Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 360
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 040
За кое да се притесняват донорите, че са дали материал за да може жена, която много иска дете, да се сдобие с такова ?! Нали жените съзнателно зачеват с мисълта, че ще се грижат за това дете ?

Да, бих се притеснявала много по-малко ако даря яйцеклетка, отколкото ако оставя дете в дом...всъщност никога не бих оставила дете на подобно място, не и ако съм с акъла си.

# 2 041
За кое да се притесняват донорите, че са дали материал за да може жена,

Материал, да, ясно. И никаква връзка не съществува между източника на "материала" и резултата. Затова явно разни осиновени и изоставилите ги майки прекарват години в опити да се намерят. Щото тия майки просто са дали "материала", били са един инкубатор и нищо повече.

За мене донорите на сперма и яйцеклетки са хора с нарцистична природа, които гледат на майчинството и бащинството по доста неемоционален начин. Аз за себе си знам, че е абсурдно мое дете да ходи по Земята и аз да нямам никакво присъствие в живота му. Особено пък и пари да вземам за това. Малко ми мяза на циганската практика с продаването на децата. Затова казвам, не всеки го може това.

Хората, които няма как да имат биологично свои деца, би следвало да се погрижат за някое от вече съществуващите нещастни дечица по домовете, наместо да захранват нечие его.

# 2 042
Направо се излагате вече.
По-добре да бяхте продължили с квалификациите на гейовете, отколкото да подхващате бездетните двойки
.

# 2 043
Правим ли разлики между жени, които са донори и такива, които изоставят собствените си биологични деца ? Знаеш ли колко осиновени деца никога не търсят биологичните си родители, дори изпитват ненавист към тях ?

За мен пък е нагло да се говори какво трябва да направят хората, които не могат да имат свои деца. Това влиза в работата само на двойката, която може и да не желае да осиновява, особено ако единият от двамата може да има потомство.

# 2 044
  • Куциндрел
Направо всички да спрат да раждат докато не се осиновят всички деца от домовете.  Joy Joy Joy
И не е на магарето работа как една двойка ще се сдобие с деца.

# 2 045
Правим ли разлики между жени, които са донори и такива, които изоставят собствените си биологични деца ?
И каква е разликата? Освен в 9-те месеца извън корема на донора?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 17:55 от Анонимен

# 2 046
Прайда е 1 път в годината,ама всеки ден има хетероидиоти по улиците,дето се газят,трепят,псуват и миришат!На който му пречи да не ходи,не е задължително!

# 2 047
Прайда е 1 път в годината,ама всеки ден има хетероидиоти по улиците,дето се газят,трепят,псуват и миришат!На който му пречи да не ходи,не е задължително!

Хаха, щото пък хомо-тата са имунизирани от тия работи!

# 2 048

Хаха, щото пък хомо-тата са имунизирани от тия работи!

Ми да си чула хомосексуалист да е пребивал жени,или да е убивал хора или да се е бил фиркан по улиците,повечето дето го правят тва са мъже тип "мачо" дето още са на ниво ботсуански бушмен!

# 2 049
Пълни глупости. Разбира се, че и обратните правят изброените по-горе престъпления.

Брееееее, вие ще ги изкарате ангелчета.  Sick То бива, бива...

# 2 050
Причината да се чува по-рядко за хомо-та в тези прояви е фактът, че са има-няма 7-8% от населението. Чисто статистически няма как да участват равностойно в престъпността.

# 2 051
  • MI
Влизам за пръв път от доста време и освен редовното доказване кой е най-модерен виждам твърдение че хомосексуалните не вършат тежки престъпления. Flushed

Не се успокоявай, Викс, на първо четене се сещам за следните три, всичките от последните по-малко от 2 години, всички в Италия:
1. От 2-3 дни. Гей убива, нарязва на парчета и започва да зазижда трупа на съперник. Започвал да флиртува с приятеля му. Главата още не успяват да я намерят.
2. Гей и транс след поредния запой и друсане релават да убият някого за да видят какво е усещането. Примамват техен познават уж на купон, мъчат го с часове преди да го убият. Едно от най-садистичните убийства на последните десетилетия. Единият се самоуби в затвора.
3. Травестит гей се преструва на влюбен в своята около 50 годишна учителка за да я обере. След като тя разбира, той я убива, кри трупа, нскрся го хванаха. Сериен измамник.
Достатъчни ли са?

# 2 052

nelig,тва са първо наркомани,после гейове.Ся друсалката и да е гей и да не е все тая там вече е друга бира,те са го направили щото са били надрусани,а не щото са гей!

# 2 053
Викс, а другите са го направили, щото са хетеро, тъй ли???

# 2 054
Викс, а другите са го направили, щото са хетеро, тъй ли???

Ми другите са го направили,щото са такива,без да ги кара нещо както става с дрогата където откачат заради друсането,а ония го правят без никва причина,просто щото са идиоти,там е разликата.Като си ефектиран от дрогата не си същия човек.

Общи условия

Активация на акаунт