"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 12

• 110 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Злати, нали трябва да има драма!   Cry Cry Cry
Хубава песен са избрали за фото-романа на Сю и Джес!

нова снимка от 31 епизод

# 151

Щастлив Корхан като видя дъщеричката си!

# 152
Злати, Корхан няма да има възможност да и се порадва заради наглия човекоядец Ръза.  ooooh! ooooh! ooooh!

по форумите и в соц. мрежите са потресени от края на епизода, а на сета е весело.
Ширин и Тахсин се забавляват.  Joy Joy

https://www.facebook.com/zozayatb7/videos/1032526630212309/

Прекрасна снимка!  Peace

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 19:36 от Rina..

# 153

от инстаграма на Тамер Левент - с Фюген

# 154
Здравейте и от мен Дръзки и Красиви

Така ми се стекоха обстоятелствата днес, че чак сега успях да стигна до тук Peace
Но пък намирам всичко, което днес се е появило в соц.мрежи Heart Eyes - Ринка Hug, Злати Hug мерси-  рейтинг, нови снимки зад кадър
За снощния епизод на ДК няма да коментирам нищо в повече за сега. Като излезе превода, със сигурност някои детайли ще се доизяснят и тогава може би ще кажа още нещо. Peace Но покрай този напрегнат и драматичен сценарии, в който  насилието, психопатските изпълнения и някои абсурдизми имаха превес направи така, че публиката се поизтегли Sad Чаках с нетърпение този звезден тандем - Туба и Киво.  Бях сигурна, че ще се получи нещо възхитително. Да, двамата са прекрасни. Ето в последните серии как добре я показват любовта. Жалко, че СЦ не им даде възможност да ни показват повече тези чувства на героите им Sad
Колкото до шокиращите сцени и "врътки" - много ги бива СЦ Peace Ето и  в 31 еп ни изненадаха, но много неприятно с прострелването на Корхан Sad
Звезди, Лу, Кузманова Hug Hug Hug

Ето и от мен нещичко Whistling
Туба е спечелила анкетата на televizyondizisi за най-добра актриса newsm44
Tuba Büyüküstün FC‏ @TubaBustun_FC  1h1 hour ago
The winner is.... #TubaBüyüküstün

Да не ви оставя без мърдащи картинки... Flutter

И едно комбинирано гифче Heart Eyes

от инстаграма на Тамер Левент - с Фюген

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 02:14 от kanti

# 155
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка Hug,благодаря за новите снимки! Hug

Канти Hug,чудесна новина си ни донесла късно снощи! newsm10 Туба я печели с всеки нов сериал! Peace

Днес имам повод да ви почерпя за РД на сина ми! Peace
Скрит текст:

а при нас край морето не може без..... Laughing
Желая ви приятна събота на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 156
Здравейте! Приятни събота и неделя!  Hug Hug
Канти, Злати,  Hug Hug
Честита поредна награда за Туба!  Hug

Злати, честит празник!  Hug
Здраве, щастие и късмет на сина ти!  Peace

Скрит текст:

# 157
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте, приятели! Дано да ви е ползотворен и вдъхновяващ съботният ден!

Злати, честит празник в семейството! Да си го изкарате весело!
Скрит текст:

# 158
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Ринка Hug Кузманова Hug,благодаря за пожеланията! Heart Eyes Hug

Кузманова, аз ще гледам внучката Laughing , а децата ще празнуват! Wink Peace

# 159
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, така правят всеотдайните баби. Празникът си е празник, без значение как се отбелязва...детето ти пораства с още една година. Нека ти е честито!

п.п Аз все още не съм баба и не бързам да стана, но имам нагласата.

# 160
  • София
        Злати,
Пожелавам много здраве и успехи на внучето ти. Радвай му се дълго.

Здравейте всички момичета,
  И аз чакам с нетърпение финала на сериала, вече нямам нерви да мисля какво аджеба ще стане. Каквото ще е - това е.
Скрит текст:
Обаче междувременно изгледах С Русия в сърцето, сега вече наближавам края на Кузей Гюней, т.е 73 епизод.  (Да вметна, че ги гледам трудно, защото едвам ги намирам със субтитри, ту дублирани, то на руски, изобщо боза.  Помолих тук в темата някой ако ги има всичките епизоди със субтитри да ми ги даде- по някакъв начин, но за съжаление никой не откликна.)  Както и да е. Имам един въпрос. Така и не разбрах защо има огромен проблем Джемре да бъде с Кузей понеже е била годеница на брат му. Значи онзи я заряза, ожени се, разведе се, може и да пукне, но тя не може да бъде с брат му. Това някакъв турски закон ли е или пак някоя простотия измислена за сериалите, за да ни тормозят?  И в Сускунлар имаше такъв тъпизъм.  Тя се омъжи за Баръш без благословията на Гюней, а за Кузей не можело. И в това вярват всички заобикалящи ги. Моля ви се, обяснете ми.  Тя май не е била "близка" с никого. Ама че деликатен израз. Не е спала с нито един от тримата изобщо  исках да кажа. Тогава какъв е проблема?
Гледах епизода в четвъртък, но не съм гледала с руски превод. Ще почакам, че три пъти ми идва  вповече.

# 161
  • гр. Върбица обл. Шумен
          Ооо, адаш,
Пожелавам много здраве и успехи на внучето ти. Радвай му се дълго.

Здравейте всички момичета,
  И аз чакам с нетърпение финала на сериала, вече нямам нерви да мисля какво аджеба ще стане. Каквото ще е - това е.
Скрит текст:
Обаче междувременно изгледах С Русия в сърцето, сега вече наближавам края на Кузей Гюней, т.е 73 епизод.  (Да вметна, че ги гледам трудно, защото едвам ги намирам със субтитри, ту дублирани, то на руски, изобщо боза.  Помолих тук в темата някой ако ги има всичките епизоди със субтитри да ми ги даде- по някакъв начин, но за съжаление никой не откликна.)  Както и да е. Имам един въпрос. Така и не разбрах защо има огромен проблем Джемре да бъде с Кузей понеже е била годеница на брат му. Значи онзи я заряза, ожени се, разведе се, може и да пукне, но тя не може да бъде с брат му. Това някакъв турски закон ли е или пак някоя простотия измислена за сериалите, за да ни тормозят?  И в Сускунлар имаше такъв тъпизъм.  Тя се омъжи за Баръш без благословията на Гюней, а за Кузей не можело. И в това вярват всички заобикалящи ги. Моля ви се, обяснете ми.  Тя май не е била "близка" с никого. Ама че деликатен израз. Не е спала с нито един от тримата изобщо  исках да кажа. Тогава какъв е проблема?
Гледах епизода в четвъртък, но не съм гледала с руски превод. Ще почакам, че три пъти ми идва  вповече.

Здасти, адаш!
Скрит текст:
Няма причина Кузей и Джемре да се оженят. Кузей я хареса пръв, но разбра, че и брат му също има чувства към нея и се отказа поради братска обич и солидарност. Характерът на героя е такъв - винаги да защитава близките си и да се жертва за тях. До последно се бори за брат си.

# 162
Здравейте Дръзки и Красиви в мрачния съботен следобед

Но тук е уютно и приятно благодарение на всички вас, както и на Сю, Джес и компания  bouquet
Ринка, Злати, Кузманова, Кети

Злати  newsm51 Честит ти празник. Да ти е жив и здрав рожденника. А довечера съм сигурна, че компанията ще ти е повече от прекрасна yes

За настроение - още няколко гифчета от медения месец на Сю и Джес Two Hearts

И няколко- от сцената на Сю, Джес и Бану  Whistling Притисната в ъгъла от фактите Бану си признава и в последствие  - реакцията на Сю: ядосана и огорчена Peace

Комбинирах двата шамара на Сю в 1 гифче   smile3502

Малко морско слънчево настроение със Сю и Джес Heart Eyes

ПП. Няколко снимки зад кадър  Peace

ПрокурОро, "Ширин", "Джахи"  и сие

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 17:49 от kanti

# 163
  • София
Здравей адаш, в спойлер си сложила някакво изречение, което няма никакъв смисъл, нито отношение към въпроса ми. Аз ли не съм се изразила правилно или ти не си разбрала.

# 164
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравей адаш, в спойлер си сложила някакво изречение, което няма никакъв смисъл, нито отношение към въпроса ми. Аз ли не съм се изразила правилно или ти не си разбрала.

Възможно е да не съм те  разбрала правилно.
Скрит текст:
Ще опитам пак: Според мен няма обществен, семеен или религиозен проблем Кузей и Джемре да са заедно. Кузей се "дръпна", защото знаеше, че брат му също обича Джемре. Затова жертва любовта си.

Общи условия

Активация на акаунт