За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 65 204
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички, бях писала преди време за пиърсинг на пъпа 😀. Работата е там, че под долната дупка ми се е образувало нещо като мехурче, което е синьо- червено тоест пълно с кръв. Ходих преди две седмици до студиото и там ми казаха да се пръскам с Оксикорт. Пръсках се пет дена и това изчезна, но от една седмица пак се появи. Иначе не ме боли и ако не го пипам няма секрет или каквото и да е. Абе в голям филм се вкарах май май Sweat Smile Дали пък не е така, защото съм прекалила с почистването или да не я ръчкам твърде много обицата?  Иначе се пръскам с физиологичен разтвор всеки ден. Чудя се дали пак да не ходя до студиото?

# 106
  • BG
aneeeeeeliya, по принцип Wink

# 107
Благодаря за отговора отново! Като цяло след първия ден, почнах всеки ден след това да си я мия по 2 пъти горе долу и си я мажа по 5 6 пъти на ден. Опитвах се да я мажа по-често, но не се получи. Надявам се просто да не е фатално начина по който се грижа за нея. Под фатално имам впредвид силно размазване или избледняване.

# 108
А има ли как да се предотврати? Черно бяла е.

Първия ден след като го намазах за 1 път го намазах още 3 пъти. Много се притеснявам просто. Дори освен 1 път другите пъти само го мажа, а не го почиствам с антибактериален сапун. Трябва ли всеки път да се почиства с антибактериалния сапун първо? От притеснение направо полудявам

Аз само сутринта като се събуждах и го миех с антибактериален сапун. Ако е на неудобно за миене място на мен ми казаха с бебешки мокри кърпички да го мия. Иначе за грижата аз пък се бях параноясала и го мажех по 15-17 пъти на ден и като почна да се бели сама му махах коричката (тотално грешно). Искам да ти кажа,че го имам от 2 години и ми е като чисто нов - не е избледнял или размазан.
Другият, за който се грижех много по правилно пък за половин година се размаза около кожата.
Според мен зависи от мастилото и как са ти го направили Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 15:11 от Serpent59

# 109
Здравейте отново! Вече почнах втората седмица. Имам въпрос понеже чета на всякакви места и навсякъде пише различно нещо. Вмомента татуса ми се бели и в един сайт пише, че се маже само с вазелин, в друг, че докато се бели не се маже, а аз се чудя дали да си го мажа с моя си крем който до сега съм използвала.

# 110
Мажеш. Може и със същия, може и с вазелин. Сега е важно отново да се маже, за да не станат корички, не се чеши и я остави да се пребели сама, без да подръпваш тук-там, за да не стане фал.

# 111
  • Street of Dreams
Най-вече когато се бели татуса, се маже. Бепантен за мен е най-добрият крем.

# 112
Благодаря за отговорите Blush

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 15:59 от aneeeeeeliya

# 113
  • Street of Dreams
Хм, да не е нещо на психическа основа?

# 114
Кои са топ татуисти в момента ?

# 115
  • В свой си свят :))))
vvv8, аз бях с подобен проблем като теб, пръсках, възпаляваше се и набираше отново и т.н....на края се оказа алергична реакция към обецата. След като я смених, вече 4г. нямам проблеми.

И мен ме "сърби" дето се вика за нов татус...имам само 2 и някак си изпитвам остра нужда и от трети. Само да измисля какъв да е и къде да го скрия да не се вижда, че да си нямам проблеми на работа...аааа и да навия Любовта да ме заведе да ме нарисуват де,...а бе малко са ми проблемите май Sweat Smile

# 116

Аз лично никога не бих отишла отново в студио за обица на пъпа. Минах през този ад, след което оставих дупката да зарасне. След месец отидох при хирург, който ми направи местна упойка и с хирургическа игла направи нова дупка. Никаква болка, никакво възпаление. Сложих директно златната обица, а не медицинска. Много съм доволна.
Здравейте на всички, бях писала преди време за пиърсинг на пъпа 😀. Работата е там, че под долната дупка ми се е образувало нещо като мехурче, което е синьо- червено тоест пълно с кръв. Ходих преди две седмици до студиото и там ми казаха да се пръскам с Оксикорт. Пръсках се пет дена и това изчезна, но от една седмица пак се появи. Иначе не ме боли и ако не го пипам няма секрет или каквото и да е. Абе в голям филм се вкарах май май Sweat Smile Дали пък не е така, защото съм прекалила с почистването или да не я ръчкам твърде много обицата?  Иначе се пръскам с физиологичен разтвор всеки ден. Чудя се дали пак да не ходя до студиото?

# 117
Аз още не съм си направила.Това ще ми е първата татуировка Искам нещо много яко не мога да си избера 🙄🙄🙄🤨

# 118
Здравейте, аз пък имам въпрос относно премахване на татус. Имам 8 някои големи, други малки и все със знаечение лично за мен. Но напоследък се замислям за премахване на 2, които са от врата към рамената, по скоро отгоре на раменете, не знам дали ще се ориентирате за кое място говоря.  Та въпроса ми е знаете ли във Варна къде премахват качествено?  И на какви цени , разбира се . 😊

# 119
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз пък имам три тстуировки, едната от които е на китката. Другите са на рамото и гърба. Другите ме сърбяха, докато не заздравяха, тази на китката често ме сърби страшно много. Вече от половин година я имам и идея нямам защо...
С обецата на пъпа не ми се получи. Бях се продупчила миналото лято, но вместо да ми сложат по-дълга обеца за начало, тъй като се подува, те ми сложиха къса. И докато бях на работа ми се отвинти долното винтче и тъй като беше твърде къса, нямаше как да се завие. Опитвах, опитвах, ядосах се и се отказах, а и много ме сърбеше.

Общи условия

Активация на акаунт