Може, може... Аз съм сигурна, че ако сама не беше влязла в темата, за поспориш, нямаше и никой да опитва да те прави толерантна.

Не сме дошли у вас да звъннем на вратата да ти кажем да спортуваш все пак.
Нормални са хетеросексуалните животни, създадени от Природата с цел продължение на видовете.
Човекът също е животно, но надарено с разум, който би трябвало да използва правилно, за да не позволи да се затрие човешкия род.
За съжаление, с безпросветната поддръжка на мерака за осиновяване от еднополовите, се изкривяват нормалните възприятия на децата за модела " мъж+ жена= поколение".
Може ли да поговорим за думата "безпросветна" по-горе? Аз много бих искала да бъде просветена дали израстването в семейство на еднополови пречи на децата след това да изградят семейства и да имат деца.
Може ли да бъде подкрепено с някакви по-мащабни изследвания от "ми очевидно е" или "на леля Пена дъщеря й чула, че..."?
Освен това много бих искала да видя данни как пречи повече от израстването в дом за изоставени деца, тип "български". И бих искала да разбера как този дом помага за "нормалните възприятия на децата за модела мъж+ жена= поколение", та е по-добре да държим децата там, отколкото в семейство на лесбийки.
Ще очаквам с интерес "просвещението".
Но нали съм тесногръда....някак не разбирам тези извратености. Ами тогава и жените да спрят да се морят да износват и да раждат. Решаваме, че искаме дете и хоп - бебета по поръчка като плюшена играчка. После ще има и хора по поръчка и т.н. Било еволюция...хм