Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 167
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Нормални са хетеросексуалните животни, създадени от Природата с цел продължение на видовете.
Човекът също е животно, но надарено с разум, който би трябвало да използва правилно, за да не позволи да се затрие човешкия род.
За съжаление, с безпросветната поддръжка на мерака за осиновяване от еднополовите, се изкривяват нормалните възприятия на децата за модела " мъж+ жена= поколение".

Може ли да поговорим за думата "безпросветна" по-горе? Аз много бих искала да бъде просветена дали израстването в семейство на еднополови пречи на децата след това да изградят семейства и да имат деца.

Може ли да бъде подкрепено с някакви по-мащабни изследвания от "ми очевидно е" или "на леля Пена дъщеря й чула, че..."?

Освен това много бих искала да видя данни как пречи повече от израстването в дом за изоставени деца, тип "български". И бих искала да разбера как този дом помага за "нормалните възприятия на децата за модела мъж+ жена= поколение", та е по-добре да държим децата там, отколкото в семейство на лесбийки.

Ще очаквам с интерес "просвещението".

Можем да поговорим, стига да не се въртим в кръг до безкрай.
Безпросветно означава отказ да се просветиш из основи в тематиката на това, което с пяна на уста защитаваш на база емоционално възприятие.

Деца е разрешено да се осиновяват от обратни едва от 10 години и е близо до ума, че мащабно изследване дали са създали нормални семейства, няма как да има.
Но, има изследвания за психическите им проблеми, което беше постнато и тук.
Не че вярвам изцяло на такива неща, защото е всеизвестно как се манипулират данни в нечий интерес.

Но, се предполага, че всеки със средна интелигентност, може да направи някакви меродавни заключения първо от собствения си опит на роден и израсъл в нормално семейство според природното виждане за продължението на вида " мъж+ жена= деца", абстрахирайки се от нелицеприятните лични качества на някой или и на двамата си родители, тъй като характеровите особености нямат нищо общо с темата, която се разисква.

Второ, пак средноинтелигентният индивид прави разлика между " непълно семейство, в което някой от двамата родители  липсва и опита му, и модела му също", " липса на семейство- когато и двамата родители, и техния модел липсва"" и " еднополово семейство, когато липсата на единия пол и неговите характеристики, и модел, са заменени от още един от същия пол".

Ето, това изкривява представата за нормалност в децата- в двата предни случая, те ЗНАЯТ че растат в липса, а в третия, са възпитавани целенасочено, че вторият пол не е нужен.

Което е силно противоприродно и силно ненормално.

С това ми обяснение, отпада нуждата да ти обяснявам, че дори и тук децата в институции почти вече не се държат, а се дават на приемни родители- мъж и жена, които ги възпитават в природо- нормална среда.

Отделно от това, ако се поинтересуваш какъв е процента на хетеросексуалните двойки с репродуктивни проблеми, и какъв е процента на изоставените деца, ще разбереш, че има наплив за осиновяване- затова ходят и по други страни да си търсят дечица.

ПП. Тук една съфорумка сподели личен опит  за това, че дъщеря ѝ, останала без баща като бебе, имаща доста по- голям брат, въобще не е разбирала защо им трябва баща в къщата и за какво служи той, докато майка ѝ не се е омъжила отново.

Ако и сега не си се просветила до степен да се замислиш, над написаното поне......... newsm78

# 691
И пак ви напомням, че мюсюлманите, чиито права браните със зъби и нокти, наказват хомосексуализма с пребиване с камъни. Не със забрана за граждански брак.

Това го повтаряш непрекъснато, но не мога да разбера на кого говориш.

# 692

absurT, търсих някакъв линк или информация за изследване в дългия ти пост и не намерих.

Може ли да почнем да си говорим с данни и факти, а не с "лесно е да се сетиш, че е така".

Моля, не ми пробутвай средната интелигентност като довод. Няма човек в тоя форум, дето да се мисли за тъп - което не значи, че всички сме прави.

Та - айде да ми говориш с факти и данни по двете теми:

1) Как доказваме, че израстването в еднополово семейство пречи на децата да имат собствени функционални семейства

2) Как доказваме, че израстването в дом е по-добра алтернатива?

# 693
  • Насред хаоса

Всъщност аз в темата не споря. Само написах какво мисля, за какво да споря?

Анди, то стана малко като "свободна си да мислиш, каквото си искаш, докато не вземеш да го кажеш". Толерантност, какво да я правиш.

# 694
И пак ви напомням, че мюсюлманите, чиито права браните със зъби и нокти, наказват хомосексуализма с пребиване с камъни. Не със забрана за граждански брак.

Това го повтаряш непрекъснато, но не мога да разбера на кого говориш.

Говоря на всеки, който счита, че правата на мюсюлманите и правата на хомосексуалистите са каузи от една група - правата на всички онеправдани малцинства, жертви на белите супремасисти. Роузи е само една от многото.

# 695
  • София
Така е, джейпи, но като ти се накачулят на главата сто каузи със сто претенции, и започва да кипва.

# 696
Аз пък да питам, а кой ще се погрижи за правата на децата, осиновени от гей двойка или създадени лабораторно?! Дали всички тези деца с радост прегръщат идеята да бъдат отглеждани в хомосексуално семейство?! Дали няма да бъдат огорчени, че са в различна среда, в различно семейство от това на останалите?!
Иначе аз проблем със сключването на брак между гей двойки нямам, проблем ми е Прайда, смятам го за излишен, донякъде вулгарен / гледах снимка на един гол идиот, със забучено в задника шарено знаме/ Shocked и в крайна сметка досаден, още повече с претенциите да бъде подкрепян от всички.

# 697
Говоря на всеки, който счита, че правата на мюсюлманите и правата на хомосексуалистите са каузи от една група - правата на всички онеправдани малцинства, жертви на белите супремасисти. Роузи е само една от многото.
Ако говориш на Роузи тогава, ще е една идея по-лесно да те разбираме. Ако въобще тя попада в тази категория.

Andariel, на мен пък никой не ми накачулва сто каузи. Не е нужно непрекъснато да мислиш, че някой иска нещо конкретно от теб. Някои неща можеш да приемеш просто за сведение. Все пак можем да филтрираме информацията, която достига до нас - а много малко от тези хора са цъфнали на вратата ти да те убеждават в нещо.

# 698
  • Тра-ла-ла
Аз пък да питам, а кой ще се погрижи за правата на децата, осиновени от гей двойка или създадени лабораторно?! Дали всички тези деца с радост прегръщат идеята да бъдат отглеждани в хомосексуално семейство?! Дали няма да бъдат огорчени, че са в различна среда, в различно семейство от това на останалите?!
Сега ще ти кажат дежурното, че децата могат да имат проблеми и в хетеро семейство. Освен това нали разните организации се борят точно за това - различното да бъде прието за норма и тогава хоп!, децата няма да имат проблем с това в какъв формат на семейство живеят.

# 699
  • Насред хаоса
.... проблем ми е Прайда, смятам го за излишен, донякъде вулгарен / гледах снимка на един гол идиот, със забучено в задника шарено знаме/ Shocked и в крайна сметка досаден, още повече с претенциите да бъде подкрепян от всички.
Точно такива изцепки никак не се припокриват с желанията за права за създаване на семейство, че и отглеждане на деца в него. Такива неща още повече вредят на хората, които по природа са хомосексуални, и настройват останалите срещу тях. Значи да скачаш с цветно знаменце в задника е ок, ама ако една хетеро жена облече пола над коляното и се яви така някъде, аууууу, как може?!?!

# 700
  • София

Не, не значи това толерантност. Толерантност означава да понесеш някой различен от теб, който не носи вреда на обществото. Двама мъже или жени сключили брак помежду си не пречат на никого. Що се оттнася до деца, хомоексуалните вече създават такива. Особено жените. С мъжете е същото, просто е малко по-трудно, защото им трябва утроба. А този проблем ще се реши до 10 години, защото вече имаме животни родени от изкуствена утроба и няма да им се налага да плащат за сурогатсво.

Точно тук е въпроса- кой решава, че отглеждането на деца от еднополови не носи вреда на обществото?

Обществото от 90% хетеросексуални или малцинството от 10% обратни?

90% от хората проявяват толерантност към тези 10%, като им осигуряват всички човешки и граждански права, но тези 10% не са в състояние да проявят капка толерантност към обществото, стремейки се да наложат своята бъгната представа за нормалност в семейството.

# 701
Децата нямат права, видяхме го вече във всякакви контексти
Напротив, така ше работят за каузата на мама и мама или тате и тате
И само за 15 години ще се вдигне сериозно процентът на защитниците им
А от там следват нови висини, сценарият вече активно се играе в Западна Европа, ред е на Източна да се включи
Именно защитниците им са онези, които днес защитават нахлуващите орди от нерези, щото били военни страдалци и пускат разгонени мъже при децата в училищата или ги приютяват в домовете и леглата си за сметка на плащащите данъци роби
Нещата са свързани и само сляп все още не ги вижда
Целта е съсипване на един цял континент и на съвременната цивилизация

На кактусчето само ще кажа да чете повече
И двете с Пюр споделихме, че се подготвяме за напускане на шведистан
За съжаление след десетилетия тук е невъзможно това да се случи от днес за утре, иска се технологично време цялата за тази организация, но моля да не ни мисли, ще го направим

# 702
На мен никой не ми пречи по принцип - не мразя хомосексуални, черни, цигани, мюсюлмани, будисти....Пречат ми като почнат да врещят за дискриминация и права, дори и в обществата, в които ги имат тези права и когато пък съвсем забравят за задълженията си  и особено за най-основното, че не бива да пречат на останалите.
Пречи ми и фалшивата политкоректност - не можеш да наречеш негъра - негър, или циганина - циганин. Ами сори - негър/циганин си е и не виждам нищо обидно в истината.

# 703
Точно тук е въпроса- кой решава, че отглеждането на деца от еднополови не носи вреда на обществото?

В някои общества се прави. Те по-зле ли живеят от нас?

Искам пак да напомня, че не сравняваме дали за децата е по-добре да живеят в биологичните си семейства - в случаите, в които тези семейства функционират що-годе нормално.

Говорим за деца, изоставени от родителите си - чията алтернатива е да израснат в дом или да бъдат осиновени. Стандартните семейства винаги ще имат предимство при осиновяване - в това аз не се съмнявам.

В момента възрастните двойки или неомъжените жени, или много бедните така или иначе са с по-малки шансове да осиновят здраво бебе (да не говорим пък да не е циганче). Т.е. особеностите на средата се взимат предвид и аз считам, че това е нормално.

И въпреки това в домовете продължава да има деца - по-големи, болни, циганчета. За тях как е по-добре да останат там и какъв шанс им се дава с това? Как точно биват учени на семеен модел и всичко останало?

# 704
гледах снимка на един гол идиот, със забучено в задника шарено знаме/ Shocked

Ти не разбираш протеста на човека за граждански права! Хомофобка такава!

WASP, не им се вярва, че има връзка между всичките SJW със сбъркани каузи - феминистки, фрии блийдинг, вегани, гейове, защитници на правата на мюсюлманите  (ами правата на козичките?), всичките са култивирани още от университетите (а в последно време и от училищата) с грижливо промиване на мозъците, така че да се нормализират всякакви отклонения и противностите на здравия разум да се приемат за даденост. Ние малко изоставаме, но мас-медиите се опитват да наваксат, колкото могат.
Овертон в действие. Сега се работи по въпроса за легализиране на педофилията, точно по учебник.

Гласът на здравия разум:
Скрит текст:
На мен никой не ми пречи по принцип - не мразя хомосексуални, черни, цигани, мюсюлмани, будисти....Пречат ми като почнат да врещят за дискриминация и права, дори и в обществата, в които ги имат тези права и когато пък съвсем забравят за задълженията си  и особено за най-основното, че не бива да пречат на останалите.
Пречи ми и фалшивата политкоректност - не можеш да наречеш негъра - негър, или циганина - циганин. Ами сори - негър/циганин си е и не виждам нищо обидно в истината.
+1

JP, наистина ли в еднополовите семейства се отглеждат само деца от домовете, циганчета и увредени деца? Наистина ли семейства от мама и татко са предпочитани осиновители пред еднополовите? Ако беше така, нямаше да има нито едно еднополово семейство с осиновени деца, докато има чакащи семейства от традиционен тип. Явно нещата не са точно така: традиционните семейства да са с предимства пред, хм, по-модерните.

Последна редакция: нд, 18 юни 2017, 14:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт