КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 131
  • 883
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте на всички и честито на приетите дечица!  bouquet

Много съм щастлива, че и моето момиче го приеха в Приложното, защото на изпита не изкара оценката, която искаше и нещата при нас бяха на кантар затова се бяхме поотчаяли! Тази нощ няма да можем да спим от вълнение, толкова искаше да влезе в това училище... Добре, че оценката е била достатъчна за първо класиране и сега девойката няма търпение да се записва. Разбрахме, че и нейни приятелки, с които ходеше на уроците също са влезли, коя в желаната специалност, коя в друга, но всички са много щастливи. Около нас всичките ни познати деца избраха Приложното пред НУИИ и НПГПФ Simple Smile

Благодаря на всички за информацията за желаното училище, с която ни улеснявахте през годините!  Hug

# 226
  • София

Много съм щастлива, че и моето момиче го приеха в Приложното, защото на изпита не изкара оценката, която искаше и нещата при нас бяха на кантар затова се бяхме поотчаяли! Тази нощ няма да можем да спим от вълнение, толкова искаше да влезе в това училище... Добре, че оценката е била достатъчна за първо класиране и сега девойката няма търпение да се записва. Разбрахме, че и нейни приятелки, с които ходеше на уроците също са влезли, коя в желаната специалност, коя в друга, но всички са много щастливи. Около нас всичките ни познати деца избраха Приложното пред НУИИ и НПГПФ Simple Smile

Благодаря на всички за информацията за желаното училище, с която ни улеснявахте през годините!  Hug

Поздравления!  bouquet

В коя специалност ще е вашата девойка?

# 227
  • софия

Честито Simple Smile
Надявам се повечето хора тук да поемете щафетата и да сте полезни на следващите, които ще преминават през изпитните трески Simple Smile

# 228
  • София
Eiphnh, Амели благодаря!  Hug

Eiphnh, силикатен дизайн, това и беше първото желание, затова е много щастлива!
Амели, ще помагаме с каквото можем оттук нататък на бъдещите кандидати за художествените училища!
 Grinning Grinning

# 229

Честито и на Вас и успех на девойката!

# 230
  • софия
хайде, успех днес и на последната ни вълна художници за фотографското!

# 231
Здравейте и честито и от мен на всички успешни деца (и родителите им)!
Щастлива съм да споделя, че моето момиче е прието по нейното първо и най-голямо желание - Детски играчки!
Година и половина подготовка дадоха повече от чудесен резултат, защото с тази оценка можеше да бъде приета във всички останали специалности. Това училище е нейна мечта още от втори клас, когато на въпроса "Каква искаш да станеш, когато пораснеш?" тя съвсем убедено отговаряше: "Актриса и художничка". А специалностите ги подреди и написа още в началото на учебната година и нито за момент не се поколеба в решението си. И от този лист ги преписа без промяна в заявлението за допускане до изпит.
Сега вече ще се отдадем на заслужена почивка и се надявам, че с тези от вас, които пишат тук, ще се запознаем и ще можем да допринесем за едни успешни и приятни учебни години в НГПИ!  Hug

# 232
  • София
Голяма група тази година в НГПИ  Mr. Green Моята е моден дизайн, ще я запишем до края на седмицата. Дали ще разрешат да видим рисунката, детето иска да си я снима за спомен?

# 233
И аз се интересувам от същото Simple Smile
Утре смятам да отида да я запиша и ще попитам.

# 234
  • София
Шушу, честито! bouquet

Записвам и аз 2 бр. за рекламната графика - моята дъщеря и новата й приятелка.

Ние също искаме да видим рисунката, ако някой разбере дали ще има някакъв график / приемни часове, моля да сподели.

Усмихнат и слънчев ден на всички!  Hug

# 235
  • sofia
Показахте се вие Laughing
По едно време си мислех, че само аз и yovanka си пишем.
Браво на децата!

# 236
 GrinningНие усилено четем Wink
И за протокола да кажа - силикатен дизайн, първо желание Flutter

# 237
  • софия
Тази година нямаме ли си кандидатстващи във фотографията? Rolling Eyes

rumy_m, честито и на вас  Grinning

# 238
GrinningНие усилено четем Wink
И за протокола да кажа - силикатен дизайн, първо желание Flutter
Браво на детето и честито!

# 239
 GrinningМного благодаря! Ние също искахме във фотографското, но ни отказа пътуването до там.
А до преди три седмици се беше заинатила за Приложното, не ще и не ще Naughty Cry иска в обикновено училище. В чудо се видяхме с баща и, то не бяха разговори, приказки Tired Tired а и цяла година уроци, баща и също я подготвяше...Мислехме, че ще извърти някой номер накрая Cry Но се стегна - изкара 5.32 и е много въодушевена и ентусиазирана в момента. Дано се задържи така Praynig. Баща и/а и всички останали роднини, които са учили там/ постоянно и разказват страхотни неща за училището и се надяваме да и хареса още повече, като усети атмосферата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт