ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 88 356
  • 727
  •   1
Отговори
# 540

Добро утро, момичета! 🤗

Има само два дни в годината, в които нищо не може да се направи.
Единият се нарича вчера, а другият - утре.
Днес е точния ден да се обича, да се вярва и най-вече да се живее.
Бъдете щастливи! Heart Eyes Hug

...........................................

Номинирани за наградата "Златна пеперуда"

Flowers Rose Two Hearts Flowers Rose

Слънчев, цветен  и успешен Вторник, приятели! 😉  Hug

Скрит текст:

# 541
Привет!
Хубав ден и от мен!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                  2006                                                                                             2016

# 542
Лени,  Hug

Трябва да им грабнем келебеците тази година! Grinning
Ще бъде повече от заслужено!

...............................................................

Вижте колко е пораснал Каан от 1001 нощи. Grinning

# 543
                                   2006       Heart Eyes   Прекрасни! Heart Eyes                              2016

# 544
Кога се раздават тези келебеци? Забравила съм.

Халит и Берг - 2007 г. 34.Altın Kelebek  Ödülleri    En İyi Erkek Oyunси; Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu - Binbir Gece

Берг - 2013 г. 40.Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu - Karadayı

Халит  - 2014 г. 41.Magnum Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu

Берг - 2015 г. 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 11:50 от Mydream

# 545
Mydream,  Hug

Ще чакам да наредиш тази снимка

и до нея двамата с наградите от 2017 г. Grinning

# 546
С най-огромно удоволствие! Hug Hug Hug
Аз не се зареждам предварително с очаквания....Знам, че са си свършили работата перфектно, но знам също, че има има още примерно 5 номинирани, знам, че хората си имат предпочитания, вкусове и т.н.
Но им стискам палци и ще се радвам безкрайно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
------------------
Детето, което играе Каан е млад човек, толкова променен...Дали се чуват по някакъв повод с Ергенч?

-----------------

ВГ, но и тази двойка си заслужи всички награди . ....
За периода, в който Берг участва в КД  - 8 престижни награди.

RTGD Ödülleri    Yılın Kadın Oyuncusu    
Ayaklı Gazete Tv Yıldızları Ödülleri    En İyi Drama Dizi Kadın Oyuncusu    
YBTB Ödülleri    Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu
40.Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu    
YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri    En İyi Drama Dizi Oyuncusu    
MGD Altın Objektif Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu    
Pantene Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu    
Bilkent Tv Ödülleri    En İyi Kadın Drama Oyuncusu    

Прекрасни!!!

Последна редакция: вт, 18 юли 2017, 16:35 от Mydream

# 547
 wavey  Hug

Цитат
ВГ, но и тази двойка си заслужи всички награди . ....
За периода, в който Берг участва в КД  - 8 престижни награди.
Mydream, Hug голяма тръпка са ми Махир и Фериде!   Heart Eyes
Още ми липсват.  Grinning

И аз да ви пусна един любим клип с тях от Planet.
Planetche,  Hug нерде си?  Heart Eyes bouquet

И за лека нощ Халит.  Grinning

# 548
Привет! wavey

http://www.hurriyet.com.tr/berguzar-korel-meyhaneci-sarkisiyla-e … lendirdi-40524303

................................

Майдрийм, Hug БГ,   Hug Благодаря ви! bouquet

...................
Цитат
Кога се раздават тези келебеци? Забравила съм.

Ако не ме лъже паметта, през ноември са наградите "Златна пеперуда" Thinking

...................

Лека нощ !   newsm46 smile3524

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 01:28 от HELEN60

# 549
Добро утро и хубав ден на всички!

Днес сколасах да прегледам новините и да подготвя лятната рубрика. Grinning

Продължава морското пътешествие на Къванч и Чачко. От Мармарис се прехвърлили в Бодрум. Облекли си водолазните костюми и решили да се гмуркат край  Yassıada, но бреговата охрана пуснала сирените, приближили се с лодки до тях и им извикали „Бързо излезте от водата”. Къванч и Чачко се подчинили. Къванч даже вдигнал ръце и отговорил, смеейки се  „Добре, предавам се.”

СНИМКИ

http://www.posta.com.tr/kivanc-tatlitug-ile-cagatay-ulusoy-belay … flihaberi-1316193

Втора серия.  Къванч и съпругата му Башак обикаляли с яхта гръцките острови. Придружавал ги Чачко с гаджето си. Киво и Башак да не са осиновили Чачун. JoyJoy Слезли от яхтата, докато траела митническата проверка. Чачко и приятелката му пазарували заедно в безмитния магазин. Не разбрах коя е новата му любов.  Ще я проучат днес медиите, ако не са го направили вече феновете.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-komsuya-yolculuk-40524074?p=1

......................................

Ей така вчера репортерите се питаха коя е новата любов на манекенката Ебру Шалъ. Отговорът дойде най-неочаквано от ...съпругата на господина, с когото Ебру беше заснета да си разменя любовни ласки на луксозна яхта.  Разпознала неверния си мъж, жена му написа в ИГ профила си „Това е съпругът ми. Имаме две деца. В шок съм от видяното. Утре подавам молба за развод”.

........................................

Свекървата на Берен Саат прекарвала ваканцията си заедно с дъщеря си и съпруга й в Бодрум. Грижела се за внуците, но си поприказвала и с репортерите. На въпроса за слуховете, че не се разбират с Берен Серпил Доулу отговорила „Берен е много сладко момиче, не можете да се представите колко е добра. Много добра снаха е. Никога не сме имали проблеми”. За нахалството на репортерите, както знаем, няма граници, та следващият им въпрос бил „ Г-жа Берен ще има ли скоро дете?”. Свекърва й отговорила „Дай боже! Всички очакваме тази хубава новина”

.....................................

В понеделник беше първото заседание на съда по делото срещу Умут Евирген, за когото вестниците пишат, че има връзка с Туба Б. Той и бодигардовете му са обвинени за това, че са отнели фотоапаратите на журналистите, опитващи се да го заснемат с Туба и са ги заплашили с оръжие. Умут, който прекара в затвора един месец, беше пуснат на свобода, но делото продължава. В понеделник съдът реши на 5 октомври Туба Б да се яви като свидетел на случилото се.

.......................................

Актьорите Джем Йълмаз и Озан Гювен вчера закриха всичките си профили в социалните медии. Джем имаше 2 милиона последователи в ИГ и 13 милиона в туитър. Вчера той написа „ Заради коментарите, упражняващи тормоз извън всякакви човешки рамки,  напускам социалните медии."

...................................

Две снимки, които получили голямо одобрение в Инстаграм.
И на мен ми харесаха.

Джансу Дере пак на някое екзотично място

===================

Неслихан и Кадир в романтично фото на залез слънце

=====================

Със закъснение от няколко дни вестниците съобщават за партито в Хилсайд, на което Берг и Халит забавляваха себе си и останалите.

Пуснали са клипчетата и снимките, които феновете разпространиха.

http://www.hurriyet.com.tr/berguzar-korel-meyhaneci-sarkisiyla-e … lendirdi-40524303

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 08:10 от varna_2

# 550
Добро утро!

Да посрещнем поредния летен ден
с чашка ароматно кафе и добра компания...
Изпълнете го с радост и добри думи!
Нека всичко около вас e слънчево, цветно  и много лятно! Grinning Hug

----------

Варна, благодаря за новините! Hug

------------------------------------------

Една снимка на Халит от 17.07- Хилсайд  Grinning

---------------------------

Да сложа и снимката на Хюля - от вчера Grinning Peace

Усмихнат ден, момичета! Grinning Hug

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 11:04 от HELEN60

# 551
Привет!

С тази усмивка ви пожелавам прекрасен ден! Heart Eyes Hug

А с тази пожелавам  да имаме нови снимки днес! Laughing Laughing Heart Eyes

Варна, благодаря за новинките  Hug Hug Hug - хубави, летни - море, слънце и любов - хората се забавляват, живеят, пътуват, гмуркат се, обичат се, какво по-хубаво от това?! Grinning Grinning

Хел,  Hug! За всичко, което споделяш! Hug

И аз проверих за пеперудите - миналата година са били през ноември...Дотогава нашите ще са направили още 4-5 епизода от втори сезон. Живот и здраве! Вчера се поразходих из форума. Всеки е убеден, че неговият любимец ще спечели или трябва да спечели  Joy Joy Joy Joy Нормално де! hahaha hahaha hahaha

ВГ, благодаря за поздрава! С удоволствие ги гледам винаги! Hug

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 10:55 от Mydream

# 552
# 553
Вчера се поразходих из форума. Всеки е убеден, че неговият любимец ще спечели или трябва да спечели  Joy Joy Joy Joy Нормално де! hahaha hahaha hahaha

А мен, ако питат, някои от номинираните за пеперудата изобщо не са за там.
Жалко, че се робува на фенски групи и изобщо подходът е клиширан, както във всичко друго.
Има толкова актьори, които играят второстепенни роли, но са сто пъти по-талантливи от тези, които по инерция ги водят звезди.
Е, нямат лъскава външност и не стават за фотосесии с наградите в ръце.

Например Ahmet Mümtaz Taylan от "Песента на живота", Gonca Vuslateri  от "Майка".
Три пъти се опитвах да загледам "Кара севда", не ми се получи, но актьорът, който играеше лошия, не му помня името, беше много по-убедителен в играта си от Бурак О., например.

Както и да е, не че е толкова важно.
За Берг и Халит съм сигурна, че няма да си позволят да дадат награда и на двамата.  Винаги има сметки при такива церемонии.

При жените моята прогноза е, че победител ще е Бурджу Бириджик. Ролята й е нестандартна, интересна и се справи много добре. Ако решат да направят реверанс към рекламодателите от Пантен, наградата ще отиде при Неслихан.

При мъжете Халит има голям шанс.

За сериал съм сигурна, че наградата ще е за "Ичерде" и те си я заслужават.

За любима двойка също 99 % -  нашите Мирай и Боран / Хилял - Леон/

За детенце 100 процента това, което игра в "Майка".

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 12:29 от varna_2

# 554
При мен положението беше същото с Кара севда. Актьорите се справяха добре, но самият сценарий, непрекъснато препъваха главният герой, такава безнадеждност, толкова печеливши ходове на лошите, да не говорим, че ми липсваха хубави сцени между основната двойка. Голяма любов, не можеха да се забравят, да продължат дълго един без друг, но и гадостите между тях бяха много. Но пък е факт, че много хора го гледаха. Неслихан не съм я гледала в друг проект. Играе. Да, както се пише тук и там, става доста подпухнала на моменти, но пък плаче убедително. Виж, в любовта си като игра не можа да ме убеди. Игра по сценарий в тези сцени. Мнението ми за другият главен герой, отрицателния - съвпада с това на много други зрители .... добре му се получи. Изобщо турците имат много талантливи актьори, в това спор няма.
Въпросната актриса от сериала "Майка" не я знам изобщо. Не съм  гледала тази поредица, само четох мнения, че след 13-ти или не знам кой епизод, нещата са забуксували, твърде крайни, дотам било перфектно.
Аз съм толерантна. Щом сред номинираните са сериали, които са предизвикали интереса на милиони, героите са станали любими, рейтингът е бил висок и проектите са били успешни, значи всеки от тези номинирани има право да получи награда и нека да я получи.
За ВС също мога да кажа, че ако не бяха Халит и Берг/да не говорим, че лично на мен сценаристите доста ми лазеха по нервите от 12 до 23-4 епизод/ , нито хилеоните, нито някой друг щеше да ме ангажира да го гледам....
За "Вътре" съм напълно съгласна - най-вече различен, няма лиготии, няма сапунки, но си имаше фантасмагориите като всеки друг. Е, понякога ми липсваха сцени между Мелек и Сарп, но всъщност съм гледала до към 16 или 18 не си спомням вече. Нататък може и да е имало. Четин на моменти ми идваше немощен старец, за тази роля имам предвид, въпреки, че е едър мъж. Просто възрастта му не може да се скрие. Също така, това, което понякога ме оттегчаваше бяха непрекъснатите срещи между Сарп и баш полицая, което се редуваше с татко Джелял и Мерт, някак си, ако е филм за 2 часа, идеално, но когато епизоди наред това се повтаря, лично на мен ми втръсва. Всеки си има вкус. Да не говорим, че като започна ВС и там имаше същото - Джевдет се срещаше непрекъснато някъде си първо с Ешреф паша, после с Якуб.... Joy Joy Joy Joy Изобщо от клишето трудно се бяга.

Друго лято си заплювах един сериал, който е имал сезон, но примерно аз съм гледала друг, изглеждах си го накуп с удоволствие, но към момента нямам никаква настройка за определена вълна. Ако някой е гледал нещо интересно от даваните, да препоръча. А ми се потапя в някаква история за свободното време.  Grinning

За наградите нямам предположение, нека да спечели всеки, номиниран, но ако наградите отидат в Халит или Берг, да и аз не вярвам и двамата да наградят, то ще бъдат напълно заслужени, защото ролите им не са лесни и заслужават напълно възнаграждение за труда, таланта и изпълнението.

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 12:55 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт