За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 66 396
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Факт е че не копира работата на другиго. Ако си отидеш с рисунка/дизайн или го накараш той да ти направи проекта няма да има проблем. Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Благодаря.  Аз уважавам работата им, това си е изкуство. Имам снимка, която си пазя и мисля с нея да обикалям 😄

# 602
  • Пловдив
Като се обели татуса вече не е толкова черно, а леко почва да сивее. Нормално е това според мен. Зависи и от типа кожа, тен и как се пазиш от Слънцето. Значение има и на коя част на тялото е, заради досег с вода и повърхности. Аз се татуирам в Пловдив при Продан. Доволна съм досега.

# 603
Моля, препоръчайте ми татуист за София, който предпочита флоралните мотиви. Харесала съм си това, като едното листенце трябва да прикрие малка татуировка, която вече не ми харесва. Вместо отпред, ще бъде от вътрешната страна на ръката.

Скрит текст:

# 604
Здравейте момичета, искам да попитам какво е мнението ви за татусите с името на детето ви. Аз засега имам 3 и затова се страхувам да не се наплескам много, но много бих желала татус с името на сина ми Александър. Чудя се къде и как, както и името на български ли да изпиша, някой може ли да даде идеи, мнения и снимчици може би?

# 605
  • Mediterraneo
Имам татуирани имената на децата си малко под врата, не са големи татуировки.

# 606
Това ми беше първото тату.И смятах с него да си остана само.Обратната страна на китката.На кирилица-едно,че сме бг и чуждоезични надписи,лично за мен,са нелепи .И второ-не сме в БГ и предпочитам да си запазя някаква интимност на татуто,доколкото може

# 607
  • Street of Dreams
Има толкова заплетени текстове, че с часове можеш да се чудиш какво пише. Наскоро коментирахме този надпис и всеки виждаше нещо различно - от Serkan до Germany. Grinning

# 608
Има,да.Аз писах как е за мен Simple Smile

# 609
Здравейте момичета, искам да попитам какво е мнението ви за татусите с името на детето ви. Аз засега имам 3 и затова се страхувам да не се наплескам много, но много бих желала татус с името на сина ми Александър. Чудя се къде и как, както и името на български ли да изпиша, някой може ли да даде идеи, мнения и снимчици може би?

Всеки харесва различни неща, няма как друг да ти каже. Започваш да гледаш и се ориентираш. Аз не харесвам изписване на цели имена, още по-малко на кирилица. Виж, на друг му допада. В Пинтерест има много предложения, все ще си харесаш нещо.

# 610
  • Някъде там
На 28 ще ходя на пиърсинг за трета обеца на ухото .
Ще се намира в горната част , като на снимката на Александра Петканова(давам я като образна защото и аз мисля да е точно там) .
Искам да попитам има ли разлика с по меката част на ухото като усещане?
По болезнено ли е това място  и също така ме интересува какви обеци са подходящи за това място , от къде си взимате по интересни обеци(като модел)

# 611
  • Mediterraneo
Имам малко по- навън по хрущяла. Няма никаква разлика с другите дупки по ушите ми, само при пробиването беше по- неприятно, но аз сама си ги правих навремето, затова. Отдавна не нося обеца там.

# 612
  • Пловдив
Разликата е, че като те дупчат чуваш как хрущяла "хрупва".  Аз имам накрая топче, което ще сменя с халка скоро.

# 613
  • Някъде там
Благодаря ви .
А с какво ги пробиват.
На някои места четох ,че не се препоръчва пробиване с пистолет , както и ,че има риск от инфекция който е по голям в сравнение с меката част на ухото .
Това така ли е наистина ?
Питам защото мен ще ме пробиват с пистолет , при хирург в една  поликлиника в града в който живея .

# 614
  • Mediterraneo
Не съм мислила за рискове навремето. Освен първите две дупки, всички останали си ги правих аз сама, с иглата и леда Simple Smile А не е като да нямам, общо са ми десетина.

Общи условия

Активация на акаунт