"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 110 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Момичета Hug  ,беше ми много приятно с вас и първите 15-тина  минути със Сю и Джес bowuu Peace

После йок...кошмар до немай и къде Angry Rage

Много жалко...СЦ са пълни откачалки smile3537 smile3537 smile3537

Дано Корхи не умре Praynig

И аз мисля ,че Сю ще затрие Ръза  #2gunfire Thinking

Лека
smile3524

# 136

Епизодът току що излезе

Няколкото секунди кантран, пуснати в в 12-те минути мед вгорчиха вечерта ни.
Малка е вероятността Корхан да оцелее, но медицината им може и да успее.
Вярвам, че Сю и Джес ще бъдат заедно в последния епизод.  Peace
Сценаристите все повече искат да ни убеждават, че за хубавите моменти трябва да се плаща твърде висока цена.

Благодаря на всички ви, че бяхме заедно и тази вечер!  newsm51 newsm51

# 137
  • гр. Върбица обл. Шумен
  П.П. Кузманова, Hug оптимизъм му е майката! Мен е трябвало да ме кръстят Надя. Никога не губя надежда, дори в най- лошите и критични моменти. Peace Peace Peace Peace Peace
Боянче, свърши ми позитивизма...и търпението,..и въображението! Този момент е от малкото такива, в които не искам да съм права, (а това ми се случва рядко). Дано Сю и Корхан се спасят, а Ръза да върви на м......ната си! Кошмар!

# 138

За финалната серия , съм на работа, едва чакам да свърши сериала,
така ми писна от тези СЦ, тоя ненормалник, още малко и щеше да застреля -Сю.
Ей, аман от тъпотии.
На всички за компанията,

# 139
Кузманова,бих казала СЦ да вървят на м.......та си,защото те пишат това ,което актьорите играят ,а ние гледаме.Гърчат ни и май са доволни и щастливи от психариите,с които ни товарят.

# 140
  • гр. Върбица обл. Шумен
Кузманова,бих казала СЦ да вървят на м.......та си,защото те пишат това ,което актьорите играят ,а ние гледаме.Гърчат ни и май са доволни и щастливи от психариите,с които ни товарят.

Точно това имах предвид, Даже смятам да ги пратим зад м........та им!

# 141
Не,че се вълнувам от рейтинга,ама като гледах серията през Ютуба гледащите тази вечер бяха с около 10 000 по-малко.А с този финал утре няма да се учудя,ако сме паднали още по-надолу!

Благодаря ви,момичета,че и тази вечер бяхме заедно!

Лека нощ и приятни сънища на тези,които могат да заспят след такава серия!

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 00:58 от Keskinowa

# 142
Благодаря ви за компанията и тази вечер, момичета  bouquet
Ринка Hug мерси за стоп-кадрите
Свет Hug, Боби Hug, Звезди Hug, Кески Hug, Кузманова  Hug очаквахме го този развой, ама  и на мен ми е кофти Sick
И аз съм от тези 'дето сме с розовите очила Боби и се надявам на положителен изход от тази ситуация за Сю и Джес. Praynig Освен това Туба неведнъж е казвала, че иска да разказва на хората истории с положителен заряд и завършек Peace Мисля, че Корхи ще го спаси великата Търкиш медицин Peace Колкото до бебето на Сю мисля, че ще оцелее. Не случайно Сю каза на тати, че е в 4-ти месец.  bowuu Опасните начални  3 месеца ги  е прескочила вече yes
Освен това ме осени идеята, че в следващата серия Тбей и Джес ще действар рамо до рамо за да хванат Ръза Peace Сега когато нещата са опрели до кокала - Корхан прострелян, Сю - отвлечаена, няма как да не си сътрудничат   Sunglasses Нещо, което предполагах, че ще се случи още в началото  на сериала yes
И мисля, че не Сю, а Тахсин бей ще види сметката на Ръза yes

Няколко гифчета за настроение за да се поразмие горчилката от финала на серията Heart Eyes

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 02:42 от kanti

# 143
Добро утро  Hug Hug

с руски субтитри  Grinning Grinning

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_133824

Сю и Джес, красиви, хармонични, като от "фотороман"  Wink Heart Eyes това ми стига, другото да си го гледат сценаристите  hahaha hahaha

Лятото дойде  Party Party

Хубав ден  Hug Hug

# 144
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро и от мен! След емоционалната вечер с ДК, все още не успявам да се "изкарам" от филма. А имам толкова служебна работа, че не мога да си вдигна главата. Снощи, в емоцията си, не помня дали благодарих на прекрасния екип от пчели - работнички, който направи вечерта ни смайващо красива и любовна, от една страна и динамична от друга. Огромно благодаря и приятен ден!

# 145

Слагам ,кафето и ще бягам.
Още съм ядосана на СЦ.
Слънчев ден на всички.

# 146
Добро утро! Hug Hug Hug

За епизода не ми се пише!Какво начало и какъв край!Надявах се в този епизод да се приключи с този всезнаещ психопат,но не би! Peace Дано поне финалът е щастлив! Praynig
Снощи ме заболя главата от напрежение!Скоро не ми се беше случвало! Peace

Ринка Hug,благодаря за всичко! newsm51

Канти Hug,отново чудесни гифчета! newsm51

Боби HugСвет HugЗвезди HugКузманова HugКески Hug

Лу Hug,дано финалът да е щастлив,а не като в Този град ще......! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

ПП Закъснях с поста,че говорих по тел. и има 2 отговора...Кузманова HugЗвезди Hug

# 147
Здравейте! Приятен ден!  Hug Hug
Кески, Кузманова, Канти, Лу, Звезди, Злати,  Hug
виждам че напрежението и недоволството от края на епизода не е затихнало.
Знаехме, че ще се случи нещо, което няма да ни хареса, но явно кръвта е "хита" на сценаристкия сезон. Жалко за Корхан. И аз мисля, че Тахсин ще е човека, който ще се "разплати" с Ръза. Заради неговите прегрешения децата му, близките му изстрадаха толкова много. Осъзнаването му започна и набира скорост. Късно, но... Ръза, дори и като "събирателен образ на злото" ни дойде в повече. Борбата с него е трудна и виждаме как дори и най-малкото му подценяване води до огромни проблеми и нещастия.

Къванч хванат от папараците

още снимки
https://www.gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitug-amerikada-filmde-oynayacak/1

....
рейтингът

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 10:33 от Rina..

# 148
Медиите пишат за раздялата ни с Еркан Авджъ - Корхан

# 149
Привет! Hug

Ринка Hug,благодаря за рейтинга, статиите и новите кадри! bouquet

Явно Корхан ще почине! Sad

Откъсът с песента....
Cesur ve Güzel 31. Bölüm - Mazhar Alanson - Benim Hala Umudum Var

https://youtu.be/7sopxj9tLfg

Общи условия

Активация на акаунт