Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
По повод на подаръците за Доктора - подарихме му книга, когато бях в 12 седмица при последния преглед. Не съм очаквала колко трогнат остана!
Когато се родят децата, мисля да ги заведа със снимка и нещо по-значимо и голямо. Много пъти съм се питала и е обсъждан въпроса... Сигурно може да напълни цялата болница само с вещи, картини, икони... но няма как по друг начин да изкажат благодарност хората. Ако мога всеки ден ще му нося бонбони да му е сладко!  Joy

# 61
Една приятелка забременя и роди в Надежда след 9(9!!!) успешни ин-витро опити и 9 неуспешни бременности в напреднали месеци на друго място. В Надежда успя от първия път. Тя ще 'подарява'  на болницата яйцеклетки, за да помогне на други. Това е най-хубавия подарък, за който съм чувала.

# 62
Аз с такъв подарък не мога да се класирам. Едно, че съм минала годините и второ, че едва за себе си извадих някакви Crazy

# 63
Кристи, твоите извадени нали моми ще стават Юли- подарък от теб посещение от Мушмул + шкембак ще го зарадват със сигурност!

# 64
 Здравейте на всички,
 не съм от най активните в тази тема, но ви чета и искам да благодаря на тези от вас, които пишат редовно тук. Получих ценна информация и помощ по време на моята втора бременност. Искам да изкажа благодарности на д-р Румен Маринов, който ме насочи към болница Надежда. Проследявах се по ЖК при д-р Христов, на фетална морфология ходих при д-р Михова. Благодарение на тях имам живо и здраво момиченце, което вече е на 2 месеца. Не  родих в Надежда, но това няма значение. Благодаря им от сърце! Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

Cristi успешно и безпроблемно раждане на теб и на всички бъдещи мами.

# 65
Джен, благодаря, но аз още даже не съм бременна  Mr. Green

# 66
  • София
Момичета, някой ходил ли е в деня на отворени врати в Надежда? Записах се с 2ма броя посетители, но сега се замислих, че за 2рия брой може да имат предвид друга бременна, а аз ще водя таткото newsm78 В някои болници в дните на отворени врати не пускали татковци, та ако някой знае, би ли споделил, че да не го изненадам утре, като пристигнем и да се наложи да ме чака Thinking

# 67
Тук пускат Simple Smile Това се има предвид под 2 броя - ти и още някой по твой избор. Идвали са деца, баби, приятелки.

# 68
Здравейте, съществува ли в болницата ЖК по ЗК само и кой лекар бихте препоръчали? Благодаря!

# 69
Никой не води по ЗК, всичко е с платени пакети.

# 70
Благодаря!

# 71
  • София
Здравейте, бях питала за цената на феталната морфология преди, обаче нямам никакъв спомен вече и не намирам мненията Grinning  Става въпрос за втората, която е 19-22г.с.
Ако успя да запиша де, вече няколко пъти звъня и все ми пускат музиката за изчакване и накрая затварят.

# 72

Е нали около 10 ще ходиш на оглед, след  3 седмици ще си бременна. Не са дърпай, двойната количка чака  Mr. Green

# 73
  • София

Е нали около 10 ще ходиш на оглед, след  3 седмици ще си бременна. Не са дърпай, двойната количка чака  Mr. Green
Ако са и шарени близнаците ще се включа и аз с многоооо подарачета. Whistling

# 74
 Joy Joy Joy

А да видим Mr. Green

И Фели, три седмици след това съм при теб, бре! Ако съм бременна, ни пропадна виното Crazy

МаксиHug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт