Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 042
  • 865
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Мари, аз ако яко си дам зор и помоля мъжа ми да довърши манджите, ще успея. Ама ми мина желанието. Както и да е.

# 766
Мари, аз ако яко си дам зор и помоля мъжа ми да довърши манджите, ще успея. Ама ми мина желанието. Както и да е.

Да ме закараш да пия едно вино Wink и да ни мине и на двете.

Аз се скапах. пренесох сигурно 1000 кубика мълч, а приятел ми помогна за най-тегавата част. Остана ми съвсем малко и ще го довърша, защото иначе ще си седи там още две години.

Боли ме всичко, имам боклуци в косата, а и маникюр трябва да си заформя някакъв. не съм си прибрала и прането  ooooh!. Мразя неделите  Crossing Arms.

# 767
  • Sofia
Хай,не си справедлива, според мен.От описаното,оставам с впечатление,че категорична предварителна уговорка за час сте имали, без значение от подробностите-коли,мотори,време.
Трудна работа са партньорствата във всякакъв вид!  Peace
Подновяване на клетви/обети-не е за нас, сякаш newsm78.Купуването САМО на рокля е друга работа  Mr. Green.
Мрачовина и студ навън  Crossing Arms. Тия дни пропускам спортните си дейности,че ме боли една веничка на левия крак, а скачането не е препоръчително,даже си е забранително.Та по тоя случай утре съм на йога,от което не съм никак ентусиазирана. Едно,че е в едно мега-гига-кифленско йога студио  Crazy,каквито никак не долюбвам, второ че по принцип йогата не е моето занимание. Ама ще й дам шанс. Тъкмо инструкторката по фитбол ме уговаряше да я замествам за няколко периода през лятото  Thinking.
Ще кафепия по-късно с приятелка. На синковеца предлагам бабиндом-не ще.Не е ходил повече от месец. Баба му е сърдита, съответно ...драматизира  Crazy.Уф,и на мен ми се изчерпва търпението всеки път да го извинявам  Crazy.

# 768
  • Варна
Толкова е красиво морето от прозореца - половината е синьо, другата половина е сива и през цъфналите на терасата мушката в ярко розово, гледката си е направо за картичка ! Зяпам ги от 20 минути, нито ми се почва да гладя, ни чинии да измия, ни прахосмукачка да пусна...виж, за една цигарка на балкона, обаче, желание имам Simple Smile

# 769
  • Пловдив
На синковеца предлагам бабиндом-не ще.Не е ходил повече от месец. Баба му е сърдита, съответно ...драматизира  Crazy.Уф,и на мен ми се изчерпва търпението всеки път да го извинявам  Crazy.
Че що се занимаваш?!!? Ако синковеца има телефон - бабата да звъни да го кани персонално, да си се разбират. Ти всякак си ок - и да отиде и да не отиде. Ако синковеца няма, го привикваш да говори той с баба си. Аз откак ги накарах да си комуникират моите наследници с бабите си директно доста ми мирна главата. Предупреждавам двете страни за заковани ангажименти към трети страни, от там нататък съм всякак одобрила каквото и да измислят. Ако щат на басейн да ходят, ако щат картофи да копаят, мен не ме вълнува.

# 770
  • Sofia
Съгласна съм, Янтрич  Peace...
Скрит текст:
ама нашата баба не се обажда, много е горделива, та аз посреднича, щото и синът й е доста безцеремонен,та...съм се набутала в позицията на зидаро-мазач  Mr. Green ooooh!. Разбирам ги хората, и ние ще остареем, живот и здраве и ще ни се ще да ни наобикаля някой чат-пат,ама...Тъпо е,че със забележки и надуване се постига обратния ефект,пък явно не го разбират и си продължават. Добре,че моите родители не са така  Hug.Те са и доста по-млади, социални,хайманливи,не чакат на внуците да ги забавляват.

# 771
  • Варна
А, оше неща наизлязоха. Те си направили събитие във фейсбук миличките. И там обявили мястото и часа. Да ама аз фейс нямам от три години вече, поне две от тях (с които сме особено близки) отлично го знаят. Абе, животът е ИЗВЪН гадния фейс, хора, нещата се случват не във виртуалното пространство, а очи в очи. На всичко отгоре точно приятелката, с която се бяхме уговорили изрично да се чуем, каза, че понеже всички са се отбелязали въя фейса, че ще ходят, та тя била сигурна, че някой от другите ми се е обадил. Ми не, не е. И хвърлиха вината, че не ми се била обадила точно единствената от нас, която кара тежки нощни смени в бърза помощ и гледа десетмесечно бебе! А момичето беше като гръмнато като чу.

Спирам вече. Даун, офертата ти е приета. Аз ще карам, ти ще пиеш и заедно ще мъкнем мълч, каквото и да значи това Simple Smile

# 772
  • Пловдив
Мулч се слага между посети растения, за да не растат плевели и да се задържа влагата. Нейния предполагам е дървесен. Натрошено на едри трески дърво/дървесна кора.

# 773
Мулч се слага между посети растения, за да не растат плевели и да се задържа влагата. Нейния предполагам е дървесен. Натрошено на едри трески дърво/дървесна кора.

Хай, Янтре, точно така е. Преди две, ДВЕ години ми го стовариха и едва днес му се наканих, но приключих! Одтана само малко за предния двор, но там не е драма. Утре ще ме болят неподозирани мускулчета, но съм доволна. сега с кеф бих се повозила на мотор, но ще запаля колата, за да отида за цигари. После маникюр и форум.

# 774
  • На брега на реката
Даун, ти не ги ли отказа тез пущини? Thinking

# 775
Даун, офертата ти е приета. Аз ще карам, ти ще пиеш и заедно ще мъкнем мълч, каквото и да значи това Simple Smile
Ако имаш кош подберете и мен! Е, първо си приберете мълча!

# 776
Хай, напълно те разбирам,  за яд си е работата и аз не бих отишла на събирането, нито бих търсила повече обяснения.
А изводите, ясно е, че вече си ги направила.

Събота и неделя на село си наваксвам с готвенето за цяла седмица...Simple Smile
Събота - таратор, пържени тиквички и шаран на скара. Вечеря - пита, пържоли и наденици на скара.
Неделя - рибена супа, пълнени гъби със сирена, печен патладжан, пърленки на скара.
Simple Smile

# 777
Мари, ще те уредим някак Simple Smile. Буболина, кои? Мълча, мъжете или виното  Mr. Green.

Сесили, ти си луда  Shocked, кога успя бе жено?

# 778
  • На брега на реката
Не бе Даун, цигарите. Другото освен мълча не е за отказване. Joy

# 779
Усещам, Бобулина,, че на Хай, ще и трябва двоен кош! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт