, Кески
, Кузманова 
вече са ти писали, сигурно си забравила, но итервюто е старо.
имаш си басейн на двора- чудесно. Ние , които нямаме какво да правим? Чакаме да се разхлади.
щом вече няма внучка за гледане, може да ходи на морето. Ах, морето!
този колаж е за теб. Екранните двойки на Туба от сериалите.
помагай, кои бяхте там! 

,вече е заредила с кафенце по нощите!

,добре,че е басейна! 
,на срещата с Туба бяхме Ринка,Линка,Канти,Баги,Ети и Пепи! 

също стояха много добре с гл.герой/не се сещам сега за името му
/Кара пара ашк не съм го гледала ...нещо Енгин не го долюбвам,макари ,че сега зяпам ,когато успея Фатмагюл по ДФ.
За Киво...в Перла със Сюнгюл бяха чудесни...после в КГ ...цъъъъ...не ми хареса ...сФара...бяха ми много сладки...аз м/у другото загледах сериала заради нея и открих един нов Къванч....и затова и сега ,когато започна ДиК започнах да гледам...и...не съжалявам... 
... добре ,че където работя е хладничко ,и в къщи също климатик...а пък през почивните дни на село имаме голям орех и е супер сенчица.. 

също стояха много добре с гл.герой/не се сещам сега за името му Naughty smile3538 35 35 35
,в Пленителката на сърца гл. герой беше Мурат(изп. от Джансел Елчин)
! 

, Свет
, Кузманова 
сложила кафето. Идвам и с чая и красивата компания на Сю.
Диди организира екскурзията, но са разболя и беше в болницата. Аз също щях да идвам, но имах други ангажименти и не тръгнах. Всеки с късмета си! 

, Кузманова
снощи започнах отново КПА. Вярвайте ми, все едно не съм го гледала. 14г не е чак толкова далеч. Енгин не е голям красавец, но успява да играе с чувствата. По това си пасват с Туба. Горещо ви го препоръчвам, момичета. Няма да съжалявате. 

! 
,още като свърши ДиК бях пуснала инфо в темата,кои са летните сериали!Явно си пропуснала!Аз също гледам "Сърцебиене'',"Светулката'',''Пълнолуние'' също е хубав! 

,в инфото пишеше в скоби и кои ще са главните герои!Може би не си гледала до сега Йойкю Карайел! 

, не знаех,че си толкова назад със сериалите!
Аз съм ги започнала от 2008г. с 1001 нощ,после Перла....Аси... и т.н.,мнооого са! 
благодаря за всички новини и нови снимки, които сте открили и публикували.

Поздравих те за имения ти ден и стихове написах, а пък теб те е нямало. Разтревожих се и питах Злати, че тя ме успокои. Радвам се, че отново си тук и веднага си постнала прекрасна снимка на Туба и Киво с кучета.
Луда съм по кучетата, котките, въобще по животните. Аз ги обичам и те ме обичат. Обичам и хората, които обичат животни (повторенията са съзнателно поставени). Добре, че си си починала, ремонтът няма да избяга...пък и е много горещо, ще изпада мазилката
....Аз пиша курсова работа - да ми се вземе здравето след морското обучение.
Повече не ни изоставяй, хей!Препоръчани теми