КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 157
  • 883
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Днес отидох да запиша девойката и попитах кога можем да видим работите на децата. Отговориха ми, че имаме тази възможност до 23.06. вкл. между 9 и 13 ч.
И така, официално вече имаме ученичка в НГПИ!  Simple Smile

# 256
  • София
И аз днес записах девойката в НГПИ, даже се запознахме с една от преподавателките в нейната специалност-много мила и приятна жена! Видяхме и рисунката от изпита, тя си видя грешките, но двама други преподаватели я похвалиха много! Всичко мина спокойно и сега вече ще можем да се насладим на приятна ваканция!  Laughing

# 257
# 258
# 259
До кога е записването на приетите деца е п

# 260
До кога е записването на приетите деца е приложното училище

# 261
  • София
До 27-ми включително.
И ние се записахме. Дарение дадохте ли? На сайта го пише като задължително, там ни казаха, че било по желание.

# 262
  • софия
Ще ви отклоня малко в посока фотографското.

Излязли за оценките Simple Smile
ето тук могат да се видят

http://www.npgpf.bg/userfiles/RIS-protokol_17-18(1).pdf

на моите приятели детето е с над 5,50, обаче бърз преглед показва, че остава точно под чертата за анимация - нейната голяма мечта. Иначе ще я приемат още на първо класиране, но по второ желание.

Има ли някой инфо, дали се отказват деца от анимация. Тоест наблюдения, дали все пак има деца от тази специалност, които да са насочени повече към приложното и изящната?

И малко да ми обясните схемата как се процедира - ако не се запише и реши да чака, има вероятност да остане неприета, нали?

# 263
  • София
Бре, много високи оценки.
Не знам как е специалното във фотографското, но в приложната приетите по второ и надолу желания подават молба, че искат да участват във второ класиране. Можеш да се придвижиш само напред в желанията или в най-лошия случай оставаш на същото място от първо класиране.
Принципа трябва да е еднакъв навсякъде, но най-добре да се пита на място. Винаги има шанс да се освободи място, в понеделник-вторник излиза и класирането на общинските училища. Приетите в хубави езикови например може да се запишат там.

# 264
  • София
До 27-ми включително.
И ние се записахме. Дарение дадохте ли? На сайта го пише като задължително, там ни казаха, че било по желание.
И ние се записахме днес. За дарението и на нас ни казаха, че е по желание, но аз без колебание се включих, защото вярвам, че ще се волжи разумно и ще е за доброто на децата ни.

# 265
  • София
Записвам се в темата с момиче в НГПИ, Детски играчки, записахме я вчера. Говорих с директорката и ми направи много добро впечатление

# 266
  • Ланкър, планините Овнерог
Директорката е и учител. Да му мислят децата, които ще учат Худ. Тъкан   Mr. Green Шегувам се, аз много я харесвам.

# 267
Здравейте, искам да ви попитам имате ли информация за ПГИИ"Николай Райнов"?

# 268
  • София
В първата тема беше обсъждано миналата година, доколкото си спомням. Линк има на първата страница.

# 269

http://www.pgii-nrainov.eu/bgr/nachalo

Общи условия

Активация на акаунт