Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 454
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 110
И аз знам, че са по-малко хомосексуалистите от 10%, така го казваме хиперболизирано, обаче защо вдигат шум като за 80%?

Вдигат шум веднъж в годината ?!

Е как ще е веднъж в годината? Ката ден по масмедиите - от новините, през развлекателните програми, та до детските филмчета. Включително по филмовите фестивали, в модата, в университетите, налагането на някакъв измислен neutral gender език, задължителните квоти, не може да го уволниш, че бил хомосексуално дискриминиран, то да беше само един прайд, иди-дойди.

# 1 111
Тук се обърках. Преди 1923 нямало ли е турци наоколо? newsm78

На поляците без съмнение не им е било гот, ама и не са ги върнали около 300 години назад. Много зависи кой точно ще ти е поробителят. То и на унгарците не им е било гот при австрийците, ама и там положението е различно от нашето.

Пак встрани от темата, но поляците все пак са поделени между Прусия, Австрия и Русия - вероятно не им е било гот на всичките и то повече от 100 години, все пак са делени няколко пъти.  
Това мисля, че няма нищо общо с надеждата на Роузи турската армия да ни брани срещу агресията на руснаците. Аз даже не знам, защо не прекарат един флот до Варна - казват, че е почти превзета, а съюзникът ни по НАТО дреме.

# 1 112
Е как ще е веднъж в годината? Ката ден по масмедиите - от новините, през развлекателните програми, та до детските филмчета. Включително по филмовите фестивали, в модата, в университетите, налагането на някакъв измислен neutral gender език, то да беше само един прайд, иди-дойди.

И всичко това е изпълнено с хомосексуализъм ?!

Можеш ли да докажеш това с цифри, защото ще си помисли човек, че всеки филм, сериал и телевизионно предаване се върти около обратните.

# 1 113
  • София

И всичко това е изпълнено с хомосексуализъм ?!

Можеш ли да докажеш това с цифри, защото ще си помисли човек, че всеки филм, сериал и телевизионно предаване се върти около обратните.

Защо не докажеш ти с цифри, че не е така?
Не се заяждам, но когато живеем сред всичката тази показност и вресливост, да казваш на черното- бяло, не само е несериозно, но и не помага на каузата ти по никакъв начин.

# 1 114
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не съм никаква фобка, нито филка... нормално е да се ядосвам, когато има хора, които нямат равни права с останалите и някакви си се радват на това ...

...либерализмът е точно онова, с което комунистите са подлъгали едно време идеалистите-  че всички ще бъдем с равни права ...свобода, равенство, братство Simple Smile , а днес презират и се борят срещу него...

# 1 115
Аз не разбирам това "не съм против хомосексуалните, ако да не ги виждам".

Сега, лицемерно е. Големи хора сме и не върви да си говорим глупости.

Примерно, аз съм безразлична към кучета и кучкари. Да не кажа, че даже леко ги ненавиждам. Обаче знам, че ги има. Знам, че не правят нищо незаконно и са в общи линии безобидни.

И знаете ли по какво се разбира, че не ми пречат? Ами примерно - ако има изложба на кучета в София, няма да пусна тема. Няма да споря две седмици всеки ден трябва ли да има кучкари и изложби на кучета.

Няма да се дразня, ако във филмите главният герой има пет кучета. Нито на рекламите на нова кучешка храна.

Щото кучкарите не ми пречат и не съм против тях, нали така? Схващате ли разликата между едното "не ми пречат" и другото "не ми пречат"?

absurT, не очаквам да го схванеш, но тежестта за доказване е при тоя, който твърди нещо.

# 1 116
  • Тра-ла-ла
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/06/13/her … erm=.3d167c660d72
Десетте страни, в които има узаконено смъртно наказание за хомосексуализъм: Йемен, Мавритания, Иран, Нигерия, Катар, Саудитска Арабия, Афганистан, Сомалия, Судан, ОАЕ.
Официално хомосексуализмът е забранен, но дали е спрял да се практиткува редом с педофилията. Пък може и за това хората, защитаващи хомосексуализма и педофилията - да защитават и мюслитата. Я, колко свежа плът и гласоподаватели ще дойдат у Европата...

# 1 117
  • Куциндрел
https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/06/13/her … erm=.3d167c660d72
Десетте страни, в които има узаконено смъртно наказание за хомосексуализъм: Йемен, Мавритания, Иран, Нигерия, Катар, Саудитска Арабия, Афганистан, Сомалия, Судан, ОАЕ.
Официално хомосексуализмът е забранен, но дали е спрял да се практиткува редом с педофилията. Пък може и за това хората, защитаващи хомосексуализма и педофилията - да защитават и мюслитата. Я, колко свежа плът и гласоподаватели ще дойдат у Европата...
И ти искаш да участваш с конкурса най-тъпо мнение в темата. Joy Joy Joy Почти успя да минеш леля Чинка и онова там дет не е у ред с това мнение.
Не знам как точно измисли тази конспирация.
Някой няма ли да измисли извънземна гей-емигрантска конспирация?

# 1 118
Защо не докажеш ти с цифри, че не е така?
Не се заяждам, но когато живеем сред всичката тази показност и вресливост, да казваш на черното- бяло, не само е несериозно, но и не помага на каузата ти по никакъв начин.

Колко филми на хомосексуална тематика излизат за една година ?
Колко телевизионни сериала засягат пряко тази тематика и в колко от тях главният персонаж е хомосексуален ?
Колко от тези филми/сериали заявяват открито, че хомосексуалността е доминантна и дори предпочитана ориентация ?
И не на последно място, колко от тези продукции са мейнстрийм ?

Работя в кино и телевизионни продукции, за всичките тези години не съм видяла хомосексуалната тематика да доминира над хетеросексуалната.

# 1 119
  • София - Рим и обратно
И кучетата ли искат права за осиновяване и брак? Нещо съм пропуснала явно.

# 1 120

Аз съм далеч от мисълта, че всеки филм или сериал се върти около хомосексуалността, но АКО представителите на тази полова ориентация са близо 10% или по-малко, борбата да бъдат представени на екранно ниво, в детската продукция, наистина е малко пресилена.

Тук в тази статия твърдят, че след пробива през 2013 година, пред 2015-та година може вече спокойно да кажем, че детската анимация достойно представя ЛГБТ общността. Не знам това какво значи в проценти. https://psmag.com/social-justice/put-steven-universe-in-your-net … ue-now#.gjrlk8vis
Очевидно е, че напредваме с материала.
През 2017-та явно и Дисни чупи стереотипа си и включва открит гей /въпреки че доколкото чета, по малко разочароващ начин/  
https://www.polygon.com/2017/3/17/14948300/beauty-and-the-beast- … -character-le-fou
Така че хубавото тепърва предстои.

# 1 121
Тоест, 'пресилена' макар да не е ясно дали това са изключения или устойчив тренд? Айде, по-сериозно.

# 1 122
Не ти ли писна да приравняваш хомосексУАЛНОСТ и педофилия???
Не беше трудно да прочетеш писмото, на сексолога до теолога относно изследването. Там кристално ясно човекът си каза, че педофилите са основно хетеросексуални мъже.

Как още не сте рециклирари тезата, че масоните спонсорират гей-движенията? Май Сорос звучи по-секси тия дни като архизлодей.

# 1 123
  • MI
Темата е истински извор за забавление, дори когато не можеш да я следиш цялата.  Mr. Green Ето списък с най-добрите ЛГБТ филми, аз скролнах до номер 240 и ми писнА:
https://mubi.com/lists/best-lgbt-films-of-all-time
Огромната част са след 2000тя година.
Тези са само за 2016:
http://www.dazeddigital.com/artsandculture/article/34064/1/the-b … gbt-films-of-2016
И ето какво пише:
Скрит текст:
A study by GLAAD found that “of the 114 releases GLAAD counted from the major studios in 2014, 20 (17.5 per cent) contained characters identified as either lesbian, gay, bisexual or transgender.”
Не е чак толкова малко при около 5-6 % нехетеросексуални, а и все пак има и филми където трудно ще вмъкнеш каквато и да е ориентация.  Rolling Eyes Да не говорим че надали има такъв процент за други малцинства, например роми.  Wink

# 1 124
И удобно забравяме, че има и независимо кино.
А също така не е без значение дали въпросният персонаж е главен герой или епизодик.

Общи условия

Активация на акаунт