Бързи здравословни въпроси и отговори – 7

• 69 539
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да ми препоръчате нещо за подути небце над горен зъб?
Друг път минава за 1-2 дни сега се задържа 4.
След дългогодишна употреба на АБ родожил при кризи от пародонтозата, една млада и много умна зъболекарка ми препоръча Алсипин - http://www.aptekar.bg/index.php?route=product/product&product_id=885 Около 4-5 лева е в аптеките, билково, много съм доволна, вече няколко години не ми трябва антибиотик. Само за няколко промивки за 1 ден възпалението утихва. Препоръчвам го горещо.

# 586
https://apteka.framar.bg/30020510/%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8 … -%D0%BC%D0%BB-svr тов ами беше изписал дерматолога за размекване на тръна преди горене, поне седмица мажеш, размеква го

# 587
  • Варна

Това ми е МБ ...какво мислите?Изписаха ми аб и противогъбично.

Ми има изолирана бактерия Ешерихия коли ще си я мориш, нищо драматично Simple Smile

# 588
За кокоши трън може да пробвате с пчелен клей. Накисва се хубаво крака в топла вода с морска сол. След това се разчопля тръна, така че да може в "дупчицата" да се сложи парченце прополис с големина на главичка на кибритена клечка. Слага се лепенка отгоре, като процедурата се повтаря през два дни. След максимум трето третиране трънчето излиза.
И аз така съм махала, но не съм го чоплила предварително, а при смяната на парченцето клей съм премахвала и мъртвата кожа. Внимавайте клея да покрива само проблемното място без да попада върху здрава кожа, защото ще умъртви и нея.

# 589
Кокоши трън от ходилото си махнах с лепенки на Урго - 14 дни си слагах след баня, като преди следващата лепенка изрязвах умъртвената кожа. Много упорита гад и накрая доста ме болеше мястото, но устисках.

# 590
Купих си масло от чаено дърво и масло от карамфил,реших да си добавя по двайсетина капки в крема за душ,нали съм с фоликулит,имам и понякога пърхот-и в шампоана сложих.Чаеното дърво дезинфекцира,а маслото от карамфил май е най-силното против гъбички,бактерии и тн.,най-силният антиоксидант,ползва се и за болящи зъби и инфекции в устата,прочетете в гугъл за него,капнах си и във водата за уста,взех и от тези нови капсули РЕГЕНЕРАТЕРА,обявих война на токсините хахах Simple Smile
Мнение след трети ден-има нещо различно,но не знам какво,чувствам лекота и енергия,кожата ми се поизчисти,дано да върви добре Simple Smile

# 591
  • Sofia
Направих си изследване за очно налягане и резултатите са високи,29 и 30....От какво може да се е покачило?

# 592
  • оттам, откъдето започва България
След дългогодишна употреба на АБ родожил при кризи от пародонтозата, една млада и много умна зъболекарка ми препоръча Алсипин - http://www.aptekar.bg/index.php?route=product/product&product_id=885 Около 4-5 лева е в аптеките, билково, много съм доволна, вече няколко години не ми трябва антибиотик. Само за няколко промивки за 1 ден възпалението утихва. Препоръчвам го горещо.
Фри, благодаря за споделеното. Тази пародонтоза ме побърква.

# 593
Направих си изследване за очно налягане и резултатите са високи,29 и 30....От какво може да се е покачило?

Не ти ли изписаха капки?
Високото налягане е признак на глаукома. Никак не е безопасно. Sad

# 594
  • София
Синия Листерин!

# 595
  • Варна
Здравейте, да попитам стойност на калпротектин 130, при референтна до 50 за какво трябва да сигнализира - възпаление или нещо по-сериозно.В понеделник ще посетя лекар, но дотогава...

# 596
  • Sofia

Не ти ли изписаха капки?
Високото налягане е признак на глаукома. Никак не е безопасно. Sad
Изписаха ми за 10дни.
Майка ми е с глаукома.
Направиха ми скенер,нямало изменения.
Дали може да съм го вдигнала от стрес,рев,гледане на тв,четене и комп?
Денят преди изследването правих всичко това...

# 597
Здравейте, въпрос-ефикасно средство против гъбички по ноктите ? Не  много тежка форма , никакъв ефект от лак против гъбички и спирт против гъбички.

# 598
Здравейте, въпрос-ефикасно средство против гъбички по ноктите ? Не  много тежка форма , никакъв ефект от лак против гъбички и спирт против гъбички.

Мисля че по-горе се писа за гъбички по ноктите. Препоръчаха масло от чаено дърво и масло от карамфил също така.

# 599
   Мисля че по-горе се писа за гъбички по ноктите. Препоръчаха масло от чаено дърво и масло от карамфил също така.
bouquet пропуснала съм превърляйки страниците назад. А някакъв крем или друго ?

Общи условия

Активация на акаунт