"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 110 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Привет ,момичета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за информацията за летните сериалчета ,но аз нямам време ooooh! Whistling...лятото bowuu...практикувам по задължение агрофитнес... bowuu Peace Joy Joy Joy...как лъжа само...че е по задължение...напротив...копам си с кеф ...и после си бера урожая... bowuu...Дано само тия прогнози за времето не ни донесат градушка... Praynig
Ринка...добре дошла... wavey Hug

Така пишат мамашите  bowuu Peace

Кати Hug...стига с тая работа Stop...няма да избяга Naughty...есента идва скоро ...и нали има една приказка ...наесен с песен... bowuu Laughing
И аз обичам кучетата ...преди години имахме булонка Джена и беше 5-ия член на нашето семейство цели 15 години...но си отиде... CryМного не харесвах котките ,ама сега като си отида на село и ме посрещат няколко рошковци ги заобичах....даже мъжа ми ми се смее ,че им топля храната в микрото и тогава ги храня...какво да ги правя ...и те души носят... bowuu

Злати ... HugБоби... Hug

# 676
  • гр. Върбица обл. Шумен
Свет, работата няма да избяга, но може да ми изстине мястото. И буквално за мен есента идва с песен. Това работя. Пея...на учениците. Точно попадение направи. newsm10 Аз прибрах от улицата женско куче, което сега спи до мен и когато с дъщерите  ми пеем, тя вие с такъв ентусиазъм, сякаш е задължена да го прави. Градушката днес ни се размина.

Продължавам да им се радвам на тези двамата...и изглежда скоро няма да спра...

# 677
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка Hug,радвам се че отново си сред нас! Hug wavey
Скрит текст:
Покрай ремонта си зачезнала,но следва и чистенето!Опитала си менемен!То си е направо нашето миш-маш! Joy
Кузманова Hug, сега имаш работа,но поне не е с ученици! Laughing Да взема и аз да те наричам Кати или Кате,че това с което си се регистрилала много дълго за изписване и звучи фамилиярно!А вече толкова време сме заедно в темата и станахме близки,нали! Wink

Свет Hug,хубаво е че си имате,къде да ходите на агрофитнес,а после си прибирате реколтата! Laughing Моят роден край и на мъжа ми са далече от Бургас и не можем да ходим всяка седмица! Peace

Cesur ve Suhan ❖ HURT💕

https://youtu.be/qddSygZDq1o?list=RD7ImNhY9JZSM

Пожелавам на всички чудесен ден! lovekiss

# 678
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър ден на всички! Злати, всички се обръщат към мен с "Кате", с изключение на един пораснал бивш мой ученик (макар, че за мен бивши ученици няма), който ме нарича "Кетлин". Всъщност съм Екатерина. И да, чувствам те близка и то от самото начало. Не ми е нужно много време, за да усетя хората, с които общувам, (по който и да е начин). Усетих и други, повечето с положителна енергия. В комуникацията си залагам изключително на позитивизма. Колкото да съм обидена или наранена, не си позволявам да се отклоня от добрия тон. С мен е трудно да се конфронтира човек. Но истината винаги си я казвам. Страхотни колажи си донесла! Благодаря за кафето и компанията!  Обичам ги тези двамата!

Муцунки...

Спорен ден!

# 679
Здравейте! Приятен четвъртък!  Hug

Свет, Кузманова, Злати,  Hug Hug Hug
Свет, "агрофитнеса" го практикувам понякога и аз но не с такова желание, каквото има у теб!
Кузманова, утре започваме. Ще избираме, избираме, избираме...  Whistling Whistling  И дано на учениците им харесат новите изделия на издателствата.  Peace Едно е сигурно - раниците ще стават още по-тежки.  ooooh! ooooh!
Злати,

Скрит текст:
не е миш-маш, различно е, защото няма сирене.

За нас Дръзки и красиви приключи, а някъде го очакват от началото на август - по ImagenTV

колажистите действат.  Joy Joy

Майя и Топрак с баща си

# 680
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Ринка! Много тънък глезен са докарали на Туба. Виж, снимката на яхтата е сред любимите ми.
Аз отдавна съм си избрала учебника и съм си подготвила мотивите, но понеже съм в комисия с преподавателите в начален етап, ще ми се отвори допълнителна работа. Моите ученици се научиха да не си носят всички учебници. Като им направя забележка, дежурният отговор е, че и пред мен няма учебник.

Един мнооого красив Киво...

Лек следобед!

# 681

Кате Hug,вече така ще те пиша! Wink

Ринка Hug,донесла си ни нова снимка на принцесите на море с тати!А Туба къде ли е? ThinkingДано се появи снимка отнякъде! Peace
Скрит текст:
Аз правя миш-маша без сирене,само от зеленчуци и яйца! За това го написах! Peace

# 682
Кузманова, благодаря за прекрасните стихове.  Hug Hug Вече прочетох пропуснатото през седмицата.  Laughing Киво е супер на снимката, която си ни донесла.
Злати, нека Туба се наслади на малко уединение. Така или иначе ще я видим отново скоро.  Peace
Фотографът на сериала е качил в инстаграма си снимка от 32 епизод.  Peace

Тамер Левент си пуска брада. Може би е за да си почине, а може би е заради нов проект. Ще видим!  Peace

Ърмак

Серкан е още във Флорида

# 683
  • Сливен
                  Привет! Hug

Ринка Hug, Злати Hug, Кузманова Hug, Свет Hug

Благодаря за снимката на принцесите с тати Онур! bouquet

От този ъгъл на заснемане Майчето съвсем като корейка излязла.

Днес е денят на ДК.

Дано имаме късмет да получим нова снимка на Туба. Може да е вече в Тоскана.

Докато пиша и Ринка пак се повила. Рина Hug благодаря за новите снимки!
Кузманова, благодаря за прекрасните стихове.  Hug Hug Вече прочетох пропуснатото през седмицата.  Laughing Киво е супер на снимката, която си ни донесла.
Злати, нека Туба се наслади на малко уединение. Така или иначе ще я видим отново скоро.  Peace
Фотографът на сериала е качил в инстаграма си снимка от 32 епизод.  Peace

Тамер Левент си пуска брада. Може би е за да си почине, а може би е заради нов проект. Ще видим!  Peace

Ърмак

Серкан е още във Флорида

Приятен ден! bouquet

# 684
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ринка, снимката ма Тамер ме разчуства.
Скрит текст:
С повече коса и с по-голямо коремче, щеше да изглежда досущ като покойния ми баща. Много рано ни напусна той и не минава ден без да ми липсва. Понякога животът е гаден...

И казват, че нямало страстни целувки...

Боби, много красиви снимки на Туба! Съвършена е. Каквото и да мислят,говорят или правят някои, няма друга като нея.

# 685
Още една нова снимка зад кадър от последния ден на снимките на сериала! Peace

Започва излъчването на Дръзки и красиви в Румъния от 14.08.! Peace

Скрит текст:
С 14 августа в Румынии на канале Happy, начинается трансляция Джесура и красавицы

Скрит текст:
Турецкий сериал "Смелый и Красивая" начинает трансляцию в Румынии с 14-го августа на «Happy Channel» с понедельника по четверг с 20:00 по 22:00. Зрители смогут насладится игрой двух пекрасных актёров Турции Тубы Буйукустун и Кыванча Татлытуг в главных ролях, а также прекрасной игрой актёров второго плана. Тубу знают как актрису которая добилась больших успехов и первая из турецких актрис была номинант на премию "Эмми". Красота и воинственно-храброе поведение её героини Сюхан очень скоро очарует зрителя.
https://vk.com/clubtuba507

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 17:58 от Zlatina3

# 686
Боби, Кузманова, Злати,  Hug Hug  Hug
Боби, хубава снимка, кофти продължение...  Thinking
Кузманова, понякога ни разчувстват неща, които нямат връзка с личните спомени, но ние си я правим. bouquet
Злати, румънците дори са поставили постер на сериала за корица на канала си.  Peace

# 687
Привет!
 това зад кадър ли е ??
Джесур си е изпълнил обещанието ..второто бебе е на път..

На 08 .08.2017 Дръзки красиви  по ТВто в Мексико

# 688
Привет ,момичета... wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Днес е специален ден за мен...боже Shocked...много специален smile3555...ставам на 28 години... #Crazy ooooh! Joy Joy JoyМалко е късничко за почерпка ,но...това е...нЕмах време по рано да сготвя... no

Заповядайте...

Да ви е сладичко!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 юли 2017, 21:18 от Svet_sz

# 689
Свет Hug,честит рожден ден!
Бъди винаги здрава,много щастлива и обичана от близки и приятели! Flowers Bouquet Kissing Heart
Благодаря за почерпката!Наздраве! Wine Glass cheers
Специално и един твой любимец,който и аз гледам в сериалите му! Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт