Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 576
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 155
Да си поговорим пак за пропаганда, след като именно холивудските цифри показват, че шансовете са 25% за смърт, 8%  за хепиенд.

Е, ти пък сега. Аристотел неслучайно е написал в Поетика, че лошият край е по-силен драматургически  Mr. Green .

# 1 156
  • София
Ето малко GLAAD статистика от друга тема тук във форума за смъртността на нехетеросексуалните жени в телевизионни сериали и филми.
Да си поговорим пак за пропаганда, след като именно холивудските цифри показват, че шансовете са 25% за смърт, 8%  за хепиенд.

Съвсем изтрещя! Joy

# 1 157
Или показването на традиционно семесйтво като фон на действието вече се брои за хетеро пропаганда?

Мисля, че да.
Иначе ако вземем екшън-филмите и допуснем, че всеки неизричен хомосексуален герой е хетеро, в някои филми може да стигнем до 90% смъртност на хетеро-персонажите. Особено във филми за войната.
Затова това с изчитането ми се струва най-разумно, за да не гадаем кой какъв е и да има пропорция.

jp, ама така ощетяваме хетеросексуалните. Представи си, че имаме 2-3 откровени хомосексуалисти, 4-5 откровено хетересексуални. А останалите 12 ако са прикрити хомосексуалисти? Много пък ще натежи в тяхна посока.

# 1 158
Скрит текст:
Какво общо има тук "Някой го предпочитат горещо?" Там последното, за което става дума, е еднополовата любов.

Ами включен е в списъка, които беше пратен - https://mubi.com/lists/best-lgbt-films-of-all-time ?!

Представям си колко от филмите в действителност се въртят около хомосексуалните връзки. Пък и ми е малко съмнително Пасолини, Висконти и Фасбиндер да се занимават с хомосексуални битовизми...
Като гледам снимките, повечето все пак са за гейове. Е, и "Някой го предпочитат" привидно има нещо общо с темата, но то е от типа не компютри, а компоти. Не съм преглеждала подробно всичките филми по тези списъци, но дори и да има нещо неточно, поне 90% от тях да са истина и списъкът е внушителен с внушително нарастване в последните години.

Ти да не намекваш, че големите режисьори не биха си цапали ръцете с хомо-теми? Mr. Green

# 1 159
Мисля, че въобще не си разбрала посланието на "Някои го предпочитат горещо" и особено последната реплика на моторната лодка.
Но то е Сложничко, филмът е трябвало да мине през цензура в ония времена.

# 1 160
Гледайте латино сериали момичета . Grinning Знаете ли там колко тестостерон има -едни красиви мъже и жени... изгарят от страст . И няма нито един гей .

# 1 161
  • София
Пипи си чиста лесбо -вижте каква е мъжкарана  smile3502

Ако са живи авторите на книгите и приказките да видят гейските лобита на какво превърнаха творбите им -
ще получат удар . Иначе пропагандата не се спира със извращенията, нищо свято няма за тях

холивудски сценарий за Ботев  Crazy

Соросоиди предложили на Максим Генчев луди пари за филм, в който Христо Ботев да е.....
http://www.bnews.bg/article/226642-sorosoidi_predlozhili_na_maks … hristo_botev_da_e
Скрит текст:
Режисьорът Максим Генчев направи скандални разкрития и призна, че соросоидни организации са му предлагали много пари, за да направи филм, в който изкарва един от националните герои Христо Ботев деградирал пияница.
Образът на Ботев бил следният: мъж, пропил се, след като хванал жена си в изневяра и след това станал дребен крадец, задигайки семейните бижута, пише Флагман.  Сценарият бил подаден на Максим Генчев, а той трябвало да режисира лентата, така че историята, слагаща тежко петно върху една от националните икони, да изглежда достоверна и въздействаща.
Известният български режисьор отказал погнусен от сценария, но не е ясно дали някой друг не е приел поръчката. Финансирането щяло да дойде от чужди организации, а бюджетът за лентата не бил никак малък, разкри Максим Генчев.
"След като хваща жена си в изневяра, той отмъква семейните бижута, напуска града и се добира до Букурещ, където се отдава на пиянство и разврат... Там, лидерите на ДД (добродетелна дружина) го свързват с френската легация, поради високите му езикови знания и започва да работи като преводач и редактор във финансиран от французите вестник.
Запознава се с истинският автор (поет-гарибалдиец), на така наречената - Ботева поезия и белетристика, които престъпния му ум преработва и адаптира като своя....", каза Максим Генчев.
"Тук спирам. Останалото е още по-ужасно!", допълни още той. Т.нар. соросоидни организации, получаващи външно финансиране имат за цел да претопят националната идентичност на държавите и да наложат мултикултурния си халифат.
Те заклеймяват всичко българско и патриотично, определят го като "селско" и "примитивно".

Не се учудвам- помните ли как  подлогата Мартина Балева и нейния " колега" германец обявиха, че не е имало Баташко клане?
Ами полемиката " робство" или " присъствие"?

# 1 162
jp, ама така ощетяваме хетеросексуалните. Представи си, че имаме 2-3 откровени хомосексуалисти, 4-5 откровено хетересексуални. А останалите 12 ако са прикрити хомосексуалисти? Много пък ще натежи в тяхна посока.

Не е баш така, защото за всеки недемонстриран се предполага, че е "нормален" - т.е. хетеросексуален. Никой не счита, че хората са лишени от сексуалност, щом не е заявена. Подразбирането е хетеро - което си е съвсем ок.

Освен това аз бих искала да видя филм, в който има съществен герой, който да не намеква хетеросексуалността си - било чрез семейно състояние, реплика за приятелката си, разказана история.

# 1 163
Ти да не намекваш, че големите режисьори не биха си цапали ръцете с хомо-теми? Mr. Green

Това не е цапане. Например, самият Висконти мисля, че е бил открито бисексуален, има доста филми с гей-персонажи.

ПП Както всъщност и Фасбиндер е гей.

# 1 164

Освен това аз бих искала да видя филм, в който има съществен герой, който да не намеква хетеросексуалността си - било чрез семейно състояние, реплика за приятелката си, разказана история.
Искаш безполови същества...ай Теб съм забелязала, че те дразнят хетеросексуалните хора -чак на фобия бие

Аз искам филми за деца и възрастни без гейски истории -отблъскващи са ми, както и на 97 процента от хората.

# 1 165
  • Тра-ла-ла
А ЛГБТИ ще борят ли и хомо актьорите да не бъдат "притискани" да играят хетеро роли?! Laughing Примерно, ако има "Брилянтин" 2 - Джон Траволта да не играе пичага сваляч, а порастнал и осъзнал се гей, който осъзнава, че всъщност не е бил влюбен в своята съученичка, а в свой съученик. Разбира се Оливия Нютън Джон ще я натирим, тя е с демоде ориентация Laughing

# 1 166
  • София - Рим и обратно
После защо съм почнала да гледам турски сериали Rolling Eyes. Там поне никаква обмяна на телесни течности не се наблюдава, да не говорим за гейски страсти.
Между другото, не ми пречат педалите, нека си се радват на обратните ласки. Само да не намесват децата. Във всякакъв смисъл.

# 1 167
Искаш безполови същества...ай Теб съм забелязала, че те дразнят хетеросексуалните хора -чак на фобия бие

А, не, само тъпите ме дразнят.

"Бих искал да видя" е израз. Понякога означава "обзалагам се, че няма..." или "предизвиквам те да ми покажеш, че..."

Понякога хората говорят по-сложно, отколкото можеш да схванеш. Не е нарочно и щом се налага - обясняваме.

# 1 168
Дано на някои от вас не им се случи да гледат последния филм на Пазолини или Прокълнатите на Висконти. От загриженост го казвам, не за друго.

# 1 169
Скрит текст:
Какво общо има тук "Някой го предпочитат горещо?" Там последното, за което става дума, е еднополовата любов.

Ами включен е в списъка, които беше пратен - https://mubi.com/lists/best-lgbt-films-of-all-time ?!

Представям си колко от филмите в действителност се въртят около хомосексуалните връзки. Пък и ми е малко съмнително Пасолини, Висконти и Фасбиндер да се занимават с хомосексуални битовизми...
Като гледам снимките, повечето все пак са за гейове. Е, и "Някой го предпочитат" привидно има нещо общо с темата, но то е от типа не компютри, а компоти. Не съм преглеждала подробно всичките филми по тези списъци, но дори и да има нещо неточно, поне 90% от тях да са истина и списъкът е внушителен с внушително нарастване в последните години.

''Гледам снимките'' не е равносилно на ''Гледала съм филма''. Защото аз като гледам каква снимка са сложили на Персона, ще си каже човек, че сигурно и лесбийски секс има в него, а то в действителност нито има такъв, нито е имало цел за такова нещо.

А ЛГБТИ ще борят ли и хомо актьорите да не бъдат "притискани" да играят хетеро роли?! Laughing Примерно, ако има "Брилянтин" 2 - Джон Траволта да не играе пичага сваляч, а порастнал и осъзнал се гей, който осъзнава, че всъщност не е бил влюбен в своята съученичка, а в свой съученик. Разбира се Оливия Нютън Джон ще я натирим, тя е с демоде ориентация Laughing

Актьорите са актьори за да влизат в роля, а не за да представят себе си. Кой ти каза, че ги притискат да играят хетеросексуални ?

Общи условия

Активация на акаунт