Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 167
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 720
  • Насред хаоса
Ха-ха, каква врява вдигат хомофобите, ще реши човек, че ограбват правата им с нещо.
Някои хора много мразят, други хора да се борят за правата си.
Няма значение,  малко ви остава и скоро  ще изчезнете.... слава богу, светът върви към все по- добро и никой не толерира мразещите ...  Някой ден, децата ще гледат научно полулярни филми за вас Simple Smile
Сами се закопавате в стремежа си да се изкарате пълни с любов и толерантност. Това изказване сега как да се приема?
И не, няма да изчезнат лесно останалите. Костелив орех са.

# 721
Ми да действа модераторът, не трябва да се позволяват никакви приказки, които не съвпадат с политическата коректност. Това си го знаем от Тошово време.

# 722

С това ми обяснение, отпада нуждата да ти обяснявам, че дори и тук децата в институции почти вече не се държат, а се дават на приемни родители- мъж и жена, които ги възпитават в природо- нормална среда.

Наистина ли някой смята, че природо-нормална среда е да обитаваш временно дома на непознати хора, при които най-вероятно няма да пребиваваш повече от една година ?

Да повдигаме ли въпроса как приемната грижа в България често е просто повод едни хора да приберат едни пари ?

# 723
Между другото, снимката със знамето не е от София.

Не знам откъде е, но във всяка общност си има чалнати.
Peace
така е,ама едно време ги прибираха за лечение,сега са ги изтървали по улиците, пък който не ги харесва е хомофоб  hahaha

# 724
Ми да действа модераторът, не трябва да се позволяват никакви приказки, които не съвпадат с политическата коректност. Това си го знаем от Тошово време.

Както посъветва някой по-горе гейовете - "айде научете се да приемате съдбата си с достойнство, какво само мрънкате".

По-добре ли ти стана сега?  Heart Eyes

# 725
Това с половете, че  били отживелица ми напомня на Алф как хипнотизираше котката.

Ти не си котка, ти си геврек!  Joy

# 726
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Най- нормално е, когато разбереш, че има хора с нарушени права, да ги подкрепиш и защитиш... защото утре ти ще бъдеш на тяхно място или някой твой приятел или роднина... нали сме едно общество...За мен тези, които са срещу това, са или не съвсем с всичкия си или са платени ...
...и най- големия парадокс е, че ако техните права са нарушени, ще опрат до защитниците на граждански права, по които плюят, затото това са хората, които се борят за правата на всички нас...

# 727
Това с половете, че  били отживелица ми напомня на Алф как хипнотизираше котката.

Ти не си котка, ти си геврек!  Joy
абе не е баш така,ето че някои тук не знаят какви са  hahaha
пък щели да ми защитават правата  Joy

# 728
Ха-ха, каква врява вдигат хомофобите, ще реши човек, че ограбват правата им с нещо.
Някои хора много мразят, други хора да се борят за правата си.
Няма значение,  малко ви остава и скоро  ще изчезнете.... слава богу, светът върви към все по- добро и никой не толерира мразещите ...  Някой ден, децата ще гледат научно полулярни филми за вас Simple Smile

Офф, най- много заради такива като теб, да се завърнат триумфално ония със свастиките.... Sick
Все не мога да разбера как така уж разумно животно като човека се люшка от едната крайност в другата.
Иначе много толерантно звучиш, наистина. Laughing

# 729
  • Тра-ла-ла
Няма значение,  малко ви остава и скоро  ще изчезнете....
Заплаках Laughing Хубу, ние сме гадни хорица, ама вие като сте толкова open minded, деца на любовта - що не ни обичате такива каквито сме - различни от вас?! Mr. Green Аман от псевдоповедения и призиви за толерантност, изречени със свити устнички.
Най- нормално е, когато разбереш, че има хора с нарушени права, да ги подкрепиш и защитиш... защото утре ти ще бъдеш на тяхно място или някой твой приятел или роднина... нали сме едно общество...За мен тези, които са срещу това, са или не съвсем с всичкия си или са платени ...
...и най- големия парадокс е, че ако техните права са нарушени, ще опрат до защитниците на граждански права, по които плюят, затото това са хората, които се борят за правата на всички - що не ни обичате такива каквито сме - различни от вас.
Въобще не очаквам някоя гей организация да ми защити хетеро правата или БХК да застане на моя страна в разправия с м@нго или мюсюлманин. Изобщо, ако не съм в таргет групата на дадена организация - ще ме изритат като мръсно коте....

# 730
Гей значело весел и шарен ли?!

Значи, щот не си виждала как единия гей- младия пребива другия гей- възръстния, човек прекарал един инсулт и с обездвижена лява ръка, дето даже не може и да се защити...
И тоя възрастния, умен човек, го търпи от любов.
За мен и двамата са болни мозъци.

Кой да защитиш бе Роузи, в кой закон пише, че правата по него изключват гейовете?
Цитирай ми някой член от който и да е закон.
Ама няма да намериш такъв.

Като сте защитници на граждански права как пък веднъж не чух да подемете кауза различна от мераците ви за привилегии?

# 731

Кой ще изчезне,
че то на всяко кръстовище като се засекат две коли винаги се псуват на пе....ст
щото тва е най-обидното за българина.
Мечтайте си да изчезнем  Joy

# 732

Както посъветва някой по-горе гейовете - "айде научете се да приемате съдбата си с достойнство, какво само мрънкате".

По-добре ли ти стана сега?  Heart Eyes

Ами виждам, че нямаш против цензурата в Тошов стил, жива и здрава Peace

# 733
  • София
АбсурТ до абсурда...Ел Мариачи и Черен Сапфире, разбирам, че имате нужда от изява, вероятно в истинският свят никой не ви обръща внимание, с тези ретроградни виждания...особено тези, които живеете в западна Европа... Изкарайте си отровата и чернилката и се успокойте, никой няма да ви вземе правата Simple Smile

Роузи, нищо не разбираш, защото ти липсва интелигентност и способност да осмислиш писано слово.
Предполагам, че и в пряк диалог е същото.

В едно си права- хората в Европа не са с толкова промити мозъци като отвъд океана, въпреки напъните от последното десетилетие.
И да, почваме да осъзнаваме, че толерирайки отклоненията, които са пряко сили 10% от обществото, допускаме да се катерят по главите ни.
Та, ние вече не се притесняваме, а просто се отърсваме от вменяваната ни толерантност на всяка цена.

# 734
Да си ги защитават хората. Никой на никого не е дал права даром и без разправии.

Само искам да кажа, че да си толерантен означава да приемаш и уважаваш виждания и вярвания, които са различни от твоите, за което се изисква широк мироглед. Не е нужно да приемаш никого в дома си с разтворени обятия, нито да харесваш откачалки със забити в задните части знамена. Такива по мое мнение би следвало да бъдат арестувани.

WASP, ти защо още се мъчеш в Швеция? Те няма да се откажат от ценностите си заради теб, а и афганистанските чудесно биха ти прилягали. Ама ти пък и афганистанци мразиш. Sad

Общи условия

Активация на акаунт