Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 483
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Теди, аз изобщо не се опитвам да те убеждавам, а споделям и моето мнение, на база опит. И без това клиниката е претъпкана, няма лошо да се ражда другаде. Подразни ме факта, че ти без да имаш база за сравнение, заради една единствена акушерка, взе генерално решение и го оповести с един такъв гръмък патос, все едно Надежда е страшна дупка, от която са те спасили.

# 271
Люксен, а името на въпросната акушерка може ли ? Видели сте й баджа, значи трябва го знаете, както и ние да го знаем.

# 272
  • Пловдив
Люксен, а името на въпросната акушерка може ли ? Видели сте й баджа, значи трябва го знаете, както и ние да го знаем.

Мисля, че е време да посочим имена, явно доста момичета са получили неадекватно отношение, и все пак да си знаят момичетата, които отиват да раждат - акушер Г. Цветанова. Люксен, при теб коя беше?
Въпреки това аз пак бих родила там.

# 273
  • София
Да попитам, вие носихте ли си нощници за родилното или ползвахте техните. Стават ли техните нощници?

# 274
  • гр.София
Аз носих, но използвах тяхната

# 275
Техните са съвсем читави, а и кървенето след нормално раждане е обилно и с техните ми беше по-удобно, въпреки че носих моя.

# 276
  • София
Аз си носих моя, но ползвах техните. Съвсем ОК са си и всеки ден питат, дали да оставят нова нощница за преобличане.
Специално отворих сайта, за да видя въпросната акушерка. Изобщо не ми е позната по физиономия т.е. не сме се "засичали", така да се каже.

# 277
  • София
Аз пък имам много добри спомени от точно тази акушерка.
По мое време беше много любезно отзивчива.
Явно се променят с времето, жалко.

# 278
И аз не се сещам за тази акушерка. Е, моето така или иначе нощуваше при тях, ща, не ща и може би затова не си я спомням Mr. Green
Нощници и аз ползвах от техните. И добре, че направих така, защото още първата нощница отнесе обилно намокряне с водите Crazy

Добавям. Нека има и позитивно мнение, защото по-скоро кофти хората са изключение. Заради хора като тази акушерка https://www.nadezhda.bg/ekip/mariya-genova-257/ бих се върнала пак в Надежда Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 08:23 от Elektra.13

# 279
  • гр.София
О да, и аз съм много доволна от тази акушерка. Като трябваше да ми смени лепенката на корема все едно нея я болеше, толкова беше внимателна

# 280
  • София
Аз имам прекрасни впечатления от Гери (разбрах, че е заминала в чужбина). Беше изключително позитивна. Видя ме, че съм притеснена преди операцията, пошегува се с мен, сложи ми абокат от раз.
В отделението съм доволна от Крапчанска, Генова, Самуилова, Велчева, Добрева. Бяха изключително отзивчиви и кооперативни.

Изобщо всички от докторите до санитарките се опитаха да направят престоя ми там възможно най-спокоен.

# 281
  • Пловдив
Аз също до преди случката бях с много добри впечатления от нея, но ... уви. Тя е бебешка акушерка Mimi_Demi, не сменя лепенки, седеше само в детския сектор.
Мисля че не е онази Гери, за която става въпрос, missence.

# 282
  • София
Аз също до преди случката бях с много добри впечатления от нея, но ... уви. Тя е бебешка акушерка Mimi_Demi, не сменя лепенки, седеше само в детския сектор.
Мисля че не е онази Гери, за която става въпрос, missence.
Не е тя категорично, исках да кажа, че аз съм доволна от Гери (Гергана), но чух, че е заминала в чужбина.

# 283
  • гр.София
Аз говорих за Мария от снимката на Електра. На мен тя ми смени лепенката, слагала ми е и система със желязо, държеше се много мило

# 284
  • София
И от Мария съм доволна, внимателна е. При мен имаше лек неуспех с вземането на кръв, но жената се стара.

Скрит текст:
Докато се разберем ...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт