За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 66 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
На тъмно, определено. Ако говориш за лабрет - за моя дадох 30 преди години. Сега не знам как вървят точно.

# 586
  • Light of Zartha
Момичета, неочаквано си харесах татус! По-точно се влюбих, толкова "мое", обаче искам да е скрита. Вече имам една малка на хълбока, тази се очертава по-голяма. Мисля да е на ребрата отстрани, може би малко към гърдите. Ще приложа снимка на мястото. Въпросът ми е, понеже в един момент дал Бог ще имам детенце, при бременност това място разтяга ли се? Има ли шанс да се промени?

# 587
А аз тая тема защо чак сега я виждам?! 😂
Първата татуировка си направих на почти 42 години. До момента са 8. Като захладнее още малко, ще преправям една. Имам и 2 пиърсинга, както и доста дупки на ушите.
Ще следя.

# 588
Първата ми татуировка е на рамото. Преди 12 години. Минах през анорексия, нормално и наднормено тегло. Не мисля че й се е отразило.

# 589
  • Пловдив
Ето и нещо ново от мен! Много съм щастлива🙂

# 590
Здравейте,
някоя има ли тату върху пръстите? Да ми каже дали наистина ще се развали сравнително скоро./имам под китката от години,което не е мръднало,но мястото е друго и кожата е друга там/
Преди седмиц-две правихме партньорско тату и аз държах да е там.Едната татуистка каза"силно не препоръчвам мястото",другата се сгласи н анаша отговорност.Е,направихме го там,но дали наистина ще се размаже в близките години?

# 591
Много вероятно, просто мястото е такова. Според мен ще трябва да повтаряте след време.

# 592
Рали, страхотно е! Лотус е това, нали? Какво символизират останалите елементи?

# 593
  • Пловдив
Знак Om и Unalome. Минало, настояще и бъдеще и пътя на живота най-общо казано.

# 594
  • Пловдив
Аз все още се чудя кой татуист да избера. Повечето татуси ми изглеждат сиви, а не черни. Сякаш са на няколко години. Искам тъмно черни и тънки линии, но рядко попадам на такива снимки или татуси на познати. Всеки си препоръчва този, при когото е ходил. Мисля, че най - много ми допадна работата на Божо. За Пловдив става въпрос. Ако някой има идея за друг, моля да ми пише да погледна и там.

# 595
Теодор - който съм пратила при него е останал доволен. Страшен пич е и изпипва всичко до малкия детайл. Пиши Won Ted във фейсбук и ще го намериш. Simple Smile

# 596
А нормалното мастило не е ли сиво?
Ако искаш чврен,ще трябва да е с цвят-черно
Моят последен партньорски е с тънка игла,ьащото е малък с тънки цифри.На 2 седмици е и си е сив от началото.Както и останалите.Цвят имам само на едната,като белият и жултият се загубиха тотално там.Скоро си видях снимка на татуто в страноцата на студиото и се сетих,че съм имала жълто по него😄

# 597
  • Пловдив
Won Ted ми хареса как работи (гледах снимки) , но има някакви изисквания към клиентите, които на мен не ми харесват. Да не гледаме от друг, да не му носим снимки и т.н.  Т.е. татуистът да ми казва аз какво да правя, не ме кефи, и се отказах.
За цветовете не знам, затова питам. Гледам, че има и такива. Първа ще ми е и не съм наясно. Но не ми се иска да изглежда като избледняла още преди да се е обелила все пак.

# 598
Мастилото седи по различен начин на различните места и кожи. Аз съм татуирана с едно и също мастило, при един и същ татуист, но черното на предмишницата се различава от черното на подмишницата.

# 599
Won Ted ми хареса как работи (гледах снимки) , но има някакви изисквания към клиентите, които на мен не ми харесват. Да не гледаме от друг, да не му носим снимки и т.н.  Т.е. татуистът да ми казва аз какво да правя, не ме кефи, и се отказах.
За цветовете не знам, затова питам. Гледам, че има и такива. Първа ще ми е и не съм наясно. Но не ми се иска да изглежда като избледняла още преди да се е обелила все пак.
Не е моя работа,ама като всеки артист може би иска да ви даде нещо уникално,а не копие на нечия работа 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт