Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 68 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аз имам много по-стар и пак го ползвам Simple Smile

# 451
Аз имам много по-стар и пак го ползвам Simple Smile
Благодаря за бързия отговор.

# 452
Няма никакъв проблем да го ползваш до няколко месеца след изтичане на срока на годност.

# 453
А какво друго ефикасно лекарство ползвате за афти. Детето е около 4 г. , Вкуса на гранофурин не е никак приятен, да търся нещо с по- лека миризма и вкус?

# 454
Ползвала съм за афти на децата Дактарин орален гел, но последно бях чула, че са го изтеглили от аптеките.

# 455
   Сега рекламират някакъв гел за афти - Анафтин. Също така има и вода за уста.

# 456
Ползвала съм "Анафтин", но не останах особено доволна.

# 457
  • оттам, откъдето започва България
Лекар ми е казвал специално за мазилата, че могат да се ползват много години след срока на годност.
Така че и аз бих ползвала гранофурина и след срока на годност.  Peace

# 458
Благодаря на всички за отговорите относно срока на гранофурин. Аз също се консултирах с фармацевт и получих отговор смело да го ползвам. Дано скоро да има добър резултат.

# 459
  • Burgas, Bulgaria
Сигурно откачам - постоянно имам чувството , Че или ме лази муха по краката или ме щипе  нещо... ужасно е ! Денем , нощем ! Какво е това чудо ?!
И на моменти и тялото така,  не само краката  .
Аз ,Че към лудичка, така е , но това наистина ме побърква Sad .
Накой да се познава?

# 460
Да помоля и аз за съвет : От навехнат крак вчера Док ми изписа лекарства. Аз по принцип съм здрава и рядко пия каквото и да било. Преди да ги купя изчетох внимателно листовките и изпаднах в ужас , но ги започнах снощи. Значи , това е Репарил на хапчета /три дни ще пия по две, после по едно/ , плюс Диклопрам /два пъти по едно на гладно/.  Снощи ги пих , нямаше проблем. Но от сутринта, след втория прием , съм с ужасно гадене , горчи  ми в устата ,а стомахът ме боли почти остро. Като хапнах , болката поотмина, но ми се гади.
Какво бихте ми препоръчали за тези стомашни болки , билки или пробиотици, или витамини , или ...знам ли  и аз . Cry

# 461
Таис, всички такива медикаменти, със съставка диклофенак дразнят страшно стомаха.
Вариант са свещичките, мазане или инжекции.
Но ми е странно как ще се намести навехнат крак, само с лекарства? Rolling Eyes

# 462
Таис, всички такива медикаменти, със съставка диклофенак дразнят страшно стомаха.
Вариант са свещичките, мазане или инжекции.
Но ми е странно как ще се намести навехнат крак, само с лекарства? Rolling Eyes
Значи , няма оправИя с тези странични ефекти  Confused.
Аз явно неправилно се изразих , защото джипарата , ако ми е казал диагноза , не съм я отразила. Ходих да тичам и ме заболя над кокалчето , до вечерта си ме болеше здраво , а на другия ден се поду и отече. Затова закуцуках при него , защото изчетох какво ли не в нета  и не посмях да чакам да отшуми от самосебе си. Та той ме накара да го въртя , каза , че няма нужда да ме изпраща на ортопед , нито на снимка. За последното лекарство се поколеба /Диклопрама / , дали него или Афламил. Аз Афламил съм пила и нищо ми нямаше от него. Въобще , за първи път се чувствам толкова зле от лекарства. Чудила съм се на други хора как могат да се оплакват от болки в стомаха от лекарства. И ей го , разбрах за какво става дума Confused
Само чакам да стане понеделник, за да му звънна и да му кажа какво ми е , че направо се побърках. А не смея да си намаля дозата.

# 463
А Диклопрам го дават като уж щадящ стомаха, защото е с Омепразол.
Представи си без него как е!
Аз категорично отказвам да пия такива лекарства, само свещички ползвам.

# 464
А Диклопрам го дават като уж щадящ стомаха, защото е с Омепразол.
Представи си без него как е!
Аз категорично отказвам да пия такива лекарства, само свещички ползвам.
Аз не зная от кое от двете лекарства е. Cry Моля те , сподели за какви свещички става дума Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт