Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 236
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 205
Не си права, батик-вещиците не са нито жени, нито животни.
Обида за животните е да ги сравняваш с някакъв ракообразен израстък на човешкото общество.
И да, тъжно е, че хора като теб, притежаващи необходимия минимум интелект, не виждат разрушителната сила на това болно явление.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 15:48 от Mirella_

# 2 206
...
Безконтролното чифтосване на жените в Швеция, което бива практикувано от десетилетия дава в момента отражение върху поведението на тези, които повече не могат да намерят сексуални партньори благодарение на физическата си привлекателност, просто защото са минали в климактериума - една възраст, която от природата не е предвидена за чифтосване и размножаване. Нарушеният модел на поведение води до едно буквално разюздано отдаване на секс на жените точно от тази група. Страната е пред видима катастрофа благодарение най-вече и на тези даже наречени със специално име - батик вещици.
...

Скоро не бях виждала толкова отвратително писание за жените. И то идващо от жена. Сякаш не говори за жени, а за животни. Тъжно е.

Аглая Епанчина, ти сблъсквала ли си се с породата "шведска батик-вещица"? Тези батик-вещици така са заклеймени от шведското общество, не от мен или Mirella и абсолютно си заслужават всички епитети, дори са им малко. Казвам ти го като човек, който живее от 10 год в Швеция. В момента има десетки заведени дела срещу въпросните батик-вещици, обвинени в изнасилване и насилствено принуждаване към секс, сексуално малтретиране, изнудване и заплашване на непридружени брадати "деца бежанци" афгани. Вече няколко батик-вещици бяха признати за виновни и осъдени до една година затвор. Отделно, въпросните батик-вещици си мислят, че са над шведските закони и тях тези закони не ги ловят, отделно пречат на полицията да си върши работата. Малоумните им протести са ежедневие, протести, за които не са получили позволение, но те си живеят с мисълта, че всичко им е позволено. Та "ракообразен израстък на човешкото общество" е най-малкото, което може да се каже за тях...

# 2 207
А какво представляват тези батик-вещици? Какво правят тези жени?

Благодаря предварително на всеки, които ми отговори!

# 2 208
Намерих много подробно обяснение за батик-вещиците в една друга тема от форума.
Скрит текст:

Евролибералите съвсем вече се оплетоха и стигнаха до абсурди. Напомнят ми за т.нар. "събирачи на животни" - откачалки, които прибират в къщи де що видят бездомно коте или куче уж защото са милосърдни, а всъщност превръщат жилището си в кочина, а живота на близките си - в ад.

Да покажа няколко примера от шведско в подкрепа на твоите думи. Първо - искам да се извиня за дългия пост, но тия афгани и шведски разгонени откачалки вече ми идват байгън - отвориш вестника или включиш телевизора и те заливат с поредната история за арабското "обогатяване" Twisted Evil. Второ - една вметка, на тези разгонени хиени тук им казват "Batikhäxa" - häxa (вещица) и означава:

Скрит текст:
"Batikhäxa" е политически термин със саркастичен оттенък, който обикновено описва едно лице с политически коректни изказвания и поведение, работейки предимно в държавния или общинския сектор. Понятието е нарицателно и се използва за визуализация на специфични характеристики.

"Batikhäxa" може да работи като социален работник, учител, служител в общинската служба за социално благосъстояние или културните среди. Тя, батик-вещицата вижда всички проблеми като социално-икономически, не носи лична отговорност, но ако възникне проблем в обществото, винаги упреква някой друг и търси причината за проблемите в другите. Тя иска да бъде щедра с парите на другите хора. Батик- вещицата обича да използва "расистката карта", когато срещне отпор и някой с възгледи, различни от нейните.
1. Жена.
2. Най-малко на 40 години.
3. Игнорира външния си вид.
4. Изключително политически коректни мнения в темите за феминизма и интеграция.
5. Участва активно в политически дебати, непреклонност в мнението и възгледите си, особено по теми за имигранти, бежанци, миграция, феминизъм
6. Не следи как работи системата в реалността, тъй като тя мислено живее през 60-те и 70-те години. Често мисля със сърцето си, а не с мозъка.

Терминът "batikhäxa" е често срещан в блогове и форуми с предимно критичен подход към политическата коректност .

Всички тези вещици са членове на движението или наричана още по форумите разгонена секта "#Vistårinteut" и се борят за правото на всички афгански "деца" да останат в Швеция.  Това е страницата им във ФБ https://www.facebook.com/pg/vistarinteut/photos/?ref=page_internal, но в шведския форум се носят легенди за тайна чат стая, където си споделят преживяванията с афганските "обогатители" - легенди за масови оргии, наркотици и алкохол Crazy.

Елизабет се хвали със снимка от партито в дома си с афганските "деца"
https://www.pixeltopic.com/image/qihnebpgniquox/?size=full

Тази е главната вещица, нещо като главатарка на движението, прибрала ей това "дете" в дома си
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/liibaan-fick-en-ny-familj-1.4113805

Тук успяла да пробута още едно "дете" на това семейство
Скрит текст:

Други видни представителки на движението, но скрили снимките на "новите" си придобивки Twisted Evil, повечето учителки

https://www.facebook.com/erica.gunnarssonkibowa.5?lst=1000000538 … 2703%3A1488886983

Тази се жалвала, че нейното афганско "дете" получило писмо с дата за депортация сега през март и тя написала над 350 (словом над триста и петдесет Shocked) писма до миграционните и разни други институции, за да спре депортацията...
https://www.facebook.com/maria.marstorp

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010962758776&fref=ufi&rc=p

Тази, на 78 години се "обогатила" не с един, а с двама  Sick, единият (Samir Fazli на видима възраст около 30 г) дори пише под снимката "Много е красива моята мама"Sick. Другият Mortaza King се е ограничил до две сърчица Crazy
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=985326521577626&set= … ype=3&theater

Движението е особено активно от декември миналата година, когато един самолет с афгани беше изпратен обратно към маковите полета, сега за март месец са предвидени други четири полета
http://mobil.dn.se/nyheter/sverige/fler-unga-ska-utvisas-till-afghanistan/

Всекидневно се правят манифестации, протести и дебати от въпросното движение, за да спасят "децата"
https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/16797140_379750 … 6&oe=5973D490
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Габриела, разведена с четири деца, две от които момичета на 13 и 9 години, прибра в дома си непридруженото "дете" Khodadad Soltani от Афганистан. Видео с дъщерите ѝ и Khodadad вкъщи, играят семейни игри преди лягане, изгледайте видеото, кратко е...
http://www.dt.se/dalarna/falun/gabriella-oppnade-sitt-hem-for-kh … a-mycket-tillbaka

"Ох, Котьо" /снимката с възглавничката кърти tooth/
Скрит текст:

A кажете ми, колко трябва да си изперкал, че да приютиш един афган, дето нито го знаеш какъв е, откъде е, как е истинското му име и възраст, да го натресеш в дома си да живее с 13 и 9 годишните ти дъщери и какви рискове носи това твое безумие #Shocked...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Софи е прибрала в началото на тази година Ramhat Qlandari от Афганистан. На втората снимка можем да видим завистта в очите на нейната приятелка Crazy, която завист не трае дълго - главната вещица успява да я уреди и нея с един афган (снимка номер 3 Mr. Green)
Скрит текст:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Кристина прибрала в дома си Фарид и Акрам
https://www.facebook.com/christina.hultdin/photos?pnref=lhc

Тук малко разнообразие, обогатителят е от Мароко Crazy
Скрит текст:

# 2 209
  • В царството на игрите:)
    Кое тъжно? Констатацията или факта? Що се правите на ощипани сякаш за първи път чувате за подобен тип поведение? Според мен една от причините за все по ширещата се педарастия е точно поведението на женската половина

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 18:17 от milmich

# 2 210
Що не се прехвърлите в расистката тема - имате си я, поддържате си я, цитирате я, но явно е малко - иска ви се във всички възможни теми да се лее човеконенавист. Да, ама аз не искам да ви чета.

Охо, сега разбрах от цитатите - въпросните вещици ще излязат "евролибералите", както вие ги наричате.
Това излиза да е определението, цитирам:
"1. Жена.
2. Най-малко на 40 години.
3. Игнорира външния си вид.
4. Изключително политически коректни мнения в темите за феминизма и интеграция.
5. Участва активно в политически дебати, непреклонност в мнението и възгледите си, особено по теми за имигранти, бежанци, миграция, феминизъм
6. Не следи как работи системата в реалността, тъй като тя мислено живее през 60-те и 70-те години. Често мисля със сърцето си, а не с мозъка."

Такива жени според вас са "ракообразен израстък на човешкото общество", "нито жени, нито животни"?

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 18:42 от Аглая Епанчина

# 2 211
Аглая, ми просто не ни чети.  Laughing
Аз не бях чувала за тези вещици и намерих обяснение и го постна за другите. Проблем ли имаш, че искаме да се информираме за какво става въпрос? !

# 2 212
Да, имам проблем с трогателно семплия интелектуален капацитет, демонстриран в някои мнения, включително и в твоето.

# 2 213
Да, имам проблем с трогателно семплия интелектуален капацитет, демонстриран в някои мнения, включително и в твоето.

Каза последната инстанция hahaha

# 2 214
Каза последната инстанция hahaha

А, не, не се смятам за последна инстанция, просто светогледът ми е хуманистичен. Докато вашият напомня Ранното средновековие, за вас просто модерността не се е случила.

# 2 215
Модерността и хуманизмът в развяване на обидни квалификации ли се изразяват?

# 2 216
Аглая, това означава ли, че ти можеш да се причислиш към тези вещици?  newsm78

# 2 217
Аглая, това означава ли, че ти можеш да се причислиш към тези вещици?  newsm78

Spring is my season, подозирах такъв реторически завой, съвсем го очаквах. Питах се кога ли ще дойде моментът, в който ще бъда определена самата аз като... как беше... батик вещица. Ами това е, дами и господа, не знам какви са тези вещици (явно дами с либерална настройка), но знам, че със сигурност има лов на вещици - съвсем безогледен, съвсем нехуманен, а под ударите му попадат всякакви хора, включително и като мен. И са наричани "нито жени, нито животни", "ракообразни израстъци". И понеже постоянно се провиждат апокалипсиси и катастрофи - аз не знам доколко въпросните либерални дами ще ги причинят, но знам със сигурност, че индикация за болестта на обществото е тъкмо тази човеконенавист, която се сипе и в тази тема.

# 2 218
А кой лови вещиците?

# 2 219
Аглая, аз самата съм жена с либерална настройка и мога да преценя кой какъв е, но тези вещици са извън границите. Това тяхното се нарича безразсъдство! Пък и само като видиш кои са се хванали да подкрепят тази идея за "обогатяване на нацията", съвсем ти става ясно какви са.

Общи условия

Активация на акаунт