КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 144
  • 883
  •   1
Отговори
# 240
"Ние също искаме да видим рисунката, ако някой разбере дали ще има някакъв график / приемни часове, моля да сподели."

Отговор на директорката:
"Прекрасни са рисунките на прекрасните ви деца!Разбира се,че могат да се видят рисунките!"
 Laughing Laughing Laughing Laughing

# 241
  • София
"Ние също искаме да видим рисунката, ако някой разбере дали ще има някакъв график / приемни часове, моля да сподели."

Отговор на директорката:
"Прекрасни са рисунките на прекрасните ви деца!Разбира се,че могат да се видят рисунките!"
 Laughing Laughing Laughing Laughing
Тази директорка все повече започва да ми харесва! Simple Smile

rumy_m, честито!

# 242
Благодаря!
И най-важното забравих, искам да благодаря на всички, които отделиха от времето си за да пишат и споделят тук bouquetбяхте ни много полезни Hug Hug надявам се и в бъдеще да продължим, а с някои родители направо ще се видим и на живо bowuu

# 243
rumy_m, аз мисля, че се запознахме и дори си говорихме преди изпита Simple Smile

# 244
Не, Шушу, тя беше с баща си Grinning с някой друг си говорила. Flutter

# 245
  • софия
Момичета, имам нужда от малко помощ  Blush

Знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита днес в полиграфия и фотография?

# 246
  • София

Там е мътна и кървава, ако продължават традициите от минали години.

# 247
  • На края на вселената!

Днес ги питахме на място, казаха до края на седмицата, класиране до 5 дни след резултатите.

# 248
  • софия

Днес ги питахме на място, казаха до края на седмицата, класиране до 5 дни след резултатите.
Значи правилно са разбрали моите хора. А в някакъв правилник четох, че резултатите трябва да се изнесат непосредствено след приключване работата на комисията, а до два дни след изпита трябва да стане ясно и класирането.....
Верно са тъмна Индия....

# 249
  • София
Шушу, браво и на вас. Какво целеустремено дете! Това винаги е гаранция за успех! Моята девойка  е много хаотична и небрежна и много лежерно го раздава по принцип, но сега се поизплаши на изпита! Тя искаше само Приложното и никое друго! Wink

rumy_m честито и на вас! Децата ни са в една специалност!  Hug

vesi1, yovanka, браво и на вашите художници! Много се радвам!  Hug

Прекрасна групичка за Приложното се събра!  Laughing

Успех на децата във Фотографското!
Ние там въобще не подадохме документи, защото ни е много неудобно като разположение!

Утре ще се записваме!  bouquet

# 250
  • София
Хайде и ще кажеш как е минало. И моята дава зор за утре, едва се съгласи за четвъртък.

# 251
За чакащите в НУИИ -освободихме три места.
Децата се записаха в НГПИ.

# 252
  • София
Здравейте, имам една чуденка. Лична амбулаторна карта какво точно е, картонът на детето или тази форма, която се носи всяка година в училището? Ако е второто, трябва ли сега да се взима нова от ЛЛ или със старата от 7-ми клас?

# 253
Здравейте, имам една чуденка. Лична амбулаторна карта какво точно е, картонът на детето или тази форма, която се носи всяка година в училището? Ако е второто, трябва ли сега да се взима нова от ЛЛ или със старата от 7-ми клас?

Старата от училището,в което е завършен 7 клас
На нас ни ги върнаха със свидетелствата тази година

# 254
  • София

Старата от училището,в което е завършен 7 клас
На нас ни ги върнаха със свидетелствата тази година
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт