Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 563
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Тра-ла-ла
absurT много добре знае какво е метросексуален, но се чуди вие защо пльоснахте постриганият Бойко в темата за гейове, че и го изкарахте метросексуален, щото се поощавил малко.

# 1 096
  • Куциндрел
Sinn.Sage, кажи към коя секта сме?!?  Joy Joy Joy
Не за друго, ами да знам къде да плащам членски внос.

Лельо Златце, не само, че не съм сама, ами сме легион.  rotfImbo rotfImao

# 1 097
А, ББ е толерантен. На времето се изказа с голяма симпатия за ония скарани еднополови любовници, дето заради тях се обадиха чак от американското посолство да предупреждават за терористична заплаха.

Преди около 15-тина години се запознах с един от първите метросексуални хубавци по нашите земи. Красив, висок, атлетичен мъж от арийски тип, без нито един косъм (поне докъдето съм видяла), винаги маникюриран, боядисан, бижутериран и каквото там трябва. Жена му беше много приятна мацка - привлекателна, но от онзи леко небрежен, по-спортен тип. Колкото пъти си бяхме на гости, мъжът не спираше да се гледа във всяка огледална повърхност или да разрошва артистично коафирания си перчем. За разлика от жена си. Беше ми смешен. След няколко години, бяхме прекратили контакти, разбрах, че са се развели и той живеел с друг мъж.

Други едни две момчета ни бяха дошли на гости - с обички и оскубани вежди - твърдяха, че не били гей, ама...доста особена им беше интонацията честно казано. И те бяха съквартиранти (уж само).

Може метросексуалността да не е чак автоматична хомосексуалност, но е най-малкото първа стъпка,може би по пътя на осъзнаването към правилната ориентация Simple Smile.

Аз пък не се свеня да кажа, че изпитвам облекчение, защото и двете ми деца са категорично определени с интерес към другия пол и по всички характерни начини изявяват своя собствен, такъв, какъвто им е определен от наличието на Х и Y хромозоми. И двете ми деца не изпитват абсолютно никакъв интерес към експерименти и разширяване на сексуалността (то малкото е малко, но и то е категорично в самоопределението си). Радвам се, че не ми се налага да "приемам детето си, каквото е" - защото точно това щеше да е.

# 1 098
И затова  се намесват и мюсюлманите, важно  да ги мразим ...те Русия така си оправдават всички вероломства, че ни спасили от Османската империя...
...Иначе добре, че е Турция с огромната си армия, с която сме на една и съща страна в НАТО...

Встрани от темата, това много ми хареса. И аз разчитам, когато /даже не ако, защото опасността е очевидна/  руснаците вероломно ни превземат, турските братя да ни спасят.

# 1 099
Знаеш ли, всъщност вероятността е доста голяма Mr. Green

Друг е въпросът как ще ни се отрази спасяването....

# 1 100
  • София
. И аз разчитам, когато /даже не ако, защото опасността е очевидна/  руснаците вероломно ни превземат, турските братя да ни спасят.

Венсеремос, иш Аллах! Mr. Green

Аз пък, ще пратя на Раузито кат бурка, да е готова като дойдат ердогановите левенти.
Само ще ми е интересно, като как ли ще им обЯсни, че си пада по жени, че и за права някакви да пледира! Joy

# 1 101
  • Тра-ла-ла
Аууу, след 500 години турско робство и стотици хиляди убити българи и съюзници, изнасилени българки и отнети деца....се намират много отворени хора, които да искат доброволно да си дадат д-то и други части на мюслитата, плюейки върху паметта на всички дали живота си. И това, ако не е промит мозък....На какво са готови хората само и само да не дойдат братушките. Падам Joy

Аз пък си мисля, че ако стигнем до война, то Европа е длъжна да ни приеме с едни отворени обятия като мигранти. Ама да видим дали ще стане, щото май мюслитата са по-ценни от българите и румънците Mr. Green

# 1 102
То няма да е война, а омиротворяване от братски съюзници. За какви бежанци става дума изобщо!

А как ли ще е положението с правата на хомосексуалистите?

Преди доста години работих за кратко като учителка. В класа, на който бях класна, имаше момченце с отявлено хомосексуална ориентация. Добро, учеше. Останалите се държаха ужасно с него. Закриляла съм го, колкото мога, но...Та това дете наистина не беше с нищо виновно, че се е родило различно, не заслужаваше нищо от това. Много пъти съм говорила с родителите на най-гадните деца, но кой знае какво разбиране не срещнах. Ако отношението към такива различни деца се е променило, това е само хубаво. Но едно е да се родиш различен и цялата ти природа да е така направена, съвсем друго да обърнеш резбата от келешлък и заради някакви абсурдни моди. Днешните хомо-защитни войнства не се борят за нормално и човешко отношение към хомосексуалистите, те се борят за едно агресивно налагане на този модел като норма за поведение над всички останали. Едва ли не човек трябва да се срамува, че е хетеро и само такъв.  Разни пошли демонстрации да се развяват като еталон за свобода, бълващата тънки внушения холивудска пропаганда да промива мозъците на малките деца, да ни се набиват канчетата колчем някой посмее да се усъмни, че хомосексуализмът не е доминантната и направо желателна форма на съществуване - всичко това ми се струва доста прекалено. И най-лошото е употребата на тези хора за политически цели - това пък съвсем не мога да приема и никога няма да приема.

# 1 103
  • София
Аууу, след 500 години турско робство и стотици хиляди убити българи и съюзници, изнасилени българки и отнети деца....се намират много отворени хора, които да искат доброволно да си дадат д-то и други части на мюслитата, плюейки върху паметта на всички дали живота си. И това, ако не е промит мозък....На какво са готови хората само и само да не дойдат братушките. Падам Joy

Я се стегни,какво робство те тресе- било си е присъствие по официална покана.
Соросоидите тук ще ти обяснят- особено Роузито, тя е много наясно с историята- и старата, и новата. Mr. Green

# 1 104
Какво турско робство ви гони, като Турция се създава 1923?
Аман от неграмотници, които после не били ксенофоби и расисти  ooooh!

Питай поляците колко им е било гот под руско управление 100-ина години. Може и да провериш кой е Варшавския касапин. Нищо че тук го ценим и величаем.

Минахме циганите, да отпочнем "мюслитата" и после "орките"
Иначе темата е гейска...

# 1 105
Но едно е да се родиш различен и цялата ти природа да е така направена, съвсем друго да обърнеш резбата от келешлък и заради някакви абсурдни моди. Днешните хомо-защитни войнства не се борят за нормално и човешко отношение към хомосексуалистите, те се борят за едно агресивно налагане на този модел като норма за поведение над всички останали. Едва ли не човек трябва да се срамува, че е хетеро и само такъв.  Разни пошли демонстрации да се развяват като еталон за свобода, бълващата тънки внушения холивудска пропаганда да промива мозъците на малките деца, да ни се набиват канчетата колчем някой посмее да се усъмни, че хомосексуализмът не е доминантната и направо желателна форма на съществуване - всичко това ми се струва доста прекалено. И най-лошото е употребата на тези хора за политически цели - това пък съвсем не мога да приема и никога няма да приема.

Постоянно натяквате това, но до сега не съм видяла много хомосексуални да крякат, че всички са обратни.
Даже и сред защитниците не виждам подкрепящи подобна идея.

Но пък от противниците има доста мнения, че обратните са 10% от населението, което всъщност далеч не е вярно. За ваша изненада са далеч по-малко...

# 1 106
Тук се обърках. Преди 1923 нямало ли е турци наоколо? newsm78

На поляците без съмнение не им е било гот, ама и не са ги върнали около 300 години назад. Много зависи кой точно ще ти е поробителят. То и на унгарците не им е било гот при австрийците, ама и там положението е различно от нашето.

Нали разискваме правата на гейовете?
Какво лошо да ги обсъдим при различните общества - като се почне от прогресивното в Швеция, мине се през хомофобското в България и се стигне до .....какво в мюсюлманските държави?

И аз знам, че са по-малко хомосексуалистите от 10%, така го казваме хиперболизирано, обаче защо вдигат шум като за 80%?

# 1 107
Стивън Фрай вече го направи. Препоръчвам ви горещо неговата документална поредица посветена на въпроса какво е да си гей в различни места по света.

# 1 108
Аз ако съм една правозащитничка на хомосексуалистите, щях да бъда първа ислямофобка. Обратното би било предателство към всеки човек с хомосексуална ориентация.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/06/13/her … erm=.3d167c660d72
Десетте страни, в които има узаконено смъртно наказание за хомосексуализъм: Йемен, Мавритания, Иран, Нигерия, Катар, Саудитска Арабия, Афганистан, Сомалия, Судан, ОАЕ.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 17:21 от Анонимен

# 1 109
И аз знам, че са по-малко хомосексуалистите от 10%, така го казваме хиперболизирано, обаче защо вдигат шум като за 80%?

Вдигат шум веднъж в годината ?!

Общи условия

Активация на акаунт