Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 12

• 88 480
  • 736
  •   2
Отговори
# 120
  • София
4г минаха и все още имам усещания.
питала съм, казаха че е рязано все пак и все ще е така.
Ясно. И на мен така ми казаха. При второто зараствало и по-бавно. Дали е така, не знам. Благодаря ти за мнението. bouquet
Cristi, мерси и на теб! bouquet Ние с теб сме горе-долу по едно и също време. И при мен е спорадично, но все пак да попитам. 
Скрит текст:
Време ми е за преглед, че ходих 2м. след операцията. Blush
Аз имам коремна операция от преди 17 години и все още си имам различно усещани в областта на белега.
Ясно. Peace Явно съм останала с впечатление, че нещата трябва да станат по-бързо. Бях чела из форума, че след 20-на дена нищо не чувстват и т.н., та се попритесних. Blush

# 121
  • София
С времето ще спреш да му обръщаш внимание Simple Smile

# 122
  • София
С времето ще спреш да му обръщаш внимание Simple Smile
Благодаря ти! Peace

Carrie br, на профилактичен преглед ли го установи д-ра или имаше някакви оплаквания?

# 123
Благодаря ви на всички,момичета:* притесних се,че расте и както казах не съм имала до сега кисти и веднага си зададох въпроса:Ами,ако е злокачествено нещо и аз чакам. Ужас🙁Пу пу

От моето секцио минаха 3 месеца и нямам неприятни усещания-само изтръпнало и ме сърби понякога.

# 124
Missence,на първия преглед след секциото нямаше нищо. Беше минал и първия ми цикъл(не кърмя),след като ми свърши цикъла 17 дни по-късно не беше време за втори,а получих 12 дневно кървене,заради което отидох... Ташков каза,че най-вероятно се дължи на хормоните и между другото видя и кистата. Като мина и втория цикъл отидох с надеждата,че я няма-а тя по-голяма.Sad

Някой ме беше питал,забравих... дали имам разрешение да спортувам-да,още след първия преглед имах зелена светлина,но четох в нета,че било опасно киста да се спука😳

# 125
  • София
Carrie br, сега се сещам, че май беше споменала в темата, че имаш кървене. Аз мисля, че не е опасно, ако кистата се спука. Да не те заблудя, но според мен изчакай, може всичко да отмине.

# 126
Не знам дали съм писала. По принцип отдавна не съм и влизала тук.

# 127
Здравейте, момичета! Гледам, че темата напоследък  не е много активна. Аз съм пристрастна към болницата, хареса ми като съм ходила по друг повод и други лекари заради моя близка. Иначе на обикновен гинекологичен преглед съм била само веднъж при д-р Кайрякова и ми хареса като отношение, но не мога да преценя на 100 %. Искам да попитам някоя от вас дали се е следила при нея? Благодаря предварително!

# 128
Точно последните два дни си е активна Grinning Но обикновено се пише с конкретен въпрос или впечатление, като спамът се вихри в други теми Grinning Кайрякова ми се е падала веднъж в спешния, внимателна беше. Друго не мога да споделя.

# 129
Точно последните два дни си е активна Grinning Но обикновено се пише с конкретен въпрос или впечатление, като спамът се вихри в други теми Grinning Кайрякова ми се е падала веднъж в спешния, внимателна беше. Друго не мога да споделя.
Да, последните. Имах предвид преди това. Не се изказах правилно. Питам, защото не е от най-коментираните доктори. Благодаря ти. Simple Smile

# 130
Аз също съм попадала на д-р Кайрякова само в спешния кабинет. Тогава бях уплашена и за да ме успокои ми говореше много бавно, убедително и с огромни вперени в моите очи. Докато не се успокоя, не ме пусна. Това ми направи огромно впечатление.

# 131
  • София
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Гледам, че темата напоследък  не е много активна. Аз съм пристрастна към болницата, хареса ми като съм ходила по друг повод и други лекари заради моя близка. Иначе на обикновен гинекологичен преглед съм била само веднъж при д-р Кайрякова и ми хареса като отношение, но не мога да преценя на 100 %.
Искам да попитам някоя от вас дали се е следила при нея? Благодаря предварително!
Да, аз. Доволна съм. Успява да ти предаде едно чувство за спокойствие, което в определени моменти е важно.

# 132
Някой знае ли кога излизат графиците на лекарите за следващ месец?
Мисля, че го бях срещала някъде из старите теми, но не успях да го намеря сега.

# 133
  • В сърцето на любимия човек
За ЖК излизат обичайно след 15-то число на месеца (ако предстоят отпуски са готови и по-рано), а за Гинекология беше или след 10-то или след 20-то число (по-скоро второто).

# 134
Благодаря на момичетата, които ми отговориха!

Общи условия

Активация на акаунт