Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 437
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 995
Меркел жена ли е? Не й личи.

# 1 996
  • В царството на игрите:)
Но и не всяко ново нещо е ужасно само защото не пасва на това, което сме възпитани да приемаме за нормално.
Ама то гейщината не е нещо ново. Винаги е имало подобни индивиди. Новото е, че налагат волята си по безумен начин. Новото е, че искат да се женят и да имат деца, новото е, че се опитват да промият съзнанието ни. В миналото не са се държали сякаш са свещени птици! ooooh! То е като при нудистите. Има ги, но не разхождат голи задници из масовите плажове. Намерили са си начин да са в мир със себе си и с обкръжаващата среда без да скандализират.

# 1 997
  • В заешката дупка
За пръв път чувам, че на нудистите не им е разрешено да се женят/омъжват и имат деца. Ама щом казватa.

Много е хубава аналогията на jp с правата на жените, ако има кой да я осмисли. Иначе и аз съм оптимист, че един ден гей общественото ще се сдобие с полагащите им се права, а тези, които ги смятат за втора ръка хора, ще стават все по-малко.

# 1 998
Да, мъж нудист няма право да се ожени/омъжи за друг мъж нудист и да осиновят общо дете, съответно и нудистките. Какво странно има?

# 1 999
За пръв път чувам, че на нудистите не им е разрешено да се женят/омъжват и имат деца. Ама щом казватa.

Много е хубава аналогията на jp с правата на жените, ако има кой да я осмисли. Иначе и аз съм оптимист, че един ден гей общественото ще се сдобие с полагащите им се права, а тези, които ги смятат за втора ръка хора, ще стават все по-малко.

и къде го чу това? за болднатото питам

темата не е °какво ни е мнението за гейовете°, а какво ви е мнението за Прайда
открий разликата

# 2 000

темата не е °какво ни е мнението за гейовете°, а какво ви е мнението за Прайда
открий разликата

Всъщност няма.

Ще цитирам Джон Сноу за по-бързо: "Everything before the word but is horse shit."  Nature SnowflakeNature SnowflakeWink

# 2 001
 да цитираш Джон Сноу говори за много високо ниво, браво на теб

# 2 002
  • В царството на игрите:)
Ти сериозно ли?  Rolling Eyes Това ли казах?  ooooh!

# 2 003
Да, мъж нудист няма право да се ожени/омъжи за друг мъж нудист и да осиновят общо дете, съответно и нудистките. Какво странно има?

Изцяло е странно това.

# 2 004
Ами някои виждам, че досега не са го знаели и се учудват от този факт.

# 2 005
Ами някои виждам, че досега не са го знаели и се учудват от този факт.

Ама това в Кодекса на нудистите ли го пише или някъде другаде?

# 2 006
Там, където го пише и за ненудистите.

# 2 007
позволявам си като носителка на КИ със стойност под стайната температура да ви уведомя, че Нина ви взима на подбив, ама чукча писатель, чукча не читатель

# 2 008
А бихте ли ми отговорили откъде се пръкнаха всичките тези хомосексуални, травестити, транссексуални и т.н.? Възпитани са в семейства състоящи се от майка (жена) и баща (мъж). И защо не са с "правилна" ориентация? Това показва, че няма как едно дете, отглеждано от двама хомосексуални ей така да се "зарази" и да стане и то като тях. Аз съм твърдо за правото на тези хора да се женят, да се наследяват и да си имат деца. Всичко друго е дискриминация. Тук този въпрос е решен отдавна и хората не се крият или срамуват по никакъв начин. Един от любимите ми съдии е такъв и по-готин човек е трудно да се намери. Самата аз работя с хомосексуален директор и имам 5 -6 такива колежки. Няма никаква драма - някои са женени, други си родиха деца....хора като хора, с проблеми подобни на мамите от този форум. В класа на дъщеря ми има момче, отглеждано от двама бащи. Приема се нормално и о, ужас, заглежда се по момичета. Струва ми се, че такива хора сте виждали само на Прайда и то по телевизията, но нямате реален досег  с тях. Не хапят и не ходят с перо в г..за на работа. А в спалнята какво правят изобщо не ме интересува. Може пък аз да съм по-извратена от тях - кой знае. Аз самата съм ходила на нашия Прайд и беше много готино. И с дете на две години хем.

# 2 009
много са готини, нали мохито?
и недей ми разправя колко е готино да имаш шеф гей, щото съм сърбала попарата на не един такъв.
сигурно се имаш за много широко-скроена, модерна, напредничава и всичко въй-най-мъй, обаче не вярвам да се израдваш особено ако синът ти ти доведе зет.

Общи условия

Активация на акаунт