобно място, иначе се вижда от терасата. Но ,доколкото си спомням, мисля че имаха услуга- извозване до плажа.

https://www.booking.com/hotel/bg/cacao-house.bg.html

# 169
Светкавица, зареждат ми се всички хотели там, предполагам имаш предвид Какао хаус?
Не видях да имат ресторант обаче.

Рая, засега нямам голям успех. Simple Smile

# 170
Да, Какао хаус, нещо не съм се справила с линка.

Май наистина, само закуска имаха.

Но мисля, че имаха някакво помещение за готвене и съхраняване на храна, в това наистина не съм сигурна.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 10:44 от Светкавица

# 171
  • югозапад, под "Марков камък"
Алечка, много красива Simple Smile

Светалчо, стискам палци и аз  bouquet

За таратора се сетих, зимата го правя с кисели краставички и много се харесва у нас.

Ванини, малкото зло е било дано бързо ти мине.

И аз имам случка с падане с бебе на ръце. Племенника беше три месечно бебче, а аз 16 годишна пикла решила, че ще го разхождам без количка, за да си го гушкам, та как си вървя и запям по чавките се спънах зверски и полетях напред с него обаче инстиктивно падайки него го вдигнах високо напред и го опазих.

# 172

Хотел Ной в Кабакум беше такъв, сега не знам дали работи - буквално на пясъка, с чадъри и обедно меню. Няма басейн обаче.

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 11:10 от Ая

# 173
Пред Ной е лудница, били сме там на плаж, ужасно шумно ми се стори. Но района около Варна не ми харесва на мен, пропуснах да уточня, искам по- спокойно морско градче. Претенция   Mr. Green

Сесил, най- готината ни морска почивка беше в хотел Феникс, Китен. Готвеха страхотно, има си басейнче, децата бяха малки и се къпеха, докато ние си обядвахме. Следобед оставахме на басейна, имаше страхотна сянка от дърветата, прохладно, ментичка, книжки, супер  Crazy. Не обичам да повтаряме обаче, затова не ми се ходи пак там. А и Китен след миналата година много ми опротивя  Confused

# 174
Рая, в Китен не съм била, ако си сигурна че е добър този хотел и можеш да препоръчаш, отивам да го погледна. Simple Smile

Ние 7г. ходим на Константин и Елена, писна ми вече. Все едно си отивам на село, но с море. Simple Smile

# 175
Рая, в Китен не съм била, ако си сигурна че е добър този хотел и можеш да препоръчаш, отивам да го погледна. Simple Smile

Сигурна съм, че тогава беше хубаво  Peace Но това беше преди 7 години някъде. Хотелчето беше чисто ново, всичко светеше. Държаха го двама братя, младички, надъхани, закуската беше много богата, пресни колбаси, няколко вида мюсли и т.н. На обяд имаше готвени ястия, вечер скари, сачове, пици. Много ни беше удобно тогава заради малките деца.
Но...много време мина от тогава, не знам ли дали са същите собствениците дори  Confused
Не пречи да го разгледаш де  Wink

Сега влязох в букинг- отзивите са супер, значи не ми се е сторило само на мен, снимките са точно така, както помня и стаите, и отвън  Peace

Сега искам същия хотел, ама на друго място  Mr. Green

# 176
Ванини, направо изтръпнах като си го представих. Добре че не си се потрошила и на децата им няма нищо.
Алечка, много си хубава и е нежен гримът.

# 177
  • На брега на реката
Али, честита годишнина. Да сте здрави, влюбени и щастливи. Страшна сладурана си. Много трябва да те глези ТМ.

Карз, Джена, абе вий ще излезете по-големи биролюбки от мен.
Хм, трябва да се поправя. Thinking

# 178
Самоцелният стремеж към оригиналност ражда такива недомислици Laughing  Чета честитките на една близка по случай рождения ѝ ден, и се смея с глас... От интернет ли ги копират, сами ли ги измислят, не знам, но е бисер до бисера! То не е мъдрост на орли, дълголетие на костенурки, любов на щъркели Satisfied  Забелязвам три тенденции: вече споменатата зоо-тематика, пожелания в посока хармония (равновесие, спокойствие, баланс, вътрешен мир) и стремеж към екзотика (карибски плажове, луди танци, горещи страсти, студени коктейли).
Не е коректно да цитирам, но е много, много забавно.

# 179
Алечка, честита годишнина. Много си хубава  Hug
Онзи ден, на разходката в Търново, така ми се искаше да ти се обадя, но си бяхме обещали семеен ден, че скоро не ни се беше случвало. Ама другия път ще се престраша  Peace

Светалчо, стискам палци всичко да е наред   Peace
Аз съм на тръни. Днес е прегледа на малката при ортопеда. Заминаха с баща си, а аз чакам на тръни.
Добре че имам работа и не ми остава много време да го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт