За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 64 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Street of Dreams
Разбирам. Аз помислих, че имаш час за cover up. Както и да я прекроите, черното ще си остане черно - или трябва да вкараш големите гълъби в още по-големи картини, или лазер.

# 91
Прилепо-гълъбите са точно под едната гърда, от до.. Единствено някакви цветя, ще ми се черешови, че имам гейша, пък и днешната пак е с японски уклон.. Ще видим какво ще каже довечера, мен ми е и неловко като място за работа, просто съм цъфнала+вързала Simple Smile

# 92
  • Street of Dreams
Да се похвалиш с новия татус (със снимка) и да споделиш какво сте се разбрали Hug

# 93
Вярно ли е, че цветните татуировки избледняват бързо?

# 94
  • BG
butterfly971, да, избледняват. Правенето на контур и оцветяването са 2 различни неща - различни са иглите, туша, техниката на изпълнение. Цветната татуировка се нуждае от освежаване от време на време, ако искаш да изглежда добре.

# 95
Здравейте! Бих искала да попитам, до какво може да доведе неправилна грижа за татус. Поради куп причини направих много грешки. Още първия ден за 10мин. без да искам имаше контакт със слънцето, намазах си го за първи път едва след 8 часа и много други грешки. Направо много се ядосвам на себе си. Моля някой да ми каже? До какво може да доведат такъв тип грешки още в първия ден от татуса?

# 96
избледняване и неравномерни цветове

# 97
А има ли как да се предотврати? Черно бяла е.

Първия ден след като го намазах за 1 път го намазах още 3 пъти. Много се притеснявам просто. Дори освен 1 път другите пъти само го мажа, а не го почиствам с антибактериален сапун. Трябва ли всеки път да се почиства с антибактериалния сапун първо? От притеснение направо полудявам

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 11:14 от bubanka

# 98
Мия сутрин, обяд и вечер първата седмица, а мажа когато се сетя - и пет пъти може да се намажа днес, може и повече, ако ми е направило впечатление, че е суха. По-нагоре са казали- при неправилна грижа може да избледнее, ако не я мажеш, да хване коричка и тн. Според мен един ден не е фатален, обръщай й внимание докато зарастне и трябва да е ок.

Аз забравих да се отчета.. прясня, прясна на снимката, че вече се бели и е грозничко Bowtie
Скрит текст:

# 99
  • BG
Здравейте! Бих искала да попитам, до какво може да доведе неправилна грижа за татус. Поради куп причини направих много грешки. Още първия ден за 10мин. без да искам имаше контакт със слънцето, намазах си го за първи път едва след 8 часа и много други грешки. Направо много се ядосвам на себе си. Моля някой да ми каже? До какво може да доведат такъв тип грешки още в първия ден от татуса?
Струва ми се че малко небрежно подхождаш към нещата. Грижата и хигиената са по-важни от самото татуиране. Освен размазан и некрасив татус, е възможно да се сдобиеш и с някоя инфекция. Топлото време предразполага към такива неща. Пази се. Миене с антибактериален сапун поне 2 пъти на ден, попиваш със салфетка, мажеш с чист вазелин. Като започне да изсъхва мажеш пак.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 02:33 от Valentina BG

# 100
Струва ми се че малко небрежно подхождаш към нещата. Грижата и хигиената са по-важни от самото татуиране. Освен размазан и некрасив татус, е възможно да се сдобиеш и с някоя инфекция. Топлото време предразполага към такива неща. Пази се. Миене с антибактериален сапун поне 2 пъти на ден, попиваш със салфетка, мажеш с чист вазелин. Като започне да изсъхва мажеш пак.

Не е от небрежност, просто първия ден нямаше как. Имах адски много работа, крайни срокове дори съвсем бях забравила за нея. Но от втория ден си я мия с антибактериален сапун и мажа на 2 часа по 5 6 пъти на ден се старая. Извинете за глупавия въпрос, но избледняване или размазване след колко време се предполага, че ще се случи, ако се случи? Иска ми се да знам ориентировачно дали става въпрос за след 6 месеца или 4 години примерно ...

# 101
  • BG
aneeeeeeliya, след години се получава лекото размазване. Не го мисли от сега още, грижи се за татуировката и й се радвай Simple Smile

# 102
aneeeeeeliya, след години се получава лекото размазване. Не го мисли от сега още, грижи се за татуировката и й се радвай Simple Smile

А възможно ли е да не се получи размазването? Все пак не се погрижих за нея само първия ден както трябва? Като цяло дори първия ден я измих с антибактериален сапун и я мазах 4 пъти. Проблема ми беше че се оогрижих за нея след 8 часа с фолиото и че беше за кратко на слънце.

# 103
  • BG
Щом е само вчера няма проблем. А иначе - размазването е неизбежно, рано или късно ще се случи до някаква степен. Колкото и да си я пазила, все някога се получава едно избледняване и размиване. А, и черното вече не е толкова черно... хич даже Simple Smile

# 104
Щом е само вчера няма проблем. А иначе - размазването е неизбежно, рано или късно ще се случи до някаква степен. Колкото и да си я пазила, все някога се получава едно избледняване и размиване. А, и черното вече не е толкова черно... хич даже Simple Smile

Благодаря за информацията Blush . Само  не разбрах дали по принцип говорите, че на всеки човек след години се появява леко избеляване или размазване или конкретно в моя случай?

Общи условия

Активация на акаунт