Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 954
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моя дребосък  е на 3 мсеца и ака по 1 път на ден понякога по веднъж на два дни. Рядко се случва и по два пъти на ден, но много рядко. Това е съвсем нормално (само на кърма е). Иначе преди месец си пълнеше доста често по 5-6 пъти.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 11:36 от ditmade

# 196
  • София
При нас, уви, няма промяна. Сере като за световно, че се и маже Tired Аз чакам с нетърпение момента, когато ще разреди до 1 - 2 на ден, но засега нямаме напредък в това отношение.

# 197
  • Пловдив
Дребка ака един или два пъти на ден.
Аз казах смучене на палец само образно  Laughing Всъщност тя не смуче палеца си, а налапва останалите: два-три-четири пръста едновременно (колкото повече успее да мушне в устата е по-щастлива). От време на време ѝ се повдига даже от много натискане.

# 198
Бебелин и той прави опити да си лапне юмручето Shocked че като го докопа и се опитва да засуче е голям смях  hahaha като помпичка е.Гледам го от скоро се газира (плюмчи балончета) и като си лапне и ръката ми прилича на чесане? Утре правим два месеца,рано ни е за зъбки  Thinking

# 199
Аз също предпочитам да смуче биберона пред не палеца- целите си ръце. Mr. Green Претенции не съм видяла да има, защото не съм й давала различни, само каучукови на нук.
При нас акането се разреди в повечето дни на по два-три пъти на ден.

# 200
  • Пловдив
И аз се смутих да не са ранни зъби, но си мисля, че просто открива ново забавление с това ровене в устата, опознава себе си. Предният ден "осъзна", че има крака  Joy Беше много забавна, гледаше ги възхитена, мърдаше ги и им се хилеше.

# 201
Хахаха Кристална много сладко   Heart Eyes малки радости Heart Eyes

# 202
  • София
Здравейте.
Скоро не съм се включвала тук, но следя доколкото мога. Поредна нощ на неспане е днес. Таман беше започнала да прави паузи от по 4- 5 часа и хайде пак будене през час. Идва ми в повече. Денем немога да спя с нея, защото спи само навън, а вечер нямам търпение само да си легна. Гърдите са ми изсмукани до краен предел, дори незнам има ли какво да суче вече, но преглъща все още.
Та това ми е на дневен ред в момента. Иначе денем си се занимаваме с играчки, пеене, гукане, разходки...а вече имам неприятно чувство като дойде вечерта Simple Smile
Да не сте стигнали "скок в растежа" ?
Може и това да е, вече премина през два такива скока( родена е на 09.03 с термин 02.04) Особено нощем суче постоянно и заспива само на гърда. Денем е малко по- добре Simple Smile

# 203
Меченка, и малката след като стана на два месеца, аканията се разредиха. До 4 пъти на ден. Някой дни е един път, друг път хвърлям бодита от кръста до пъпа, памперса изпуска хахаха  Joy
Иначе и аз се стреснах отначало като започна по на рядко да ака, но било нормално.
А моята крака си ги вдига, но ушите и са по интересни за дърпане  hahaha

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 19:08 от LilyRose

# 204
  • София
Намерих си подложки Simple Smile Не са от моите, но на Авент, преди години съм ги пробвала, не ми харесваха, дано са ги подобрили.

# 205
Ние още не сме стигнали до там с опознаването на собственото тяло, само до цицата на мама сме:mrgreen:
Аз подложки ползвам на Чико, но последния път нямаше и взех някакви български, да не отече положението  hahaha
Днес кифла какъв номер ми спретна в парка, сменях, памперса, намазах гъзарата и хоп така се изпишка, че намокри всичко и одеало, пелени, дюшека на количката.
За мамите, които ползват термална вода на Авент, в момента има някаква промоция, две големи на цената на една.

# 206
Благодаря на всички за отговора!Притесненията ми започнаха след прочитането на статия за ползи и вреди от залъгалка, вредите много ме плашат  (ушни инфекции, изкривяване на захапката и зъбите , задавяне, алергия към каучук и т.н.), но мисля да му я давам за мъничко,да си открадна по десетина минутки , просто особено привечер е все на мен с часове  baby_neutral .Относно акането и ние сме по един, два на ден

# 207
И Бояна след втория месец рязко намали акането - преди това след всяко ядене, сега максимум 2 пъти на ден.
За подложките - аз от 2 седмици минах на такива за многократна употреба, които се перат. Взех си на Медела и на Авент. Да ви кажа на допир са ми много по-приятни. Тези за еднократна употреба адски много ме спарваха в жегите, пот течеше от мен. Иначе от тях бях най-доволна от Лансинох, още имам половин пакет за случаите, в които нямам изпрани от другите.
Блазе ви на мамите, които вече сте на морето  Sunglasses Ние в събота заминаваме за Варна и ако бебка се държи добре, планираме да останем поне месец.
А залъгалки не признава Бояна, но и аз не съм упорствала. Пробвах я с една, не й хареса и не я мъча повече. Изглежда ми като още един навик, от който след време да я отучвам.

# 208
  • София
Е как можа да се оцъкли в 4 ooooh! Сега заспа, но аз се разсъних тотално...
На мен многократните подложки не ми попиваха. Направо по плата се хлъзгаше и си изтичаше кърмата. Но със сигурност са ги подобрили, моят опит е от много отдавна.
Ака зелено вече няколко пъти. Чудя се има ли нещо или е от едно сьомго-спаначено руло Rolling Eyes

# 209
Моя шошко снощи заспа в 9 на гърда и я откара до 5 тази сутрин. Аз обаче идиотката почти не съм спала да я мисля тая ваксина   Confused 
Сега в 9.30 ще ходим, мисля да дам Панадол предварително и довечера още веднъж  newsm78
И с ММ снощи малко се скарах, ама съм доста раздразнителна като съм хем уморена, хем притеснена ..

Общи условия

Активация на акаунт