Априлчета 2017 - Тема 2

• 45 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Избързах с оптимизма аз Mr. Green Познайте дали не ни направи луди тази вечер Crazy Накрая взехме храна за вкъщи и се прибрахме. Още го приспивам!

# 256
  • София
Аз слагам боди с дълги ръкави и крачоли, то е тънко, но поне да знам, че като се отвие не е гол. Днес обаче всички бодита са за пране и е с такова без крачоли, но с дълги ръкави, защото винаги е с отвити ръце. Завивам го или с тънко памучно одеалце или с пелена. Спим на отворен прозорец и предпочитам да няма голи части:) Аз самата се завивам с чаршаф все още и предпочитам и той да е покрит.Simple Smile

# 257
Белинда, той да не те чу, че миналата година там сте го правили и сега сакън да пази да не направите четвърто  Joy

# 258
  • Пловдив
И аз се зарадвах, че снощи заспа в 22:30, а днес - нико подобно, още я приспивам...
Днес си получих ергораницата. Поръчах слингова Исара. Само дето не ми остана време да я разгледам и наглася. На клиповете изглежда много лесно, дано се справя.

# 259
Мда, и ние още се приспиваме, а най-много ме дразни, че това става на фона на похъркването на ММ..  Naughty

# 260
как ги обличате бебоците с чорапи и дълги ръкави  newsm78 аз само като ви чета и се препотявам... ама може би щот съм в Пловдив и затова. аз я оставям да спи боса по тия късите гащеризончета -къс ръкав и къс крачол. завивам с една прозрачна пеленка, която сутрин е изритана. в детската стая е и отворен прозорецът иначе ще ми се задушат децата

да не казвам голяма дума, но вече си спи от 22:30-23ч до 7-7:30ч сутринта. чудно! дано да си продължи така

завиждам ви за морето. аз майще го видя евентуално някъде септември чак...

# 261
  • София
Страшни колики от снощи, почти не сме спали Sad Недоумявам от какво...Абсолютно нищо особено или дразнещо не съм яла. Днес съм решила да съм само на салата и бял хляб. И акото му е яко зелено...Спирам абоколикена и давам пак инфакол. Да видим Rolling Eyes

# 262
Лили от ваксината моята беше сънлива и аз будех да я храня. Тя милата пет дни едвам едвам сучеше, как ли пък не я оставя да спи да ки слабее.
Какви ръкави какви крачоли и чорапи. И аз кати линдичка, пукам от жега. Това дете беше супер нервно и докато не пуснах климатика да се охлади вкъщи не миряса. От жега не иска да яде. Сега едни пози за кърмене правя  Crazy минимален допир да не си става жега. С боди по къс ръкав е и пре деня и с такова спи, но вечер я завивам с една пеленка.
Аз пък леко ви завиждам за спането от 22/23 до 7, моята още се събужда да яде между 3 и 4. А днес става на 3 месеца Simple Smile  Party
Черпя ви виртуални торти сладоледи Simple Smile) Laughing

# 263
О, Лили, ще се насладоледим за ваше здраве  Heart Eyes
Аз слагам боди с къс ръкав само, но на краченцата едни тънки чорапки, че за секунди стават студени   newsm78 То това дете се измъчи с лудата си майка, едва оня ден за пръв път го изкарах по къс ръкав навън. Ама то пък и във Варна не беше кой знае каква жега до сега.

# 264
ЛилиРоуз, честито ви тримесечие!  Hug Аз се насладолих рано-рано, но пак ще повторя за ваше здраве  Mr. Green
При нас зеленото акане най-вероятно беше от това, че пия на аквасорс разни неща. Почнах и при ново кърмене да започвам с гърдата, която преди това е сукала, че уж ако пие само повече предна кърма. Защото в имаше няколко поред дни, в които само зелено акаше.  ooooh!

# 265
Лили честита ви трета месечинка  Hug ще се почерпим,че и бебоците ще намажат с почерпка през млякото  Laughing
Аз преди да забременея си спинках спокойно около 12 часа (когато имах възможност де),обаче дребния ме удари в земята Crazy тази нощ е спал 11 часа и половина без да се събуди,сутринта като се ококори го грабнах бързо да папа докато не е наддал вой,нахрани се и пак заспа...още 3 часа и половина #Crazy а аз ходих на зъболекар,изцедих се преди да тръгна татко му да го храни ако се забавя.Да ама не,както го оставих,така го заварих  Grinning Иначе още не се е случвало татко му да го храни с шише,даже не знам ако се наложи дали ще иска newsm78

# 266
Аз съм го оставяла веднъж на таткото да го храни със шишето. Като се върнах той тъкмо започваше да до храни и като ме видя ми връчи и шишето, и бебето  Mr. Green

# 267
  • София
Съветът ми е да пробвате задължително дали бебето пие от шиши, преди да го оставяте на някого, защото много кърмачета просто отказват да пият от биберон, а има и такива които забравят впоследствие как става. И ще се окажете в ситуацията- кърма има, обаче бебето се дере от глад Confused Така че задължително проба, и то непосредствено преди отсъствието, примерно предния ден.

# 268
Аз веднъж я оставих на татко й за към пет часа, но се видяхме и направихме кърма пауза  Mr. Green Като гледам моята как едва цоцка водичка от шишето, знам ли дали ще се справи с манджата.  newsm78

# 269
Лили естествено че щом духа или на детето му е студено ще я обличаш. Аз съм я разсъблякла ама тя ревеше, като се разхлади се успокои, просто слушам какво детето си показва. А освен това в Пловдив е трийсет и много градуса  Sunglasses
Пърпъл и аз така бях докарала малката с едни гриловани тиквички и патладжани, акото зелено викам ейй пристудих детето, но след 3/4 акита се оправи.
Аз да не се хваля много, но наистина като яде и от цица и шише е голяма благодат. Ядосвах се отначало че суче и заспива, та нали и давах изцедена кърма. После явно позаякна и само с кърмене се храни, но пък бонус за мен остана, че яде и от шише Wink та съм я оставяла на баща и, много съм горда и с него. И на бира я извел и я нахранил  Party

Общи условия

Активация на акаунт