Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 7

• 45 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Аз сутрин ям малко сушени стафиди с кафето,защото го пия без захар и да ви кажа действа ми за 00 ,но аз и преди бременността го правех и коремът ми така е свикнал.

# 106
Мен почна да ми се гади от миризма на кафе като забременях, а преди това сутрешното кафе ми беше "вдъхновението" за 00 Mr. Green. Изобщо не знаех, че трябва да се ходи всеки ден, добре че казахте, ще се взимат мерки Laughing

# 107
И аз 2 месеца не поглеждах кафе. Сега пия едно фрапе от сутрин до обяд.

# 108
Кафето го спрях от нова година и бях минала на инка и едно малцово кафе от дм.После ми втръснаха и започнах да пия мляко с какао вместо кафе.А сега от 1-2 месеца изобщо не ми се пие и мляко с какао.Странна работа,защото от години без прясно мляко не оставам.Сега чай пия.

# 109
Момичета, нормално ли е да имам болки като вървя /по-бързо май/ в корема долу някъде където може би са яйчниците. Сравнително остри. От две седмици май ми е ежедневие това... Поне по веднъж на ден...

# 110
Elitsa, и аз съм така. За мен е нормално, всичко се разтяга. Peace С предната бременност никакви болки нямах до края. Единствено крампи и киселини. Тази, както е тръгнало, очаквам всякакви екстри. Crazy Вчера след следобедния сън се събудих с натрапчивата идея да хапна от баницата, която бях направила сутринта на домочадието (без да я опитвам дотогава). За пръв път се скъсах от киселини от едно малко парченце, а е със съвсем малко мазнина и то масло. Скоро едва ли ще прегреша пак. Laughing

# 111
Аз също съм с болки ниско долу при по-бързо ходене, но не се появяват всеки път, а от време на време.
Просто забавям ход или посядвам за няколко минутки и съм пушка. Grinning

# 112
И аз от разни болки само сменям дивана с леглото и обратно.. За това до края ще стана 200 кг!!

# 113
Мен ме боли в движение само. Направо имам чувството, че това бебе ми е стъпило на всички органи и ги мачкааа и прави на компот.  newsm78
Поне киселини засега и болки в стомаха и запек не съм имала още   Mr. Green Laughing

# 114
  • София
И аз нямам киселини иначе ме боли сядам почивам и така.

# 115
Поне киселини засега и болки в стомаха и запек не съм имала още   Mr. Green Laughing

Радвай се!! Аз щях д аумра от киселини отначало!!

# 116
  • София
И аз имам придърпвания от време на време. Лекарката каза, че може и да имам някакви сраствания на матката и от това да е . Но спирам, почивам и така.  Stop

Киселини до момента нямам, ще видим за напред.

Едно на ръка, че от 2 дни вече толкова много усещам ритничетата, бебето не се спира направо  Laughing

# 117
  • София
АЗ имах миналият път към края само на бременността.Това е отвратително  нещо.Дано пропусна сега.
ще стягам багажа за морето днес. Laughing

# 118
Моето също е много активно. Сутрин към един час се врътка и вечер също има гимнастика. Но вече е много осезаемо. Чак мъжът ми го усеща.

# 119
  • София
Момичета, а аз да питам - имате ли вече изготвени списъци. Списък за раждането (което може би е още рано де) и списък за новороденото (на тези които им е първо дете.)

Влизайки в 6 месец, днес се разрових по темата, но в нета излизат адски много различни списъци.  newsm78  #Crazy Чак се притесних, да не взема да пропусна нещо.

Интересуват ме наистина първоначално необходимите неща, в последствие е ясно, че роднини и приятели подаряват и питат.

Общи условия

Активация на акаунт