цивилизовани общества.Попитах ок ли е да се облича момченце като момиченце.Каза,че може,САМО ако самото момченце поиска това.Зорлем лакиране на нокти,розови панделки на момченца и мустачки на момиченца,играчки полови органи и непрекъснато вменяване,натрапване на тези хубавини,води до объркване и тежки травми в пубертета.Много от тях ще се чудят:кой съм,какъв съм?Завърши:''ще бъдат наши пациенти''.
, разбирам и съм съгласна. Дъщеря ми гледа от брат си и иска, и тя къси панталонки като неговите, примерно. Но тя знае, че е момиче и много пъти ми казва, "ние с теб мамо сме си момиченца, а тате и бате са си момченца". И при нея е по-скоро, че не можа бате да има нещо, пък тя да го няма. Като започнеш от таблет, та стигнеш до панталонки. Ние я обличаме в рокли, защото е страшно сладка с тях, а тя много, много не ги харесва, защото бате не носи рокли. И общо взето си има нейни любими дрешки, които си настоява да си ги носи. Блузка, потниче и панталонки, и нашите дипломатични, фини опити да я облечем в рокличка или поличка, които се увенчават понякога с успех. Гледам да не й налагам. Червило и грим иска да слага, защото гледа от баба си. Но не мога да схвана идеята на родители, които умишлено обличат момче, като момиче или обратното. Това не мога да разбера. Родител да настоява, момченцето да е с вързана коса на опашка, в рокличка, играещо си на кукли и то в ролята на майката. Това за мен лично е някакво безумие и извратено. Та това не вдявам, от какъв зор ще реша да облека сина си като момиче. Не мога да го вдена просто. Губя му смисъла.

Човешкият живот НЕ може да е експеримент. Сигурно няма да съм жива, /по точно, надявам се!!!/ когато тези същества се разхождат по Земята и по - добре!!! Препоръчани теми