Операция на щитовидната жлеза -13

• 55 689
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Да, Скабиела е като Лексотан за душата ми Simple Smile
На мен ми казаха да пускам само ТСХ и ТГ веднъж годишно, но аз си пускам на своя глава и други неща. Никой не ми е казвал, просто покрай приятелки слушам разни неща и пускам и аз да видим как е положението веднъж в годината.
Иначе, да, Глухарче, много пари са тия скапани изследвания. Моята ЛЛ е доста нелюбезна и не мога да получа направление за нищо от нея, така че за горните неща почти 150 лв. отидоха. Ама... Булгаристан.

# 166
Глухарче, нали питаше -129млкюри ми е била дозата. Минах сцинтиграфията, много мъничък остатък от жлеза светна, за жалост голямо петно на мястото на метастазите на лимфните възли, явно има още. След 10 месеца сцинти пак, дано разруши всичко пък. Кога беше вашата контролна сцинтиграфия? Поне дробове са чисти. Очакваше се да има натрупване на мястото на отстранените л.в., но се надявах да са само остатъци, а то цели възли... айде, да действа тоя йод сега. А от Тирогена съм много доволна, без странични ефекти мина всичко.

# 167
  • Варна
Спокойно и аз имах натрупване на два лимфни възела на първата сцинтиграфия.Втората ми беше след 6 месеца и беше чиста Hands V

# 168
Какво е това изследване?И защо и кога се прави?

# 169
  • Варна
Какво е това изследване?И защо и кога се прави?

Ако за сцинтиграфията питаш прави се при карцином с разсейки, за да се види до къде са стигнали разсейките.Вид скенер е.

# 170
Да,за това питах.Благодаря!

# 171
  • Бургас
Здравейте приятели.Операцията ми е на 07.07.2017.
Плащат се 30 лв за изследвания и 80 лв такса.
Отивам в 08.00 сутринта,оперират ме,на другия ден се прибирам вкъщи.Случи се много мил доктор,даде ми даже талон за алерголог,в понеделник ще ходя.Обеща да ми слага някакви опиати,да не ме боли.Малко се поуспокоих,каза,че сърцето и колитът ще се успокоят много след операцията.
Стискайте ми палци.

# 172
mariqivanova799 Hug Ще стискам всички палци! Всичко ще бъде наред!

# 173
  • Бургас
ЕваНиколова  Hug bouquet
Ще пиша задължително какво се случва.

# 174
  • Милано
mariqivanova799 Успех,миличка!Бог да е с теб и да пишеш Hug

# 175
  • В най - голямото село
mariqivanova799 Виждам, че си много притеснена. Стискам ти палци.
Минала седмица заведох майка на ендокринолог и и откриха множество възли, категорични са ЗА операция. Аз също. Но мисля да изчакам до есента. Начев я гледа на ехограф и каза че 99% не са тумори. До колко може да се вярва или всичко се вижда, като се оперира. Трябва ли да и направят сцинтиграфия предварително преди операцията или след това.
Освен това прочетох доста отзиви за Сечанов, на засегнати нерви и гласни струни (това малко ме плаши).
Моля посъветвайте ме. Благодаря.

# 176
Успех mariqivanova799 стискам ти палци да минава бързо и леко.

# 177
Cikoni, сцинтиграфия не се прави предварително и не е за вашия случай, по преценка на лекаря и само ако има съмнение, може да ви изпрати за биопсия, но явно след ехографския преглед няма такива опасения. Къде сте чела за много пострадали с гласа след операция при Сечанов? Аз съм при него оперирана и също проучвах и в нета, но не съм попадала на такава информация. Къде ще се оперира майка ви? Ако не е спешно и така ви е посъветвал Начев, изчакайте есента наистина. Успех! И да добавя по въпроса ви - по време на самата операция се прави бърза биопсия, гефрир се нарича и така се разбира на момента дали става дума за злокачествено нещо, но пълното потвърждение на 100% е постфактум от хистологията.
Глухарче, мерси за успокоението по-горе!

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 20:05 от Anikka

# 178
Cikoni, не се притеснявай!
И други ти казаха, но и аз да се включа и категорично да кажа, че съм изключително доволна от доц.Сечанов! Не знам къде ги четеш тези неща??? Оперирана съм скоро от него и нищо лошо не мога да кажа нито като операция, нито като отношение. Всичко беше супер Simple Smile
Нямам никакви усложнения, а и другите, които бяха с мен в стаята и в съседните стаи все бяха оперирани от него, а пък всички си имаха глас. А имаше и някои с големи операции.
Така че не се тревожи! Може да му се доверите смело Simple Smile
А и Начев каквото ви е казал, слушайте го.

Тук нещо пишеше за хистологии, че нямало при доц.Сечанов. Имах си всичко - и по време на операцията съм имала, и след това също.
Всичко е под контрол Simple Smile
Пишеше и за някои други неща тук по-назад по отношение на д-р Сечанов, а именно за плащането. Ами аз съвсем не съм била принуждавана да плащам такива суми. Но то при всеки хирург се плаща. Така са нещата в обърканата ни държава за съжаление. Когато искаме добър хирург и да няма усложнения, пък и да се отнася добре и със загриженост, то сигурно всеки би платил.

Сцинтиграфия май не правят вече за възли и гуша.

Пожелавам успех на майка ти!

# 179
  • В най - голямото село
Bunny M , Anikka Много благодаря за споделеното, още не съм се спряла на хирург и затова питам и се ориентирам. Когато направим консултации ще пиша. Желая на всички здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт