"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 110 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
И тук не ни спестиха мъките като снощи в Кара севда и Този град ще дойде след теб.. Cry

Изобщо всички СЦ са за убиване  #2gunfire

# 121
М-да, да видим сега как Джес ще отвърне на ъдара на Ръза Thinking
Звезди Hug не се тормози. И в другите сериали има такива "мозъци"като Ръза Mr. Green
Спря ми дъха!Тая Едже е супер кръвожадна!12 минути щастие ни ги изкара през носа накрая! ooooh!
Кески Hug имаме надежда за още 12 в края на 32 еп  Joy

Злати Hug ако всичко е" цветя и рози" драгия турски зрител ще се чуди що е туй Wink

Надявам се СЦ да не бастисат младия татко  Корхи Praynig

# 122
Бях се отказала да гледам сериала, след като се появи Ръза, но не можах да се откажа най-вече заради Къванч и Туба. Но надали ще ми се случи друг път, е винаги има първи, но явно няма да изгледам последната серия.
То не бе простотия с този Ръза, но дори и като сборен образ/ на злото имам предвид/ ми е доста в повече.
Прекалиха наистина, язък. Избива ме и на смях, та чак ще аплодирам Ръза за страхотните номера,които скроява на Джес.  Mr. GreenНастръхвам от този психопат Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 00:03 от Dimana-nova1

# 123
Разбрахме,че от полицията им нищо не става.Пуснаха таксито,Ръза сам застреля двама дето май вместо да пазят си почиваха на чист въздух.
Ръза е най-главния мозък-май неговият и на Едже са един и същ извратен.Накрая май точно Сю ще убие Ръза.Дано Корхан оживее-знаем колко могъща е турскато медицина във сериалите.Не вярвам Ръза да е стрелял в Сю-по-скоро ще я отвлече.
Един Ръза направи всички на маймуни-прокурор,полицейски началник,бати ти Ръфат и той полицейско чедо,всичкиииииии.

# 124
  • Сливен
   Е, тия СЦ са за разстрел! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Корхан го отнесе, заради психото Ръза. Баш в най-щастливият му ден!  Twisted Evil #2gunfire

Да се надяваме турската медицина да направи поредното си чудо и да го спаси!!! Peace

Сега и за Сю ще треперим цяла седмица. Сигурна съм, че в първия трей няма да ни кажат или покажат нищо добро за Сю. Напараво за канарчета ни взеха!

Очакмах ледена кофа след 12 романтични минути, но това е просто прекалено!  

# 125
Ако на СЦ им доставя удоволствие да ги мразят зрителите,ето в този момент са най-омразните ми.

# 126
Привет! Благодаря на всички за коментарите и частичния превод! Не успях да гледам медения месец, но останалата част си е достатъчно интересна. Е кой би очаквал две серии щастие? Аз лично не. Жалко, че убиха Корхан, но поне остави нещо след себе си.  Rolling Eyes Дъщеря му се роди. Simple Smile Според мен обаче той не заслужаваше това дете. Джахиде е кучка, но и у Корхан не видях кой знае колко добро отношение към нея.  Rolling Eyes Изключвам сцената, когато видя новороденото си дете. Иначе, ясно си беше, че Ръза иска Сю. В почти всеки турски сериал полицаите ги правят на глупаци. Изключвам Опасни улици, но и там само екипа на татко Ръза става, обикновените полицаи пак са представени като глупаци. Е, ще има интрига и напрежение до финала. Wink

# 127

Сюхан е при мен! Повече няма да я видиш!

# 128
Ринка HugКанти Hug,благодаря за стоп кадрите! bouquet bouquet

На всички за коментарите и компанията! Hug Hug Hug

Вече ми дойде в повече снощи и тази вечер в напрежение!Този сезон всички СЦ са решили да  завършват сериалите с драми! ooooh!

Лека нощ! smile3524

# 129
Така като гледам къде е прострелян бати май ще оцелее

Ох,май вдигнах кръвно отивам да пия хапче! ooooh!

# 130
  • Сливен

Сюхан е при мен! Повече няма да я видиш!

До последно СЦ ще ни лазят по нервите с Ръза. Вяяярна е поговорката- Калпава пара не се губи! Бетер да сте видяли да се затрива?! Свястните все го отнасят.     

Безнадеждност отвсякъде с този край!
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 131
  • гр. Върбица обл. Шумен
Не мога да повярвам! Очаквах, че някой ще пострада, но не мислех, че ще е Корхан. Гадът го гръмна два пъти, едва ли ще е жив...Перверзно е това, което правят СЦ. Струва ми се, че една пасмина извратени хора издевателстват над нас, зрителите, като "убиват" добрите и то, когато са най-щастливи, а злите ги превръщат в терминатори...Едва ще дочакам трейлъра, но не храня надежди за положителен развой на събитията. Може да се повтарям, но съм ВЪЗМУТЕНА!

# 132
  • Сливен
    Момичета,  Hug благодаря на всички за компанията.; за стоп-кадрит, за коментариите.

Много горчив вкус ни оставиха  в устата тази вечер. Пресолиха манджата доста.

Да сложа малко щастливи гълъбчета, да не сънувате ужаси.

П.П. Кузманова, Hug оптимизъм му е майката! Мен е трябвало да ме кръстят Надя. Никога не губя надежда, дори в най- лошите и критични моменти. Peace Peace Peace Peace Peace

# 133
  • Сливен
    Благодаря на всички за компанията! Дишайте дълбоко и лягайте!

Спокойна нощ!

# 134
Задавам си въпроса наред ли са тия хора-СЦ.И те като Ръза са извратени и се опитват да ни психират,ама се чудя,струва ли си да си причинявам това дори и заради Туба и Къванч!

Общи условия

Активация на акаунт