Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 167
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 705
  • София

absurT, търсих някакъв линк или информация за изследване в дългия ти пост и не намерих.

Може ли да почнем да си говорим с данни и факти, а не с "лесно е да се сетиш, че е така".

Моля, не ми пробутвай средната интелигентност като довод. Няма човек в тоя форум, дето да се мисли за тъп - което не значи, че всички сме прави.

Та - айде да ми говориш с факти и данни по двете теми:

1) Как доказваме, че израстването в еднополово семейство пречи на децата да имат собствени функционални семейства

2) Как доказваме, че израстването в дом е по-добра алтернатива?

Е, с този си пост доказа, че си много под средната интелигентност, което всъщност се очакваше, но пък чак толкова да не можеш да осмислиш прост текст, не вярвах.

Както и да е, бъди жива и здрава! doh

# 706
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ха-ха, каква врява вдигат хомофобите, ще реши човек, че ограбват правата им с нещо.
Някои хора много мразят, други хора да се борят за правата си.
Няма значение,  малко ви остава и скоро  ще изчезнете.... слава богу, светът върви към все по- добро и никой не толерира мразещите ...  Някой ден, децата ще гледат научно полулярни филми за вас Simple Smile

# 707
Феминизмът е сбъркана кауза?

Роза Люксембург се обърна в гроба си няколко пъти.  Grinning

absurT, ясно - "елементарно е да се сетиш" ти е мярката за "просветеност". Simple Smile Аз пък мислех, че става дума за факти, данни, логически връзки някакви.

Е, поне изяснихме, че и значението на "безпросветен" не знаеш и си го сложила там за благозвучие.

# 708
Ето тук един "умник", който изкарва и Милен Цветков извън нерви... по- смешен човек няма...

https://www.vbox7.com/play:079485797c

# 709
  • София

И въпреки това в домовете продължава да има деца - по-големи, болни, циганчета. За тях как е по-добре да останат там и какъв шанс им се дава с това? Как точно биват учени на семеен модел и всичко останало?

Има, да, хайде сега, нали си по линковете, дай линк на някои хомосексуални мъже, осиновили момиче или на жени, осиновили момче, или на някои осиновили по- големи, че и болни.

# 710
никой не толерира мразещите ...  

Когато са бели, хетеросексуални, християни.
Ако са цветнокожи, мюсюлмани или хомосексуални, омразата е в реда на нещата.
Феминизмът е сбъркана кауза?

Феминизмът на суфражетките е изключително благородна кауза. Днешният феминизъм от шведски тип е извратен, жалък, самоунизителен и опасен, абсолютна подигравка с идеите на цитираната от тебе Роза Люксембург.

# 711
И пак ви напомням, че мюсюлманите, чиито права браните със зъби и нокти, наказват хомосексуализма с пребиване с камъни. Не със забрана за граждански брак.

Това го повтаряш непрекъснато, но не мога да разбера на кого говориш.

Говоря на всеки, който счита, че правата на мюсюлманите и правата на хомосексуалистите са каузи от една група - правата на всички онеправдани малцинства, жертви на белите супремасисти. Роузи е само една от многото.

Как така са от една група? Мюсюлманите, не знам за кои говориш точно, но общо взето са от бялата раса, а защо ги слагаш и хомосексуалисти не знам.

Наистина не е разбираемо това, което пишеш, освен ако имаш предвид, че  никаква група от хора не може да се.бори за права.... Което пак не го разбирам...

# 712

Не, не е

# 713

Според кото е в реда на нещата? Или искаш да кажеш, че цветнокожите, мюсюлманите и хомосексуалистите те мразят по подразбиране и трябва да се защитиш от тях... Това нещо ми звучи познато...

# 714
Скрит текст:

Не, не е
[/spoiler]

Не е ли? Отвори ytube и виж колко напълно нецензурирани клипове се въртят на имами, проповядващи чудовищно насилие срещу неверниците; направи една кратка криминална справка за сексуалните насилия, извършени от мигранти и мюсюлмани в Западна Европа, и какви са наказанията срещу тях; виж по демонстрациите на мюсюлманите в лондонските квартали какви лозунги се носят и кажи, че това не е език на омразата и не се толерира (не за друго, ами полицията ги пази, вместо да ги арестува). Изобщо - примерите са безброй, ама на кьоравия и да му светнеш с фенерчето в очите, няма да забележи.

Скрит текст:
И пак ви напомням, че мюсюлманите, чиито права браните със зъби и нокти, наказват хомосексуализма с пребиване с камъни. Не със забрана за граждански брак.

Това го повтаряш непрекъснато, но не мога да разбера на кого говориш.

Говоря на всеки, който счита, че правата на мюсюлманите и правата на хомосексуалистите са каузи от една група - правата на всички онеправдани малцинства, жертви на белите супремасисти. Роузи е само една от многото.

Как така са от една група? Мюсюлманите, не знам за кои говориш точно, но общо взето са от бялата раса, а защо ги слагаш и хомосексуалисти не знам.

Наистина не е разбираемо това, което пишеш, освен ако имаш предвид, че  никаква група от хора не може да се.бори за права.... Което пак не го разбирам...

Всеки може да се бори за права, когато такива му липсват. Когато не му липсват, борбата му е средство за насилие върху останалата част от обществото.
Равноправието не означава повече права за малцинствата, отколкото за останалите граждани.

Вече казах многократно, че и за мене е абсурдно как е възможно някой да защитава едновременно правата на хомосексуалистите, жените и мюсюлманите (с оглед на отношението на последните към първите две групи), но фактите са налице.

# 715

Има, да, хайде сега, нали си по линковете, дай линк на някои хомосексуални мъже, осиновили момиче или на жени, осиновили момче, или на някои осиновили по- големи, че и болни.

Заповядай: http://adaliarose.com/adoptive-parents-4-special-needs/. Викаш, тия деца по-добре да са в дом - даже най-добре в български дом за изоставени деца?

Black_Sapphire, аз все още разчитам на речниците за значението на думите. Според тях феминизъм е "the theory of the political, economic, and social equality of the sexes". Която кауза си е повече от ок, доколкото касае мен.

# 716
Много е странно, как от убедена феминистка, абсолютно толерантна към хомосексуалистите, мюсюлманите и всякакви различни, напоследък получавам квалификации за антифеминизъм, хомофобия, ислямофобия и т. н.? Без да съм променила с абсолютно нищо убежденията си? Очевидно самите думи вече са променили смисъла си и той далеч не съвпада с речника. След метлата на политическата коректност понятията не са това, което бяха.

# 717
Не разбрах каква е идеята на тоя Прайд?
Някакви фрикове със знамена в г..а да се развяват по улиците, ние отстрани да ръкопляскаме,сигурно трябва да заведем и децата да им се възхищават и да се обучават  Joy
То има и разни дето гаджетата са им кози и котки примерно, и твърдят че на животинките им е много гот  Sick да ги изтипосаме и тях по улиците, и тези дето ходят да се гушкат с мъртъвци и
Идилията ще е пълна  Joy Joy
Боже прибери си вересиите

# 718
Няма ли някой админ/модератор, който да затвори темата? Отдавна излезе извън контрол  Twisted Evil

# 719
Между другото, снимката със знамето не е от София.

Не знам откъде е, но във всяка общност си има чалнати.

Общи условия

Активация на акаунт