За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 64 978
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Обичах, прекалено много го мислиш, спри се. Имай в предвид, че хората имат различна търпимост на болка, на различни места. Настрой се положително, вместо да мислиш за това колко и дали ще те боли. Просто смени нагласата и ще ти се получат по-добре нещата, според мен. С най-добри чувства го казвам.
Така е ,всичко е в мисленето! Не знам защо всеки изпитва нужда да ми каже колко боляло и да ме напряга още повече. (Не говоря за тук,а за познати с които съм споделила )
Стягам се и спирам с лудостите Simple Smile Яд ме е ,че ги слушах и сега ме вкараха в размисли на български или на английски искам надписа  smile3555 smile3555 smile3555
Няма по-сладка болка от тази при татуирането. Мен повече ме боли като се епилирам, отколкото като се татуирам Simple Smile Имам цял гръб почти ами да ти кажа веднага бих седнала да си правя нова, защото дали ще боли или не е последното, което би ме спряло. Аз лично на голямата по едно време направо се унесох и почти не заспах. Кожата го усеща по-скоро като жулване не като да те бодат с инжекции Simple Smile А надпис не е като да ти татуират цял гръб, така че отивай смело и само бъди сигурна в това, което искаш и как го искаш Simple Smile

# 76
Момичета имам проблем! Имам един татус от преди 2-3 години надпис е, който вмомента на нищо не прилича! Размазан е, буквите са сляти с дебел шрифт са написани дебели и сляти нищо не се чете.  Ужасен е. Някоя има ли представа дали може по някакъв начин да се оправи да не е слято дебело и размазано без да я премахвам с лазер или да ми татуират нещо над нея, защото много си я харесвам. Моля давайте някви идеи, че така стои много грозно и не мога вече така Sad

# 77
Момичета имам проблем! Имам един татус от преди 2-3 години надпис е, който вмомента на нищо не прилича! Размазан е, буквите са сляти с дебел шрифт са написани дебели и сляти нищо не се чете.  Ужасен е. Някоя има ли представа дали може по някакъв начин да се оправи да не е слято дебело и размазано без да я премахвам с лазер или да ми татуират нещо над нея, защото много си я харесвам. Моля давайте някви идеи, че така стои много грозно и не мога вече така Sad
Единствено което ми дойде на ум е ако може татуиста при който ще ходиш да я направи като със сенки или с някакъв светъл туш около буквите. Незнам точно как, но попитай татуист.

# 78
  • Street of Dreams
И аз смятам, че трябва да се пита ДОБЪР татуист.

# 79
Здравейте, имам един въпрос към вас, като хора с повече опит с татусите. Ето и казуса ми:
Мин.година лятото си направих татус на китката - надпис. Бях много стриктна със заздравяването. Купих си мехлем от студиото и си го мазах две седмици, докато падна и коричката и всичко. Заздравя добре и после цяло лято го мазах със слънцезащитен да го пазя. По принцип нося часовници, но почни половин година не бях носила на тази ръка, че да не дразня татусчето. Много ми е нежна там кожата, но все пак всичко беше наред и в началото като почнах  да си нося часовник. Но от месец - два имам леки проблеми. Понякога ме сърби леко, а и няколко пъти ме дразни и часовника, почва да ме сърби и го свалям и се успокоява. Нежна ми е все едно сега съм го направила. Нямам обяснение, защо така изведнъж. Имате ли обяснение и имали ли сте такъв проблем. Искам да си правя втори, но сега се замислям и ме хвана страх.

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 10:45 от Malko_Slance

# 80
Каква е каишката/верижката на часовника ? Може да се запарва.

# 81
Здравейте, имам един въпрос към вас, като хора с повече опит с татусите. Ето и казуса ми:
Мин.година лятото си направих татус на китката - надпис. Бях много стриктна с заздравяването. Купих си мехлем от студиото и си го мазах две седмици, докато падна и коричката и всичко. Заздравя добре и после цяло лято го мазах със слънцезащитен да го пазя. По принцип нося часовници, но почни половин година не бях носила на тази ръка, че да не дразня татусчето. Много ми е нежна там кожата, но все пак всичко беше наред и в началото като почнах  да си нося часовник. Но от месец - два имам леки проблеми. Понякога ме сърби леко, а и няколко пъти ме дразни и часовника, почва да ме сърби и го свалям и се успокоява. Нежна ми е все едно сега съм го направила. Нямам обяснение, защо така изведнъж. Имате ли обяснение и имали ли сте такъв проблем. Искам да си правя втори, но сега се замислям и ме хвана страх.

При мен се получава същото.4 год.след татуса.Нямам обяснения,но гледам да не нося нощо на тази ръка

# 82
Той не е един часовник, няколко са. Аз обичам часовници и си ги сменям. Странното е, че в началото нямах никакъв проблем, а уж татуса беше по-нов. Сега обаче един ден е ок, после не е...не разбирам защо така. Единственото ми обяснение е, че на китката кожата е нежна и след татуса става още по-нежна и всичко я дразни.

# 83
  • София
Здравейте! За първи път се записвам в темата, но имам нужда от съвет. Записала съм си час за трети татус и понеже някой ми пусна мухата, че имало обезболяващи кремчета ми се иска този път да взема( татуса ще е по-голям). Може ли да споделите дали имат ефект?

# 84
Скок и аз при вас. Имам два до момента, сравнително големи и днес имам час за трети татус, стискайте палци.
Ще правя и консултация за покриване на единия (на 15 години нямаше ли кой да ме натупа?), но реших да ви попитам, задължително ли е да минавам през лазер или има шанс да рисува отгоре директно? Черен е, поизбледнял на места, чудя се дали цветна татуировка ще го покрие без други интервенции..

# 85
Виждала съм много добри cover up работи,. Зависи от татуиста и какво може да ти предложи той.

# 86
Всъщност е страшен в работата си, правил е невероятни неща, но трябва да попитам днес да ми покаже cover up, защото не съм виждала негов. Иначе 15 годишната аз беше убедена, че три черни гълъба (смятай огрооомни прилепи) са чудесна идея.. на ребрата.. от кварталния..
Със сегашния си акъл се радвам само, че не съм се заразила с някоя гадория и зарастна без инфекции!

Въпроса ми е, задължително ли трябва да се минават лазерни процедури за премахване на старата, или не винаги е нужно и може да се работи директно отгоре?

# 87
Това,което съм виждала е било без лазер преди това.

# 88
  • Street of Dreams
Ама не са били три огромни черни гълъба... Много зависи какво искаш да павиш отгоре - не се ли видя с татуист за консултация?

# 89
На ребрата е, едва сега събирам смелост да я преправя(а е доста, доста стара), в 5 имам час за друг татус и ще се консултирам, питах по-скоро за да се ориентирам какво ми предстои, не че лежа само на форумските отговори.

Общи условия

Активация на акаунт