Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 7

• 45 675
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Лизи,много сладко шоши е момченцето ти. Heart Eyes Ние сме се запасили с ръкавички и шапчици,боденца,терлички.Доста нещица накупихме с мъжа. Grinning На един познат сега му роди бебе и също каза,че горкото си надрало личицето още от първия ден.Милото то.

# 571
  • София
Да ви се похваля, че моя бебко е вече 1300гр  Heart Eyes  Вървим към нормално раждане, няма индикации за секцио и съм щастлива.  bouquet

# 572
Аз съм на преглед в понеделник и вече нямам търпение.  Heart Eyes Последно ходих на 14.06. и тогава ми каза доки 780 гр. Сега сигурно е над 1кг.

# 573
Браво,в коя седмица си?

# 574
  • София
В 28+3.

# 575
Unknown, браво на бебчо  Heart Eyes
С малко си напред, аз в сряда започвам 28 г.с. и ми е страшно интересно колко е порастнало вече моето мъниче.
Бях на ЖК последно на 24.06., тогава беше 712 г, сега съм при моя лекар цял месец по-късно, направо как ще изкарам, не знам. Това ми е първата толкова голяма амплитуда м/у прегледите.

# 576
  • София
Ама такава голяма тръпка е като не си го виждала цял месец  Party
Вие с колко кг сте напред? Аз съм +10 вече, сега съм 65кг и АГ каза, че ще правим диета, като стигна 15кг. Не е ли прекалено това?  newsm78

# 577
Моят преглед е точно в 28 г.с. също Simple Smile
До тук съм +9 кг., но аз и с първата бременност качих 15 кг, не очаквам чудеса и с тази ooooh!

# 578
И аз съм +10 кг към момента и очаквам включване от д-ра за диета или най-малкото за изследване за гестационен, че и повечко околоплодни води имам.

# 579
И аз другата седмица съм на преглед,ще съм в 28 седмица.+ 8 кг съм,но май нещо ми се скапа кантара вкъщи,различно ме изкарва.Ще видим на жк колко съм в действителност.И изследвания ще ми пускат тогава.

# 580
Днес работих с едно бебче - наистина голям мъж! 3 седмици преди термин се е родил и е бил 3,800кг. А днес на 45 дни е 5 кг. Да е живо и здраво!

# 581
Аз очаквам с нетърпение утрешния преглед. Последно бях на 09/06 и дано бебчо да е пораснал достатъчно. Иначе съм 25 седмица и до сега съм качила 5,5 кг, като 2,5 са от последните 4 седмици. Даже последната доста съм качила, а не съм променяла начина на хранене, дори бих казала, че въобще не искам да поглеждам храна заради киселините, които ми предизвиква. Ако можех щях гладна да си стоя.
Ние още нищо не сме пазарували, но заглеждаме всяка жена с количка Simple Smile. Голяма чуденка е каква да изберем.

# 582
Аз днес бях на преглед и в 25+6 беше 1065 гр. Върви напред. По главичка  в 29 г.с. Чак се шашнах...Как ще е толкова голяма??? Иначе е обърнато главично.

# 583
Момичета, тези от вас, които пият Малтофер или др. Желязосъдържащ препарат:
Лекарят ми е написал да го пия 2 х1, но докога.. Колко време може да се приема?

# 584
Аз пия Сорбифер на един прием по 2 таблетки, но не знам докога, като отида на преглед ще попитам. Но предполагам, че ако хемоглобинът ми все още е под 110, ще ми го продължат.

Общи условия

Активация на акаунт