,благодаря за кафенцето и закуската!Не си сама
и на мен се е случвало!
Нали внучката ми е на гости и нямам възможност да минавам по-често! 

, Злати 
Туба ще даде знак.
аз чета при рускините във В Контакта(имам регистрация)!Последно за Туба знаем,че беше в Париж от снимките!За Къванч,съпругата му беше съобщила в соц. мрежи,че били добре след земетресението! 

за снимките! Радвам се, че Киво, Туба и близките им са добре.(В момента гледам по ТВ щетите в Гърция след вторичните трусове - ужас!!!. (Както казват моите ученици: "Да не бъде!"). По отношение на сериала, преговарям си красивите любовни моменти на ГГ и така се позитивирам. За пореден път се убеждавам, че няма такава красива двойка ...И сценаристи, и продуценти, и филмови компании ще сбъркат, ако не ги съберат в нови проекти. Дано самите актьори (и някои членове на семействата им) да осъзнаят, колко неповторими и уникални са заедно. От всичко, което прочетох, публиките са абсолютно наясно и чакат отново да ги видят заедно... и то скоро. Руснаците са казали: "Поживём - увидим, доживём - узнаем, выживем - учтём.".., а аз да допълня: "Само да сме живи и здрави!".

Кески
, Кузманова 
благодаря!

, Кузманова
Благодаря за новите снимки.
Този пост съм го писала сутринта, но ми звъннаха по работа и не съм го пуснала. Радвам се , че Къванч и Туба са добре след земетресението. Надявам се от нови снимки да разберем къде са в момента! 

Препоръчани теми