Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Момичета, моля за мнение, ама страхливите да не ми отговарят :
Сутринта , станах И щях да оправям детето за градина . Врътнах се и легнах ,че нещо не ми се стои права. По едно време мъжа ми идва и ме  пита детето няма ли да води детето .Аз бях забравила    ....
Тръгнаха те 8и 30   .В 8 и45 чувам колата , мъжа ми се връща и си мисля , кога тръгна за работа,че се връща ,поглеждам ,че телефона му е тук и решавам,че го е забравил . А всъщност той отиде детето да води ама ... ЗАБРАВИХ   ....
Офффффффффф ... И той ми се развика,че не било нормално да забравя детето и да не помня ,че е отишъл да я води ... Cry

Я миличка си вдигни дупето и отиди на един скенер, ако трябва си го плати. Да нормално е да забравяме, да се отнасяме и т.н., но ти си след пресен удар на главата. Дезориентирала си бръмбарите нещо...

# 556
  • София
Момичета, моля за мнение, ама страхливите да не ми отговарят :
Сутринта , станах И щях да оправям детето за градина . Врътнах се и легнах ,че нещо не ми се стои права. По едно време мъжа ми идва и ме  пита детето няма ли да води детето .Аз бях забравила    ....
Тръгнаха те 8и 30   .В 8 и45 чувам колата , мъжа ми се връща и си мисля , кога тръгна за работа,че се връща ,поглеждам ,че телефона му е тук и решавам,че го е забравил . А всъщност той отиде детето да води ама ... ЗАБРАВИХ   ....
Офффффффффф ... И той ми се развика,че не било нормално да забравя детето и да не помня ,че е отишъл да я води ... Cry

Я миличка си вдигни дупето и отиди на един скенер, ако трябва си го плати. Да нормално е да забравяме, да се отнасяме и т.н., но ти си след пресен удар на главата. Дезориентирала си бръмбарите нещо...

А Аулин пи ли? Аз от него съм много сънлива.

# 557
Тиква , няма начин да не е свързано с травмата.
И аз като Глухарче- невролог и едно ЕЕГ, задължително. То поне ще изолира потенциални огнища на възпаления.
Нищо , че не си повръщала , ако е сътресение , ще отшуми след две три седмици . Такава дезориентация е част от симптоматиката , но трябва да се прегледаш.  Hug

# 558
  • Burgas, Bulgaria
Лекарката от шокова е звъняла вчера на ММ да го пита за мен и той сега отиде там ( оправя им климатиците ,та се познават) . Каза да се оправям , че ще дойде да ме вземе  , докторката е казала да си събирам багажчето , Че ще поостана малко в неврохирургията  , малко вливки за мозъка да ми пуснели и снимка да направят за всеки случай .

# 559
  • Варна
Лекарката от шокова е звъняла вчера на ММ да го пита за мен и той сега отиде там ( оправя им климатиците ,та се познават) . Каза да се оправям , че ще дойде да ме вземе  , докторката е казала да си събирам багажчето , Че ще поостана малко в неврохирургията  , малко вливки за мозъка да ми пуснели и снимка да направят за всеки случай .

Чудно, събирай багажа. Приеми го като 2-3 дневна почивка в леглото Sunglasses

# 560
Влизам с едно бързо питане. При порязвания на прозоречно стъкло необходимо ли е да се прави ваксина против тетанус. Раните не са много дълбоки, няма нужда от шиене, но са многобройни.

# 561
От стъкло не. Ако е от ръждиви предмети, да.

# 562
Благодаря!

# 563
  • Burgas, Bulgaria
Само да ви благодаря Simple Smile.
В неврохирургията съм минах скенер ,имам оток и натискал нещо за това не помня и бъркам думи .Няколко дни и всичко ще е ок .
Малкият дявол  ,слава Богу !

# 564
Открих си гъбички по ноктите на ръцете.Някой да препоръча ефикасно лечение и с какво да се мажа?От два дни е мажа с крем Миконафин и преди това си стискам малко лимон на ръцете и разтърквам.Нямам възможност сега да отида на дерматолог.

# 565
Открих си гъбички по ноктите на ръцете.Някой да препоръча ефикасно лечение и с какво да се мажа?От два дни е мажа с крем Миконафин и преди това си стискам малко лимон на ръцете и разтърквам.Нямам възможност сега да отида на дерматолог.
Масло от чаено дърво! Wink

# 566
Това го четох из интернет днес.Как се процедира с него?Мажа си ръцете или трябва да се киснат?

# 567
Това го четох из интернет днес.Как се процедира с него?Мажа си ръцете или трябва да се киснат?
О не, не трябва да се киснат. Маслото е доста силно. С клечка за уши може да намажеш нокътната плочка. Действа също много добре на пъпки.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 23:48 от Незнайна

# 568
  • Варна
Само да ви благодаря Simple Smile.
В неврохирургията съм минах скенер ,имам оток и натискал нещо за това не помня и бъркам думи .Няколко дни и всичко ще е ок .
Малкият дявол  ,слава Богу !

Полежи си малко и всичко ще е ок.

# 569
Непременно ще го пробвам.Вчера се зачетох как се използва и видях,че става и за кокоши трън.И там ще мажа,че ме мъчи от години.Дано се оправят,че и лак не мога да си сложа.
Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт