Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 120 063
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, по-назад коментирахте allergan belkyra за премахване на двойна брадичка. Каква е цената за една процедура?
2000лв на процедура

2000 ли? Някъде ми попадна 900.

# 211
Brie, за моя проблем около очите ми беше обяснено точно обратното. Аз имам хлътване под очите, а под хлътването имам пък едни подувания, които ги имам от как се помня. Преди, като бях по-млада, нямах такива хлътвания под очите, и не си личаха тези подутини отдолу. С годините обаче, като получих тези хлътвания, картинката стана грозна. Като ходих на консултация ми обясниха, че с този апарат ще се стимулира производството на нов колаген, кожата ще се "напомпа", ще се заглади и ще се запълни хлътналото. Да, ама не! Не стига, че нищо от това не стана, ами хлътналото стана още по-хлътнало. Кожата ми стана много по-зле там, отколкото беше преди.
Добре, че си се отказала!

# 212
Brie, за моя проблем около очите ми беше обяснено точно обратното. Аз имам хлътване под очите, а под хлътването имам пък едни подувания, които ги имам от как се помня. Преди, като бях по-млада, нямах такива хлътвания под очите, и не си личаха тези подутини отдолу. С годините обаче, като получих тези хлътвания, картинката стана грозна. Като ходих на консултация ми обясниха, че с този апарат ще се стимулира производството на нов колаген, кожата ще се "напомпа", ще се заглади и ще се запълни хлътналото. Да, ама не! Не стига, че нищо от това не стана, ами хлътналото стана още по-хлътнало. Кожата ми стана много по-зле там, отколкото беше преди.

Опитай с филър под очите и към слепоочията но при добър дерматолог  . Моето мнение за апаратните методи и че при всеки тип кожа е различно и при по - голяма част ако има ефект е по скоро временен и при това на " добри " цени .

# 213
Момичета, по-назад коментирахте allergan belkyra за премахване на двойна брадичка. Каква е цената за една процедура?

Около 2000 лв  е и аз чакам отзиви за нея . За сега Денкова има няколко пациенти . newsm78

Вижда ми се скъпо за боцкане, честно казано.

# 214
  • тук и там
lorii,за назолабиални какъв филър е по-подходящ според теб?Такъв със ХК или колагенов?Имам доста изразени бръчки там и винаги е било така-структурата на лицето ми е  такава или от усмивката-не знам и аз,но си имам такива от доста млада.Имам и бузи -тоест не съм слаба и от там като че ли се получава едно леко свличане надолу,което ги подчертава.

# 215
lorii,за назолабиални какъв филър е по-подходящ според теб?Такъв със ХК или колагенов?Имам доста изразени бръчки там и винаги е било така-структурата на лицето ми е  такава или от усмивката-не знам и аз,но си имам такива от доста млада.Имам и бузи -тоест не съм слаба и от там като че ли се получава едно леко свличане надолу,което ги подчертава.

Охх, и аз имам проблем с назолабиалните-доста изразени са Cry
По принцип съм доста слаба, но с бузи. Поради ЕГН-то и още ослабване съвсем се свлякоха бузите и личат бръчките и имам хлътване под очите.
Събирам пари за Ленус Вегаси но дали е подходящо? Ще се получи ли стягане? Да не хлътне съвсем под очите? оххх какво да избера Rolling Eyes

# 216
  • в 1001-та нощ
От Венус Легаси няма да има супер голям и видим лифтинг ефект. Подобрение - да, но дали ще е релевантно на очакванията, е друг въпрос Simple Smile

Под очите не се прилага с RF, а само пулсиращите магнитни полета за ангиогенезата. Хлътване - не би следвало да има  Peace

# 217
Може и да ми струва, но след легаси позагубих мазнини в лицето, а нямах  нужда. По време на курса процедури, всичко беше супер, сочна кожа, след 2-3 месеца обаче се загуби ефекта.
Филърът под очите ми е най- добрата и видима инвестиция към момента. Заличаването на хлътванията промени цялото ми лице.

# 218
Благодаря момичета bouquet
Докато събера финансите ще се откажа Mr. Green
ако запълня само назолабиалните бузите съвсем ще личат, навита съм на легаси но пък малко ме е страх съвсем да не остана без мазнини аз и без това нямам Confused
Имам само една консултация с лекар, но като ми каза 1300 за мезоконци (това било за мен) и излетях с 300...
Освен желание и финанси трябват за съжаление Blush

# 219
  • тук и там
Аз за това се интересувам от Ellanse,но не намирам отзиви.За една година ,цената е 600 лв мисля.
http://hillclinic.com/unikalen-dermalen-filar-i-biostimulator-ellanse/

# 220

Около 2000 лв  е и аз чакам отзиви за нея . За сега Денкова има няколко пациенти . newsm78

Вижда ми се скъпо за боцкане, честно казано.
Май около 1,5 или две беше трайността на продукта.

# 221
Като ходих на консултация ми обясниха, че с този апарат ще се стимулира производството на нов колаген, кожата ще се "напомпа", ще се заглади и ще се запълни хлътналото. Да, ама не! Не стига, че нищо от това не стана, ами хлътналото стана още по-хлътнало. Кожата ми стана много по-зле там, отколкото беше преди.

Ауч! това за Ултера ли? Или хайфу? Съвсем се обърках  Confused

Добре, значи от това, което разбирам всичките апаратни по някакъв начин разбиват подкожни мазнини, което всъщност логично да е с дълготраен негативен ефект. С годините ние губим обем. Не е ли идеята на всичките тези апарати да стимулират естественно прозиводство на колаген, а не да топят мазнини. Или то няма как да стане едното без другото...

Значи и Легаси и Вива би следвало да иамт подобен ефект?  Rolling Eyes

# 222
Самсара, аз говоря за Ултера. Но то е идентично с Хайфу. Ултера ми обясниха, че е най-високият клас апарат, Хайфу е след него.
Според мен, тези апарати са подходящи за дами с пухкави лица, такива които искат да свалят в лицето.

# 223
  • в 1001-та нощ
Аз нямах стапяне на мазнини, но то и нямам кой знае какви Simple Smile Това беше голям мой страх, за щастие нямаше такива проблеми при мен Simple Smile

# 224

В петък имам час и ще разпитам подробно за цена, ефект, трайност...

sharpy, Хайфу е името на самата процедура, не на апаратите.

Общи условия

Активация на акаунт